Eşimin akıl almaz değişikliği! Fikrinize ihtiyacım var.

bu türde okuduğum kaçıncı benzer yazı eşinize de çok sinirlendim nasıl bir hayat arkadaşı sana destek olacağına moral vereceğine bi de aşağılıyor çok düşüncesizmiş gerçekten arkadaşlara ben de katılıyorum onda aşağılık kompleksi var kesinlikle.böyle şeyleri okudukça gelecekten evlilikten korkuyor insan.en başta herşey çok iyi gülüm balım ama birkaç yıl geçip bi de çocuk olunca çoğu şaşırıyor ne yapacağını bilemiyor bi de tabi bunları böyle şımartan biz kadınlar oluyoruz.onlar için bir sürü fedakarlık yapıyoruz sonra onların gözünde hiç oluyoruz.çok üzülüyorum bu durumlara.umarım sen de en kısa zamanda çözersin problemlerini canım....

teşekkür ederim canım, evlilikten korkmaya gelince haklısın. ben böyle olacağını bilseydim evlenmezdim diyorum. bir de bekarken anlayamıyorsun bazı şeyleri hele bi de aşık olmuşsan gözün hiçbir eksiyi görmüyor ama zamanla herşeyi anlıyorsun. ama korkmana gerek yok, çevremde mutlu insanlar da çok, herkes böle olcak diye bir kural yok. evlilik de piyango bildiğin; ne çıkarsa bahtına....

Böyle erkek tipini guzel giynp kendine bakmakla ve onunla ilgilenmemekle ezeceksn aslinda ...hiç onaylamadgm biseydr ama maasnla arada bir hatırlatma yapacaksan böyle kursaggi iyilik goturmeyene

Bir sapık kayınvalide vakası daha. Oğul sapığı.
Tiksindirirler insanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…