- 8 Ekim 2018
- 310
- 104
- 28
- Konu Sahibi mellykelly
Başka bir tavsiye var mı verebileceğinizIçinizi dökmüşsünĵz diyelim. Saçma bir düşünce ise bile anlatıp rahatlamışsınız. Ama bir daha konuyu açmayın kesinlikle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka bir tavsiye var mı verebileceğinizIçinizi dökmüşsünĵz diyelim. Saçma bir düşünce ise bile anlatıp rahatlamışsınız. Ama bir daha konuyu açmayın kesinlikle.
Başka bir tavsiye var mı bana verebileceğiniz yaYa Allah aşkına gaz veriyorsunuz resmen. Kadın şunu şöylemiş: Aynı ortamdayken eşim geriliyor, konuşmuyor. Adam ilgi duysa saçma salak eli ayağına dolaşır muhabbet açmak için salakça espri yapar yada yüzü gözü yamulur yani en azından gülümseme vs. Anlaşılır. Neden gerilsin? Konuşmuyor bile diyor.
Bu mesajınıza kadar olabilecek bişey bazen bizde dönüp yanımızdaki kişiye bakıyoruz refleks olarak vs ve benimde mesela eşimin hiç sevmediğim arkadaşı var her konusu açıldığında ıyy Allah'ın cezası falan diye söyleniyorum hiç sevmediğimi belirtiyorum yolda gördüğümde öldürecek gibi de bakıyorum hattta diğcektim ama son yazdığınız biraz kafamı karıştırdı açıkçası hala espirisini yapması garip geldi emin misiniz zamanında arkadaşı için sorduğuna kusura bakmayın aklınızı karıştırmak istemem ama bi bit yeniği var gibi geldi o x kişisini sormasında falanBenim rahatsız olduğumu hoslanmadigimi düşünüp kız ortamda olunca geriliyor sanırım. Evet cidden bu sitenin gazına çok geliyorum ya bilmiyorum hof. Gerçi ilk zamanlarimizda eşimin de yakin bı arkadaşı vardı onun o kıza ilgisi olduğunu falan söylemişti bana. Yokluyordu sürekli bu kız biriyle görüşüyor mu falan diye beni ( evlilik teklifi etmişti o süreçte bana eşim) eşimin o yakın arkadasi en sonunda başka bı ilçeye gitti. Fakat arkadaş ortaminda falan eşim hala esprisine sorar eee x kişisi Napıyor bı o mu bekar falan tarzı konuşur. Yani arkadas grubumuz vardı o kizinda olduğu. Bı dönem beş kişi çok gezmistik. O süreçte bile eşim hiç diyalog kurmazdi mesafeli dururdu hep.
Buradan anladığım eşinin poker face'i yok. Duygularını öyle ya da böyle bir şekilde gösteriyor . O yüzden bu kız konusunda haklı olabilirsin. Demek ki kendisini gizleyemiyor ki sen de bir şeyleri gördün. Ama olan bir şey yok benceTüm kurumda aşkından ne yapacağını şaşırmış adam diye bilinir.
Kesinlikle konuyu açmayıp gizli gizli gözlemlemeniz ama tek hamlede fevri olup bu yaptığınızdaki gibi hemen konusunu açmayın bekleyin biriktirin birşeyler varsa elbet ortaya çıkar aynı yerde çalışıyosunuz sonuçtaBaşka bir tavsiye var mı verebileceğiniz
Yok. Ben gekrar konuyu açmamanız tavsiyesini veriyorum. Tekrarlarsanız özgüvensiz de görünürsünüz şık olmaz. Cool cool devam etmeli.Başka bir tavsiye var mı verebileceğiniz
Olan bir şey yoksa ben neyi gördüm onu anlayamadimBuradan anladığım eşinin poker face'i yok. Duygularını öyle ya da böyle bir şekilde gösteriyor . O yüzden bu kız konusunda haklı olabilirsin. Demek ki kendisini gizleyemiyor ki sen de bir şeyleri gördün. Ama olan bir şey yok bence
Tekrarlarsam aklına da sokarım sanırım değil miYok. Ben gekrar konuyu açmamanız tavsiyesini veriyorum. Tekrarlarsanız özgüvensiz de görünürsünüz şık olmaz. Cool cool devam etmeli.
