• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin akıl almaz değişikliği! Fikrinize ihtiyacım var.

sizde maşaallah iyi sabır varmış o adamın iyi yüzüne tükürmemişsiniz adama çocuk vermişsiniz birde size ezik mi diyor asıl ezik o ANNE , EV HANIMI , ÇALIŞAN OLAN KARISINA EZİK DİYEBİLECEK KADAR AŞAĞLIK BİR İNSAN O YAPSIN BAKALIM BUNLARIN HEPSİNİ YAPABİLİYORMU ???? 2 GÜNDE FERYAT FİGAN EDER YAZIK YAZIK BU ERKEK MİLLETİ ÇOK NANKÖR

İnan bana bu anlattiklarini ben yaşasaydım , yapacagim sey
..... Tekmeyi vurmak olurdu yani Şuuuuut ve golllll.
Kendini iyice ezdirmissin. Şöyle güzelce bir silkelen ve kendine gel.
Hayatinin bu sekilde devam etmesini istemiyorsan, bu gidişata dur diyecek olan sensin.
Sen üzgün o mutlu, bu evlilik degil.

Dayım ve yengem arasında böyle bir şey geçti :(

Yengem ev hanımı, dayım mühendis.

2 tane üniversite mezunu çocukları var.

Maddi durumları oldukça iyi.
Bu zaman kadar yengemin çalışmaması sorun olmadı hiç

Fakat ne zamanki Yaşadıkları yerde en iyi yerden villa aldılar,
etraftaki villa sahipleri de hep doktor vs eşleri de çalışıyor,
o zaman dayım yengeme çalışmıyorsun herkesin eşi çalışıyor vs demediğini bırakmadı.
Kaldı ki yengem çok da bakımlı ve güzel bir bayandır.

Çocukları daymı evden kovdular bunca yıllık eşine, annemize nasıl böyle davranırsın diye.

Bizlere duyurmadılar ama ben öyle tahmin ediyorum ki dayımın gönlü ya başkasına kaymıştı, ya da sürekli komşu kadınlarla yengemi kıyaslıyordu.

Fakat anlamadıgım bunca yıldan sonra niye böyle bir şey olsun?

Şimdi ortalık süt liman dayıma göre, ama yengem ve kuzenlerim çok kırgınlar.

Neyse demem o ki bir erkek daha önce böyle yaklaşımlarda bulunmayıp da birden degişiveriyorsa altında mutlaka başka sebep vardır.
Yoksa eş aynı eş, degişenin kendisi oldgunun farkında degil
Durumu tolere etmek için de bahaneler çok...

Son düzenleme:
anlamıyorum ya çocuğunun anasına nasıl ezikder. aynı ,yastığa baş koymak, biz onları her türlü beğeniyoruz.ama biz bu kadar iş güç çocuk arasında ,fırsat bulupta kendimize bakmamıza rağmen beğenmiyorlarsa, canları cehenneme hiçte değmez. herkesin zevkleri farklıdır.heleki,bene başkasıyla kıyaslarsa çok kötü olur. daha önce beğeniyormuşta ne olmuş beğenmiyormuş.

Aslinda suc hem hickimsede hem de herkeste.
Toplum olarak dünya nimetlerine tapar oldu insanlar. Kimse " yok canim" demesin öyle.
Insanligin, manevi degerlerin, kisiligin önemi giderek yitiriliyyor.
Giysilerin markasi, arabanin kilometresi, maasin yüksekligi deger kazaniyor.
Gecen bir konuda, bir bayanin yorumu vardi " amannn bosver soförü ya".
Böyle yazmisti. Evet aynen böyle olmus, emegin önemi yok. Paranin önemi var.

Konunuza gelirsek;
Ben bir adama kadinlik yapacagim, cocuk doguracagim, evini cekip cevirecegim sonra oda bana dönüp hakaret edecek öylemi?
Yok öyle bir hayat!
Beni süslenip, püslenip disari cikmis marka giyim delisi kadinlarla kiyaslayacak kadar beyni kücük erkegin isi yok benim yanimda.
Bende cok cookkk iyi bilirim, markalari üzerime gecirip, hayat sadece kac paraya aldigim gömlekten ibaretmis gibi davranmayi.
Bir insanin kendi fikri olmali, düsünebilmeli, yorumlayabilmeli hayati, hayatini.
Bende bir kiyaslamaya kalkarsam altindan kalkamaz.
Ooooo neler söylerim neler, ezerim adami iki kelime ile.

