Esimin ailesiyle oturmak istemiyorum

Yaşları kaç ki kp ve kvin?
Ya bende senin ki kadar huysuz kp ve kv yok gezmelerim de yok
Ama yinede istemiyordum aynı evde yaşamayı yaklaşık bir senedir beraber oturuyoruz inşallah gelecek ay taşıncaz eşimin tahini nedeni ile..
Allah sabır versin gerçekten yaşadığım için zor

İnsanın bir düzene ihtiyacı oluyor kessinlikle

Seslerini kaydet hergün kapıyı gösteriyor babangil bana artık dayanamıyorum ya ayrı eve çıkalım geçimimize bakalım yada boşanıp öyle devam edelim de ve hamile kalmamaya çalış

Ama sorun burda, insanlar hayat arkadasi olmak için, hayati paylasmak için evlenmiyor. Ask bile içi bosaltmis bir kavram oldu. Genelikle, toplum kurallara uygun oldugu için evleniliyor. Seks yasamak için, yada ilerde çoçuk olsun diye evleniliyor. Birey olmadan, hayattan ne beklediklerini bilmeden evleniliyor.

Karsidaki erkek bir iki çift güzel laf söylüyor diye kendilerini asik saniyorlar. Bu adam ile ne paylasiyorsun? Hangi ortak noktalariniz var? Hobby? Sevdiginiz film/sanatçi? Bilmezler. Ama standart cevap halen "omo onu sefiyoruum" oluyor.

Düsünsene, bu konuda bile kadin esi ile yasayacak yeri konusamiyor. Oturacagi yeri, esi dedigi bir insan ile normal bir sekilde konusamiyor. Yani burdan bile belli yasanilan bir evlilik olmadigini.

Evet, Rabbim yavrularımın yüzüne baktı da erken teşhis, sadece ameliyat ile kurtuldum, ömür boyu ilaç kullanacağım sadece. Kimse için değmiyor, ben yaşadım sizler yaşamayın, çekmeyin...
Benim eltimde 10 sene eşimin ailesi ile yaşadı.. Şuan kanser hatta bir kaç ay beraber oturduk sonra o 3 ay önce kendi evine gitti..
Acaba kanser üzüntüden mi oluyor? Ama eltiminki kolon kanseri

Benim eltimde 10 sene eşimin ailesi ile yaşadı.. Şuan kanser hatta bir kaç ay beraber oturduk sonra o 3 ay önce kendi evine gitti..
Acaba kanser üzüntüden mi oluyor? Ama eltiminki kolon kanseri
Şuan hastanede yatıyor doktor yapacak bir şey yok dedi.. 3 tane küçük kızı var hatta bende kalıyorlar. Ne kadar günahlar ya çok üzülüyorum onun için

Kendi annemden ve kaynanamdan şunu öğrendim : asla tatsızlık çıkmasın diye bilinmesi gereken şeyleri saklamayın.

Annem bunu yıllarca yaptı, hep kendi arada kaldı. Kv sürekli kocasının yaptıklarını eşimden saklıyor kavga etmesinler diye, sonunda daha büyük olay çıkıyor, daha çok üzülüyor.

Ayrıca karışmak dışında bir de sizi azarlayacak ve hatta kovacak yüzü olması, bu işin hiç iyi bir yere varmayacağını gösteriyor.
8 ay Kv ve kp ile yaşadık mecburen. Eşimle çok sık kavga etti babası. Ne o zaman ne ondan sonra tek bir kelime etmişliği yok bana. Edemez de, eşim asla müsaade etmez. Eden olursa da hiç üzerini kapatmam, söylerim.

Siz de kendinize bu eziyeti yapmayın. Bırakın karışsın ortalık. Kurtulun o evden

Şuan hastanede yatıyor doktor yapacak bir şey yok dedi.. 3 tane küçük kızı var hatta bende kalıyorlar. Ne kadar günahlar ya çok üzülüyorum onun için
Kıyamam Allah yardımcısı olsun.. şimdi geri getirseler sağlığı gelmez işte.. genetik de olabilir stres üzüntü ile de olabilir.. Rabbim bilir

Evet o bahsettiğiniz benim konum.. bazen elde olmayan şeyler oluyor, burada dillendirilemeyen şeyler.. kim ister düzeni böyle olsun.. 1 ayim kaldı evim hazır temizlenip eşyalarım gidecek ama bende enerji falan kalmadı

Senelerce nasıl katlandınız, neden katlandınız. Okudum konularınızı da öğretmensiniz bir de. Çocuklarınızla yeni bir hayat kurabilirdiniz.
Biri babanne dedeyle aynı odada yatarken öbürü anası babasıyla yatıyor. Neler duyup neler gördüler kim bilir. Nasıl hasarlar bıraktınız kimbilir. Ne için, yuvam yıkılmasın diye. Üçünüz ayrı eve çıkardınız isteyen gelirdi istemeyen ayrılırdı, en azından çocuklar bu hayatı yaşamaz zorunda kalmazdı.
Çok yazık etmişsiniz senelerinize evlatlarınızın psikolojisine...

Aileden aileye fark var bende kaldım bir sene bir kötü sözlerini duymadım duysaydım çeker giderdim ama iş eşdede bitiyor insan karısının halinden tavrından bunda bişeyler var der.Benim eşim en ufak bi suratsızlığımda ne oldu annemler bir şeymi dedi derdi yani sen eşinle konuş güzelce yoksa bir yere varamazsın

Yeni evlenip kaynanasıyla oturacak olan eşime dostuma hep derim gerekirse 1 göz evde bir tane kanepeyle oturun ama birlikte oturmayın, benim kuzenimde kaynanasıyla oturuyor ve 2 kez düşük yaptı 3. çocuğunuda 9 ay yatarak dünyaya getirdi, eşinizle konuşun önce tatlı dille baktınız olmuyor restinizi çekin onun anne babasının kahrını çekeceğinize kendi ailenizin yanına gidin ve bir not daha evinizi ayırmadan sakın çocuk sahibi olmayın.

Ses kaydı yap her ihtimale karşı.önce eşinle sakince konuş.sen üzülme diye sana söylemedim ama sürekli beni azarlayıp evden kovuyorlar artık bunları çekmek istemiyorum de.baktın inanmıyor falan gösterirsin ses kaydını.hala bahane bulup istemezse resti çekmek zorundasın.çalışmıyorsan işe gir kiranı çıkarırsın en azından.ailenin yanında ekmek elden su gölden yaşarsanız insanlarda size karışma hakkını kendilerinde bulurlar.özgürlük kendi paranızı kazanıp aile yanından ayrılmanızla başlar.ayrı evde yaşayacak gücü yoksa hiç evlenmeyecekti.sizde 3 ay diye kabul etmişsiniz ama o erkeklerin sizi kandırma taktiğidir.hep geçici derler sonrada işlerine gelir ayrılmak istemezler olan size olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…