Esimin ailesiyle oturmak istemiyorum

Burda ne konular gördüm...birinin nişanlısı evlenince ayrı ev mi açacagım ailemdem, o nasıl iş demişti mesela...Bunu da okuduk burda şaşırmıyorum

Bazen ayni ev içinde kendi anne ve babama tahammül edemiyorum. Nasıl elalemin anne babasının kahrını çekiyorsunuz. Aklım almıyor. Illa bir anne babayla aynı evde yaşayacaksanız da kendi anne babanızın yanına gidin. Gerçi onlar da mantıklı olsaydı sizi o eve yollamazdi.

Cıks inanmadım. Olmamış. Biraz daha yaratıcılık lütfen..

Mahkemeye verseniz hakli siz olursunuz yeni yasayi duymussunuzdur belki . Nse kesinlikle karsi cikin napin edin cingar cikarin ayrilin yarin covuk olunca daha kotu olur emin olun

Açıkça ya ayrı ev bulursun ya da boşanırım de.
Bu yaşa kadar eşinin tanımadığın anasına babasına kendini ezdirmek için mi geldin.
En kötüsü boşanır kendi ailenle yan yana olursun, milletin anasına bakacağına kendi ailene bakarsın en azından üzerinde emekleri var, öyle koca da eksik kalıversin.

Konu sahibi bir cevap lutfetti mi merak ediyorum!!!

Bence kaçarak evlenmiş yoksa böyle bir şeyi aklı başında kimse kabul etmezdi.
Millet yıllarca sevdiği adamla evleniyor da evlenince aynı evde anlaşamıyor. Sen birde büyüklü eve gidiyorsun....çek o zaman bacı.

alın karsınıza eşinizi... yaa evimde rahat hareket edemıyorum .. sanki onlardan rahatsızmışsınz gibi değilde siz rahat edememişsinz gibi konusun.. ne bileyim açıkça söyleyın öncelkle guzellkle.. evimde uzanamıyorum, istediğim gibi dolaşamıyorum.. ben sennle rahat rahat oturup tv izlemek istiyorum seni rahat rahat öpüp koklamak istiyorum falan de en azndan kapımız ayrı olsun de.. baktnz tepki vr yıne alttan altta konusun kocanızın tepkisine bakarak rest çekersinz..

Bİz dügünden 3 ay sonra tasınıyorduk aptal degilim onlarla hayatımı surdurecek kadar valizi hazırlarken esimin is problemi nedeniyle vazgecildi
Estağfurullah ...kimse size "aptal " olduğunuz yönünde ithamda bulunmadi..ama bir aylığına dahi olsa eşinin ailesi ile yaşamayı kabul eden pekcok kişi, bu durumu evliliği süresince çekmek zorunda kalıyor ne yazık ki.Sonucta hiçbir eşyaniz yokken iki/üç valiz eşya ile bir eve yerlesiliyor ,bilemedin bir yatak odası oluyor eşiniz ve size ait .Genelde sonrasında da "çocuğumuz olsun öyle ayrı eve çıkarız,arabamız olsun öyle ayrı eve çıkarız" denilerek yıllar geçiriliyor.

Ben de 4 sene beraber oturdum ama çok şükür şimdi kendi evimdeyim iyi insanlar ama ne kadar iyi olsalarda sürekli beraber olmuyo ya

Maddi durumlar nedeniyle işe dönmem gerektiği için küçük 2 yaşına gelene kadar bakması için kv ve kp bize geldiler 4 aydır aynı evdeyiz ama o bile çok zorluyor bazen ücretsiz izin alsam mı yine diye düşünüyorum biraz rahatladık maddi olarak diye ki kv ve kp şeker gibi insanlar ve çok anlayışlı insanlar ama insan rahat olamıyor yine de.esimle çocuklarımla baş başa kalalım diye her akşam yürüyüş bahanesi ile 2 saatliğine dışarı çıkarlar tv izlerken odalarında kitap okurlar,nama kılarlar, hafta sonları akrabalarına giderler ama yine de insan rahat etmiyor hem onlar için daha zor evini bıraktı geldiler.ama o bile zor geliyor bana.bence eşinize artık kendi evinize çıkmanız gerektiğini,onunla kendi evinizde rahat vakit geçirmek istediğinizi falan söyleyin madem kısa sürelik diye kabul ettiniz artık vakti geldi evi ayıralım falan deyin.esiniz de eşiyle kendi evinde vakit geçirmek ister belki.

Esinizle açik konusmalisiniz.
Surekli firca yiyorum ve evden gitmemiz icin bama baski yapiyorlar diyin.
Niye esinize soylemiyorsunuz anlamiyorum

Medeni insanlarmış saygılı tebrik ederim onları

Çok güzel dediniz. Bir kişinin hayatını zehir edip kendileri mutlu mesut yaşayamaz. Ben huzursuzsam huzursuz ederim. Allaah etmek zorunda bırakmasın.

Kim ister ki, herkes kendi evi düzeni özgürlüğünü ister, neden kabul ettiniz ki, çıkarız bir süre sonra o süre çook uzun oluyor genelde

Ben de hic mi hiç görmedim başta söylenen sürede ayrı eve çıkanı. Zaten süre o ladar kısa olsa başta düğün ertelenir direk eve çıkılırdı. Şu devirde birlikte oturmak olmuyor arkadaşlar kabul etmeyin. Size sormaya cesaret dahi edemesinler. Erkekler beraber yaşar mısın diyor biz kızlar vicdan yapıyoruz. Yapmayalım lütfen. O gelsin otursun benim anam babamla. Gezmeye bile gidince saat sayıyor paşalar.

Aynen. 1 artı birde otururum daha iyi. Zaten halihazırda kişel kullanıma daha az yer kalıyordur.

Baban bu şekilde konuşuyor de??
Olmadı bir cinnetin üstesinden gelemeyecek mevzu bilmiyorum ben

Kızım yok ama heralde olsaydı ve ben kv kb ile yaşicam deseydi. Geçerdim karşısına açardım kollarımı. Beni yık öyle git derdim:)

Bi süreliğine diye kabul ediyorsunuz eş ailesiyle oturmayı ama o süre nedense bi türlü bitmiyor. Süre uzadıkça eşin bu duruma alışacak, zaman geçtikçe o evden o adamı çıkarmak daha da zorlaşacak. Bi an önce ne yap et, o evden kurtul. Kv kp oğullarına bir şey demiyorlarmış, ee adam onlardan laf da işitmiyor ne demeye ayrı eve çıkma zahmetinde bulunsun. İş sende bitiyor, çıktın çıktın, çıkmadın bi ömür çekersin bunları. Yıllar geçtikçe hastalık sahibi olursun bu yüzden Allah muhafaza. Aman diyeyim.

Siz mi kanser oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…