Onun icindir ki, "alisveriste kendime bir baktim hakikaten ezigim" diyorsunuz ya, iste önce oradan baslayin.
Bir insan önce kendi bilecek degerini, önce kendi görecek hayatin neresinde oldugunu, sonra karsidakinden bekleyecek.

bugun aynı içerikli 2.konu

erkeklere ne oluyor anlamıyorum

bi havalar , kendini beğenmişlikler , eşlerini küçümsemeler başka kadınları el üstünde tutmalar :47:

sizde ezik gibiyim demek yerine

işinize başlayın kendinize çeki düzen verin ve kocanıza umursamaz davranın altan altan da kontrol edin ne yapıyor diye

sizde maşaallah iyi sabır varmış o adamın iyi yüzüne tükürmemişsiniz adama çocuk vermişsiniz birde size ezik mi diyor asıl ezik o ANNE , EV HANIMI , ÇALIŞAN OLAN KARISINA EZİK DİYEBİLECEK KADAR AŞAĞLIK BİR İNSAN O YAPSIN BAKALIM BUNLARIN HEPSİNİ YAPABİLİYORMU ???? 2 GÜNDE FERYAT FİGAN EDER YAZIK YAZIK BU ERKEK MİLLETİ ÇOK NANKÖR
cidden çok nankörler hele benim eşim, şimdi gözlerim doldu:( ben ona hafta sonu bari çocukla azcık ilgilen parka götür dediğimde bana: dayanma süresinin 20 dk. olduğunu söylüyor. bazen diyorum ki keşke erkek doğsaymışım, 4 dönüm bostan yan gel yat osman.
peygamber efendimiz hz. muhammed mustafa s.a.v. boşa dememiş cennet anaların ayakları altında die. anlamıyorum erkekler neden böyle, bazı geceler yorgunluktan uyuyamıyorum bile, adam hala nankörlük ediyor.

sen kendine EZİK sıfatını yakıştırırsan, öyle davranırsan, eşin herşeyi söyler.
asla böyle birşeyi kabul etme.

ama bazı bayanlar çocuğum var, alan almış beni deyip, kaşını-bıyığını bile aldırmıyor. orman gibi geziyor. buda olmaz...

bayan önce kendi için bakımlı olmalı. ablan ve annenle aynı şehirdeymişsin. o zaman 2 saatliğine çocuğu bırakıp kendin için birşeyler yapabilirsin. güzellik salonuna gidebilirsin, cilt temizliği, saç kesimi, alışveriş yapabilirsin. eve kapanıp kalma...

havalar güzel, biraz solaryuma gidip yeni çıkan süslü atletlerden alıp giyebilirsin.

temizlik çok zamanını alıyorsa, ayda bir kadın alabilirsin. böylece kendine zaman kalır.

çalışan kadınlarda tuvalet temizliyor, gecenin bir yarısında ütü yapıyor, yemek yapıyor.
amaaaaaaaaaa saçının dip boyası gelince ihmal etmiyor, kaşı-bıyığı öğle tatilinde aldırıyor.

unutma sen ÖNEMLİSİN.

Canım inşallah bir an önce toparlanıp kendine gelirsin...Sen kendine gelmediğin sürece eşin de böyle şeyler yapmaya devam edecektir..Çocuk önemli faktör sanırım.Çocuk olunca biz kadınlar kendimizi unutuyoruz.

Kendine bak,kendine vakit ayır ama bunu kendin için yap ki değeri ver gercekliği olsun. Eşine hoş görünmek için değil gercekten kendin için birşeyler yaparsan değişim gözle görülür ve inandırıcı olur.

Eşinin senin işinle ilgili sızlanmalarına ise diyecek birşey bulamadım doğrusu.

böyle erkeklere sinir oluyorum canım benim kocam bana bunları söylese beğenmiyorsan boşa beni der çıkarım:47:bana göre eşin senden ayrı kaldığı sürede bekarlık pskolojisine bürünmüş daha çıkamamış bir diğer ihtimalde iş yerindeki bayanlarla seni kıyaslıyor birine ilgi duyuyor olabilir.benim pislik kocam da beni aldattığında bir defa sen kadınmısın demişti bana ama bunu fitil fitil burnundan getirdim:23:bir erkek karısının kadınlığını anneliğini sorguluyorsa orda ciddi düşünmek gerek.umarım aldatma gibi bir durum yoktur ama havalara girmiş kocan hala bekar olduğunu sanıyor onu bir silkele kendine getir canım:23:

tatlım kocan bildiğin EZİK işte..
ne yapsın o kadar basıyo seni kendi seviyesine çekmeye çalışıyo...
sen kendini böyle görmekten vazgeç biraz mesafe koy ve kendine mümkün olduğu kadar bakmaya çalış..
en önemliside dik dur..
o konuşurken susma karşısında...

bence sen değil eşin ezik....senin çocuğun evin eşin için neler yaptığını göremeyecek kadar ezik başka kadınlarla oturup dedikodu yapacak kadar ezik...bence sen de eşine uyup kendini bu kadar ezik görme...bi kendine gel...al çocuğunu bi alışveriş yap sen de güzel güzel giyin..çocuk varken mutlaka zordur ama evliliğini toparlaman için kendi psikolojini düzeltmen lazım önce..bi de eşine bu lafları söyletme tavrını belli et..o da haksız olduğunu anlasın..tam dayaklık ya:19:

Eşini tenhada kıstırıp bi güzel sopalayasım geldi anca içim soğur.:47:
Doğrul bi silkelen arkadaşım. Sen hala onun sevip beğeniip evlendiği kadınsın. Özgüvenini zedeleme hatta ego yap biraz sen kendine nasıl davranırsan etrafındakilerde öyle davranıyorr.