Fiilayata dökülecek bir şey ne eşimden ne kızdan yana kesinlikle olmaz eminim. Ama işte begeniyor mu hosuna mi gitti düşüncesi bile delirmeme yeter de artarKesinlikle konuyu açmayıp gizli gizli gözlemlemeniz ama tek hamlede fevri olup bu yaptığınızdaki gibi hemen konusunu açmayın bekleyin biriktirin birşeyler varsa elbet ortaya çıkar aynı yerde çalışıyosunuz sonuçta
Süreci şöyle anlatayım. Atanıyor eşim ikinci haftadan itibaren iş yerinde benden bahsediyor sürekli ( iş arkadaşları söylüyor) sonrasında bir şekilde benimle iletişime geçiyor ve zaten hemen açılıyor. Evlilik teklifi almam bile üç ayda oldu. Ve tamamen aptal bir aşık neler yaparsa bana onları yaptı ( evimin önünde yatmalar, ilanı aşklar organizasyonlar vs) o sürecte eşimin arkadaşı da bu bahsettiğim kızla bir buluşma gerçekleştirmişti. Kız hiç elektrik alamadı vsBu mesajınıza kadar olabilecek bişey bazen bizde dönüp yanımızdaki kişiye bakıyoruz refleks olarak vs ve benimde mesela eşimin hiç sevmediğim arkadaşı var her konusu açıldığında ıyy Allah'ın cezası falan diye söyleniyorum hiç sevmediğimi belirtiyorum yolda gördüğümde öldürecek gibi de bakıyorum hattta diğcektim ama son yazdığınız biraz kafamı karıştırdı açıkçası hala espirisini yapması garip geldi emin misiniz zamanında arkadaşı için sorduğuna kusura bakmayın aklınızı karıştırmak istemem ama bi bit yeniği var gibi geldi o x kişisini sormasında falan
Onu bilemeyiz. Ama özgüvensiz gözükmek benim için çok daha kötü olurdu.Tekrarlarsam aklına da sokarım sanırım değil mi
Ben kimseye sonsuz güvenilmeme taraftarıyım herkes herşeyi yapabilir sonuçta bi boşanma avukatının da dediği gibi karşılaştığım davaların çoğu birbirine güvenen insanlar arasındaydı herşeyden kuşku edip kendimizi hasta etmeye de gerek yok sonuçta herşey er yada geç karşımıza çıkarFiilayata dökülecek bir şey ne eşimden ne kızdan yana kesinlikle olmaz eminim. Ama işte begeniyor mu hosuna mi gitti düşüncesi bile delirmeme yeter de artar
Haklısınız gerçekten sevmemiş olabilir erkekler genelde kendini gereksiz üstün gören egosit kadınlardan hoşlanmayabiliyor dediğim gibi sakince kendi içinizden takip edin ama yine de siz fevri davranmadanSüreci şöyle anlatayım. Atanıyor eşim ikinci haftadan itibaren iş yerinde benden bahsediyor sürekli ( iş arkadaşları söylüyor) sonrasında bir şekilde benimle iletişime geçiyor ve zaten hemen açılıyor. Evlilik teklifi almam bile üç ayda oldu. Ve tamamen aptal bir aşık neler yaparsa bana onları yaptı ( evimin önünde yatmalar, ilanı aşklar organizasyonlar vs) o sürecte eşimin arkadaşı da bu bahsettiğim kızla bir buluşma gerçekleştirmişti. Kız hiç elektrik alamadı vs
Adam ilgi duysa bunları bunları yapar dediklerinizi eşinin yanında mı yapacak? Eşi, yani konu sahibi de aynı ortamda unutuyorsunuz.Ya Allah aşkına gaz veriyorsunuz resmen. Kadın şunu şöylemiş: Aynı ortamdayken eşim geriliyor, konuşmuyor. Adam ilgi duysa saçma salak eli ayağına dolaşır muhabbet açmak için salakça espri yapar yada yüzü gözü yamulur yani en azından gülümseme vs. Anlaşılır. Neden gerilsin? Konuşmuyor bile diyor.
Sizi önce ikna etmeye, geçiştirmeye çalışmış kendince ama sizin dikkat ettiğinizi, yani yakalandığını anlayınca sizi bastırmak için, üste çıkmak için böyle davranmış, tepkiler vermiş sanki.Gayri ihtiyari baktım duzeltecegim bu huyumu ( gerçekten çok meraklı gözler çok dönüyor) falan dedi. X kişisinin indiğini görünce zaten başka tarafa baktım dedi. Hayır dedim inene kadar baktın. Bu cümleden sonra sesini yükseltip gerilmeye başladı. Beni neyle itham ediyorsun ne diyorsun sen sesli sesli adını bağırdı falan
Yani kızla arasında yaşanmış bir şey yok bence. Olsa mutlaka belli ederdi,gizleyemezdi Ama kıza karşı bazı hisleri var gibi duruyor.Olan bir şey yoksa ben neyi gördüm onu anlayamadim
Keşke hissiyatınızı kocanıza belli etmeseydiniz. Bakacağı bir durum varsa bile şu konuşmanız engel olmayacak sonuçta.
Evet işte pişmanlığım o oldu benim. Şu saatten sonra napabilirim onu düşünüyorumKeşke hissiyatınızı kocanıza belli etmeseydiniz. Bakacağı bir durum varsa bile şu konuşmanız engel olmayacak sonuçta.
Evininizin önünde neden yattı eşiniz?Süreci şöyle anlatayım. Atanıyor eşim ikinci haftadan itibaren iş yerinde benden bahsediyor sürekli ( iş arkadaşları söylüyor) sonrasında bir şekilde benimle iletişime geçiyor ve zaten hemen açılıyor. Evlilik teklifi almam bile üç ayda oldu. Ve tamamen aptal bir aşık neler yaparsa bana onları yaptı ( evimin önünde yatmalar, ilanı aşklar organizasyonlar vs) o sürecte eşimin arkadaşı da bu bahsettiğim kızla bir buluşma gerçekleştirmişti. Kız hiç elektrik alamadı vs