cidden çok nankörler hele benim eşim, şimdi gözlerim doldusizde maşaallah iyi sabır varmış o adamın iyi yüzüne tükürmemişsiniz adama çocuk vermişsiniz birde size ezik mi diyor asıl ezik o ANNE , EV HANIMI , ÇALIŞAN OLAN KARISINA EZİK DİYEBİLECEK KADAR AŞAĞLIK BİR İNSAN O YAPSIN BAKALIM BUNLARIN HEPSİNİ YAPABİLİYORMU ???? 2 GÜNDE FERYAT FİGAN EDER YAZIK YAZIK BU ERKEK MİLLETİ ÇOK NANKÖR
hiç bozuntuya verme.
haklısın yaa çok dağıldım son zamanlarda kendimi biraz toparlamam lazım
kredi kartını versene hayatım de.
önce alışverişe çık sonra bakıma git ve elinden geleni ardına koyma.
dinsizin hakkından imansız gelirmiş.
Merak ettim de eşin işyerindeki bu kadar olayı nereden biliyor? Sizinle iki muhabbet edemeyen adam işyerinde dedikodu yapmayı mı seviyor? Arkadaşları söylediği gibi... Eşiniz cidden ezik.
Birde üzgünüm ama düşüncelerimi söylemeden edemeyeceğim. Eşin sana saygı duymuyor. Bir evliliğin saygı olmadan yürüyeceğine inanmıyorum. Babam bu yaşında ev hanımı olan annemi yücelttikçe yüceltiyor. Nerede ne yese, ne görse, ne yapılsa (böyle düşünmediği zamanlar bile) ona göre en iyisini annem yapar ve bunu anlata anlata bitiremez. Çünkü onun annemin yaptıklarına saygısı var. Siz çocuk büyütüyorsunuz, evinize bakıyorsunuz daha ne olsun? Ama onun derdi farklı, eğlenceli bir kaç bayanla hayatının daha iyi olacağına inanmış artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?