Merak ettim de eşin işyerindeki bu kadar olayı nereden biliyor? Sizinle iki muhabbet edemeyen adam işyerinde dedikodu yapmayı mı seviyor? Arkadaşları söylediği gibi... Eşiniz cidden ezik.

Birde üzgünüm ama düşüncelerimi söylemeden edemeyeceğim. Eşin sana saygı duymuyor. Bir evliliğin saygı olmadan yürüyeceğine inanmıyorum. Babam bu yaşında ev hanımı olan annemi yücelttikçe yüceltiyor. Nerede ne yese, ne görse, ne yapılsa (böyle düşünmediği zamanlar bile) ona göre en iyisini annem yapar ve bunu anlata anlata bitiremez. Çünkü onun annemin yaptıklarına saygısı var. Siz çocuk büyütüyorsunuz, evinize bakıyorsunuz daha ne olsun? Ama onun derdi farklı, eğlenceli bir kaç bayanla hayatının daha iyi olacağına inanmış artık.

eskiden erkekler ben erkegim esimi calistirmam derlerdi bunla gurur duyarlardi, simdi nesilde esi calismiyor iyi maas almiyor diye esini begenmiyor.
yani demek ki böyle erkekler maasiniz mesleginiz icin evlenmisler tamamen menfaate dayali ask mesk hikaye.

hiç bozuntuya verme.
haklısın yaa çok dağıldım son zamanlarda kendimi biraz toparlamam lazım
kredi kartını versene hayatım de.
önce alışverişe çık sonra bakıma git ve elinden geleni ardına koyma.:21:
dinsizin hakkından imansız gelirmiş.

hepinize çok teşkkür ederim kızlar. yazdıkalrınız cidden doğru. sanırım en baştaki sorun ailelerimizin yaşamının ve yetişme tarzımızın arasındaki uçurum ola gerek. davul bile dengi dengine dememişler boşa. bir de kadın herşeyin üstesinden geliyor gurur yapmıyor ama erkek bazı yönlerden eşinden daha azına sahip olduğuna inanıyorsa başka yerden acısını çıkarıyor kendince.

hiç bozuntuya verme.
haklısın yaa çok dağıldım son zamanlarda kendimi biraz toparlamam lazım
kredi kartını versene hayatım de.
önce alışverişe çık sonra bakıma git ve elinden geleni ardına koyma.:21:
dinsizin hakkından imansız gelirmiş.

inan yapmıyor değilim bunları ama takmış adam kafaya sanırım. doğum kilolarımı vereli çok oldu, gittim kıyafetler ayakabbılar aldım giydim, telefonumu değiştim. bunları beğense yemek beğenilmez, yemek olsa çocuk bakımı beğenilmez. en basitinden bugün diyor kızıma yaptığım yemeği beğenmemiş yağsız tuzuzmuş şunu bunu yap diyor. senin için değil kızım için yaptım dedim, ne yediğini bilmediğin çocuğun yemeğine karışma bence dedim. hık mık dedi. yani bahane bulmak isteyene herşey bahane.

Merak ettim de eşin işyerindeki bu kadar olayı nereden biliyor? Sizinle iki muhabbet edemeyen adam işyerinde dedikodu yapmayı mı seviyor? Arkadaşları söylediği gibi... Eşiniz cidden ezik.

Birde üzgünüm ama düşüncelerimi söylemeden edemeyeceğim. Eşin sana saygı duymuyor. Bir evliliğin saygı olmadan yürüyeceğine inanmıyorum. Babam bu yaşında ev hanımı olan annemi yücelttikçe yüceltiyor. Nerede ne yese, ne görse, ne yapılsa (böyle düşünmediği zamanlar bile) ona göre en iyisini annem yapar ve bunu anlata anlata bitiremez. Çünkü onun annemin yaptıklarına saygısı var. Siz çocuk büyütüyorsunuz, evinize bakıyorsunuz daha ne olsun? Ama onun derdi farklı, eğlenceli bir kaç bayanla hayatının daha iyi olacağına inanmış artık.

babanı takdir ettim canım. benim rahmetlik canım babam da anneme harika davranırdı bu tarz konularda. allah senin babana anene uzun ömür versin.
ama eşim öğüdünü yuvadan almı. evleneli 1 ene olmuştu. k.validem maaşımı sordu, direk söyledim. kadın beğenmedi maaşımı. amma azmış dedi. oğlu da benden 300 lira falan fazla alıyodu, seneee 2009. ve eşim işe girerken ailem çok yardımcı oldu ona, k.valide de bunu biliyor. ölür müsün öldürür müsün. gık demedim ama içimde bir acı oldu, söylesem kalpleri kırılacak, en başta eşimin, sustum. işte bu anneden de bu oğul olur. bu arada k.validem büyükşehirde gecekonduda yaşamız, küçükten çocuklarını işe göndermiş, çoook parasız kalmışlar ama kendisi bir gün bir lira dahi kazanmak için çaba sarfetmemiş bir insan.

Back