İnsanın bir düzene ihtiyacı oluyor kessinlikleYaşları kaç ki kp ve kvin?
Ya bende senin ki kadar huysuz kp ve kv yok gezmelerim de yok
Ama yinede istemiyordum aynı evde yaşamayı yaklaşık bir senedir beraber oturuyoruz inşallah gelecek ay taşıncaz eşimin tahini nedeni ile..
Allah sabır versin gerçekten yaşadığım için zor
Seslerini kaydet hergün kapıyı gösteriyor babangil bana artık dayanamıyorum ya ayrı eve çıkalım geçimimize bakalım yada boşanıp öyle devam edelim de ve hamile kalmamaya çalışMerhaba arkadaslar bir derdim var.Esimin aileyle oturuyorum bir yıllık evliyim ama inanın dayanacak gucum kalmadı.yaslılar ve cok huysuz agzı pis bir kayınpederim var hicbir sekilde istedigim gibi davranmıyorum esim beni her sekilde kabul etti ve her seyi esimin izni olaral yapıyorum ama evdekiler kıyafetime yemeğime uykuma gezmeme karısıyorlar. ben onların istedigi seyleri yapamıyorum.esimde biliyor bunu. ama hic esime söyleyemiyorlar sürekli bana fırca atıyorlar.Normalde gecici bir süre kalacaktık ama isler istediğimiz gibi gitmedi kayınpederim sürekli bana benim dediğim olmaaycaksa baska eve gidin tasının diyor ama kocama hicbir sey söylemiyor kocamı tanıyorum ama nasıl tepki verecegini kestiremiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum ne olur akıl verin. Kocasının ailesiyle birlikte yasayanlar ne olur bisey söyleyin ne yapmalıyım
Harika bir karışıklık olmuş kaptan C captain priceevet başka üyenin eski konusuna bakmışım. ama işte ibret olsun. 10 senedir çekiyormuş. sen çekme.
ha ha iyi etmis anneniz.
Ayni fikirdeyiz, ama ben gunumuz kadininin tehditle degil konusarak anlasarak kendi istedigi hayati yasayabilecegine inaniyorum.
Yani eskiler bizim gibi degillermis, tamamen ataerkil toplum olunca bu sekilde cozmusler dertlerini.
Ama biz oyle olmamaliyiz bence, madem esimizi biz sectik evlendik, onunla oturup konusmali, derdimizi ona anlatmali, cozumu birlikte uretmeliyiz.
Evet, Rabbim yavrularımın yüzüne baktı da erken teşhis, sadece ameliyat ile kurtuldum, ömür boyu ilaç kullanacağım sadece. Kimse için değmiyor, ben yaşadım sizler yaşamayın, çekmeyin...Siz mi kanser oldunuz
Benim eltimde 10 sene eşimin ailesi ile yaşadı.. Şuan kanser hatta bir kaç ay beraber oturduk sonra o 3 ay önce kendi evine gitti..Evet, Rabbim yavrularımın yüzüne baktı da erken teşhis, sadece ameliyat ile kurtuldum, ömür boyu ilaç kullanacağım sadece. Kimse için değmiyor, ben yaşadım sizler yaşamayın, çekmeyin...
Şuan hastanede yatıyor doktor yapacak bir şey yok dedi.. 3 tane küçük kızı var hatta bende kalıyorlar. Ne kadar günahlar ya çok üzülüyorum onun içinBenim eltimde 10 sene eşimin ailesi ile yaşadı.. Şuan kanser hatta bir kaç ay beraber oturduk sonra o 3 ay önce kendi evine gitti..
Acaba kanser üzüntüden mi oluyor? Ama eltiminki kolon kanseri
KıyamamŞuan hastanede yatıyor doktor yapacak bir şey yok dedi.. 3 tane küçük kızı var hatta bende kalıyorlar. Ne kadar günahlar ya çok üzülüyorum onun için
Evet o bahsettiğiniz benim konum.. bazen elde olmayan şeyler oluyor, burada dillendirilemeyen şeyler.. kim ister düzeni böyle olsun.. 1 ayim kaldı evim hazır temizlenip eşyalarım gidecek ama bende enerji falan kalmadı
Yeni evlenip kaynanasıyla oturacak olan eşime dostuma hep derim gerekirse 1 göz evde bir tane kanepeyle oturun ama birlikte oturmayın, benim kuzenimde kaynanasıyla oturuyor ve 2 kez düşük yaptı 3. çocuğunuda 9 ay yatarak dünyaya getirdi, eşinizle konuşun önce tatlı dille baktınız olmuyor restinizi çekin onun anne babasının kahrını çekeceğinize kendi ailenizin yanına gidin ve bir not daha evinizi ayırmadan sakın çocuk sahibi olmayın.Merhaba arkadaslar bir derdim var.Esimin aileyle oturuyorum bir yıllık evliyim ama inanın dayanacak gucum kalmadı.yaslılar ve cok huysuz agzı pis bir kayınpederim var hicbir sekilde istedigim gibi davranmıyorum esim beni her sekilde kabul etti ve her seyi esimin izni olaral yapıyorum ama evdekiler kıyafetime yemeğime uykuma gezmeme karısıyorlar. ben onların istedigi seyleri yapamıyorum.esimde biliyor bunu. ama hic esime söyleyemiyorlar sürekli bana fırca atıyorlar.Normalde gecici bir süre kalacaktık ama isler istediğimiz gibi gitmedi kayınpederim sürekli bana benim dediğim olmaaycaksa baska eve gidin tasının diyor ama kocama hicbir sey söylemiyor kocamı tanıyorum ama nasıl tepki verecegini kestiremiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum ne olur akıl verin. Kocasının ailesiyle birlikte yasayanlar ne olur bisey söyleyin ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?