- 10 Kasım 2014
- 8.951
- 1
- 15.774
- 388
- 45
Estağfurullah ...kimse size "aptal " olduğunuz yönünde ithamda bulunmadi..ama bir aylığına dahi olsa eşinin ailesi ile yaşamayı kabul eden pekcok kişi, bu durumu evliliği süresince çekmek zorunda kalıyor ne yazık ki.Sonucta hiçbir eşyaniz yokken iki/üç valiz eşya ile bir eve yerlesiliyor ,bilemedin bir yatak odası oluyor eşiniz ve size ait .Genelde sonrasında da "çocuğumuz olsun öyle ayrı eve çıkarız,arabamız olsun öyle ayrı eve çıkarız" denilerek yıllar geçiriliyor.Bİz dügünden 3 ay sonra tasınıyorduk aptal degilim onlarla hayatımı surdurecek kadar valizi hazırlarken esimin is problemi nedeniyle vazgecildi
Medeni insanlarmış saygılı tebrik ederim onlarıMaddi durumlar nedeniyle işe dönmem gerektiği için küçük 2 yaşına gelene kadar bakması için kv ve kp bize geldiler 4 aydır aynı evdeyiz ama o bile çok zorluyor bazen ücretsiz izin alsam mı yine diye düşünüyorum biraz rahatladık maddi olarak diye ki kv ve kp şeker gibi insanlar ve çok anlayışlı insanlar ama insan rahat olamıyor yine de.esimle çocuklarımla baş başa kalalım diye her akşam yürüyüş bahanesi ile 2 saatliğine dışarı çıkarlar tv izlerken odalarında kitap okurlar,nama kılarlar, hafta sonları akrabalarına giderler ama yine de insan rahat etmiyor hem onlar için daha zor evini bıraktı geldiler.ama o bile zor geliyor bana.bence eşinize artık kendi evinize çıkmanız gerektiğini,onunla kendi evinizde rahat vakit geçirmek istediğinizi falan söyleyin madem kısa sürelik diye kabul ettiniz artık vakti geldi evi ayıralım falan deyin.esiniz de eşiyle kendi evinde vakit geçirmek ister belki.
Valla gerekirse boşanırım diyeceksiniz.
Çekip oturmak yerine gerekirse evde huzur bırakmam ben. Bağırırım çağırırım ağlarım oddan inmem. baktım hala değişen bir şey yok dönerim anamın evine
İlla anayla babayla oturacaksam kendi anamla otururum, çekmem yani.
Kim ister ki, herkes kendi evi düzeni özgürlüğünü ister, neden kabul ettiniz ki, çıkarız bir süre sonra o süre çook uzun oluyor genelde
Annem hamile kalmis,
ya tasiniriz ya gidelim bebegi aldiralim demis, o sekilde tasinmislar.
Tabi bu 35 sene oncesi olan bir mevzu.
Simdi kadinlar daha guclu, en azindan oyle olmalilar.
Esinize diyeceksiniz istemiyorum bu evde oturmak diye, oturup plan yapacaksiniz, hedef koyacaksiniz,
sonra da o hedefe uygun bir sekilde calismaya baslayacaksiniz.
Bazen ayni ev içinde kendi anne ve babama tahammül edemiyorum. Nasıl elalemin anne babasının kahrını çekiyorsunuz. Aklım almıyor. Illa bir anne babayla aynı evde yaşayacaksanız da kendi anne babanızın yanına gidin. Gerçi onlar da mantıklı olsaydı sizi o eve yollamazdi.
Siz mi kanser oldunuzBu tarz konularda hep aynı yorumu yapıyorum. 10 yıl oldu beraber oturuyoruz ailesiyle. Yaşamadığım hastalık kalmadı kanser dahil... diyecek sözüm yok, eşiniz bulacak ortasını yoksa boşanın hayat çok kısa inanın değmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?