profılde yenı uye oldugu yazıyor .Bunlar gerçek mi konu sahibi?
Böyle bir hayatı nasıl evlatlarınıza yaşatırsınız. Hem de öğretmensiniz. Gerekirse bodrum katında yaşarım ama böyle bir hayat sürmem. Asla sürmem. Hele evlatlarıma asla yaşatmam.
Krizi fırsata çevirmek diye buna derimevet başka üyenin eski konusuna bakmışım. ama işte ibret olsun. 10 senedir çekiyormuş. sen çekme.
Bİz dügünden 3 ay sonra tasınıyorduk aptal degilim onlarla hayatımı surdurecek kadar valizi hazırlarken esimin is problemi nedeniyle vazgecildiböyle konular okuyunca konu sahibinden çok ailesine kızıyorum
hiç mi demediler kızım sen napiyorsun, aklınımı yitirdin, bizim sana neyimiz battıda gidip elalemin anne babasının kahrını çekeceksin.
Yok ya ben anlamiyorum bu insanları.
Anne-baba hadi izin verdi siz nasıl kabul ediyorsunuz, aşk tan meşkten bahsetmeyin kimsenin gözü bukadar aşktan kör olamaz
Ne yapın edin taşının çok daha pişman olursunuz zamanla bende bir yil oturdum evlilik nedir anlayamamıştım bile kavga gürültü çok kotuydu taşındık şimdi hala kötü ama en azından uzaktalar artık ama hepsinden nefret ediyorumMerhaba arkadaslar bir derdim var.Esimin aileyle oturuyorum bir yıllık evliyim ama inanın dayanacak gucum kalmadı.yaslılar ve cok huysuz agzı pis bir kayınpederim var hicbir sekilde istedigim gibi davranmıyorum esim beni her sekilde kabul etti ve her seyi esimin izni olaral yapıyorum ama evdekiler kıyafetime yemeğime uykuma gezmeme karısıyorlar. ben onların istedigi seyleri yapamıyorum.esimde biliyor bunu. ama hic esime söyleyemiyorlar sürekli bana fırca atıyorlar.Normalde gecici bir süre kalacaktık ama isler istediğimiz gibi gitmedi kayınpederim sürekli bana benim dediğim olmaaycaksa baska eve gidin tasının diyor ama kocama hicbir sey söylemiyor kocamı tanıyorum ama nasıl tepki verecegini kestiremiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum ne olur akıl verin. Kocasının ailesiyle birlikte yasayanlar ne olur bisey söyleyin ne yapmalıyım
çok iyi yapmıs ben cocuk dusunmuyorum zaten ayrı eve cıkana kadarAnnem hamile kalmis,
ya tasiniriz ya gidelim bebegi aldiralim demis, o sekilde tasinmislar.
Tabi bu 35 sene oncesi olan bir mevzu.
Simdi kadinlar daha guclu, en azindan oyle olmalilar.
Esinize diyeceksiniz istemiyorum bu evde oturmak diye, oturup plan yapacaksiniz, hedef koyacaksiniz,
sonra da o hedefe uygun bir sekilde calismaya baslayacaksiniz.
Esinize ne dediniz nasıl ikna ettinizNe yapın edin taşının çok daha pişman olursunuz zamanla bende bir yil oturdum evlilik nedir anlayamamıştım bile kavga gürültü çok kotuydu taşındık şimdi hala kötü ama en azından uzaktalar artık ama hepsinden nefret ediyorum
Esime hic söylemedi ki
hayır tabiiki
Bosanalim o zaman dedim huzurum kalmadı dedim böyle herşey daha kötü olur dedim ben hergun ağlıyordum artık gelip sürekli mutsuz göre göre oda sıkıldı bende bunaldım çıktık en sonundaEsinize ne dediniz nasıl ikna ettiniz
Evet o bahsettiğiniz benim konum.. bazen elde olmayan şeyler oluyor, burada dillendirilemeyen şeyler.. kim ister düzeni böyle olsun.. 1 ayim kaldı evim hazır temizlenip eşyalarım gidecek ama bende enerji falan kalmadıay ben konuları karıştırdım sanırım.
Aynı şekilde babam ailesinin mahallesinden ev almak gibi bir girişimde bulunmuş annemden habersiz. Annem bunu başkalarından duyunca almış restini çekmiş. O evi alırsan orada yalnız yaşarsın , boşarım seni demiş.Annem hamile kalmis,
ya tasiniriz ya gidelim bebegi aldiralim demis, o sekilde tasinmislar.
Tabi bu 35 sene oncesi olan bir mevzu.
Simdi kadinlar daha guclu, en azindan oyle olmalilar.
Esinize diyeceksiniz istemiyorum bu evde oturmak diye, oturup plan yapacaksiniz, hedef koyacaksiniz,
sonra da o hedefe uygun bir sekilde calismaya baslayacaksiniz.
Esinize ne dediniz nasıl ikna ettiniz
Valla gerekirse boşanırım diyeceksiniz.
Çekip oturmak yerine gerekirse evde huzur bırakmam ben. Bağırırım çağırırım ağlarım oddan inmem. baktım hala değişen bir şey yok dönerim anamın evine
İlla anayla babayla oturacaksam kendi anamla otururum, çekmem yani.
Aynı şekilde babam ailesinin mahallesinde ev almak gibi bir girişimde bulunmuş annemden habersiz. Annem bunun başkalarından duyunca almış restini çekmiş. O evi alırsan orada yalnız yaşarsın , boşarım seni demiş.
Kazanan annem olmuş tabi , 50 km uzaktan ev aldırmış babama
Bir kadın isterse başarır.
Aptal değilsiniz?Bİz dügünden 3 ay sonra tasınıyorduk aptal degilim onlarla hayatımı surdurecek kadar valizi hazırlarken esimin is problemi nedeniyle vazgecildi
Bu tarz konularda hep aynı yorumu yapıyorum. 10 yıl oldu beraber oturuyoruz ailesiyle. Yaşamadığım hastalık kalmadı kanser dahil... diyecek sözüm yok, eşiniz bulacak ortasını yoksa boşanın hayat çok kısa inanın değmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?