Eşimin ailesiyle ortak aldığımız araba

Ay valla bugün sinirliydim iyice sinir oldum sizinkilere. O arabayı aldırmışım hiç satar mıyım ne ya şark kurnazı. Tabi ki alın paranızı kuruşu kuruşuna ister satsın arabayı ister benzin döküp yaksın

Aynen öyle hiç bişeyde yapamaz da bana laf vuruyor. Bende alıcam paramı dahada binmem o arabaya. Alındı alınalı 3 kere felan binmisimdir markete filan gittik oda olay oldu . Eşimde bana aşırı tavırlı sanki haklılarmış gibi

Arabanin tapusu kimin üstüne?
Bence cok cok haklısınız istedikleri kadar tavir alsinlar paranizi geri alin mutlaka.

Senin yerinde olsam arabayı sattiririm para mı alıp gayet 15binede güzel araba var alırım hemen. Gerekirse huzursuzluk yaparım

Arabanin tapusu kimin üstüne?
Bence cok cok haklısınız istedikleri kadar tavir alsinlar paranizi geri alin mutlaka.
Eşimin üstünde, çok sağolun yorumunuz için ya en çokta eşim tavır alıyor bana karsı cok soğuk aramız hiç iyi değil

Eşimin üstünde, çok sağolun yorumunuz için ya en çokta eşim tavır alıyor bana karsı cok soğuk aramız hiç iyi değil
Siz onu dusunmussunuz ama o sizi düşünmüyor bu konuda. Istedigi kadar tavir alsin sonuna kadar haklisiniz ailesi sizi sömürüyor onlara cikartamadigi sesini size cikartiyor.

Oh iyi yapmışsın al paranı küserse gitsin annesine
Demi ya . Dün küstü gitti en sonunda aradım da öyle geldi beyfendi . Ben vermek istemedim zaten ilk başta. En sonunda kıramadm mecbur verdim eşim bunı biliyor , annesi bilmediği için boş boş konusuyor. Eşimde annesinin lafını bana söylüyor çok sinirim bozuldu . Neymiş deseymişim almazlarmış . Bağırdım bende annenin lafıyla gelme bana 2 saniye içinde dolduruyolar seni dedim.

Canım hiç ortak araba alınır mı? Bı atasözü var; Karını ortak et malını ortak etme die.
Cok biliyor kayınpederin benzin döksün yaksın. Senin paranı versinlerde isterse arabayı yakarken kendini de yaksın.
Sende çok büyük hata var vermeyecektin paranı, bak eşim rahat gitsin gelsin, beni aileme götürür die verdim diyorsun.
Fakat eşin bile ailesini tutup sana afra tafra yapıyor.
Paranı kurtarmaya bak, yoksa erkek tarafı gelinin parasına, altına çöreklenmeye bayılır.
En kısa zamanda vermeleri için elinden geleni yap.
Sakın arayı uzatma, yoksa paranı asla alamazsın.
Ps: Tecrübe ile sabittir.

Son düzenleme:
Siz onu dusunmussunuz ama o sizi düşünmüyor bu konuda. Istedigi kadar tavir alsin sonuna kadar haklisiniz ailesi sizi sömürüyor onlara cikartamadigi sesini size cikartiyor.
Evett ya aynen öyle . Ailesine gelince kuzu gibi bana gelince aslan oluyor. Bende konusmuycam artık o düzelene kadar. Sürekli alttan alıyorum kaç gündür ama düzelme yok. Geç geldiği için kavga etmiştik üstüne bu parada eklenince düşman oldu resmen

Benim bir arkadasimda kp le ortak aldılar araba ama kendileri degil hep kp kayın bindi. Onların işi oldu. Kız çocugunu saglık ocağına bile yaya götürüyordu araba onların elinde. Güya rahat rahat bineriz dedi ama ortak mal olmuyor. En son sattıttırdı eşine zar zor kurtuldu. Bende ortak mala karşıyım.

Çok haklısın canım ya. Aklım başıma geldi cidden. Eşime dedim ki " zaten binsek olay oluyor ilerde kimseye minnetimiz olmayınca alırız dedim. Parayı alınca zaten direk bankaya atıcam eşime de annemlere verdim diyicem. Küstüğü kadar küssün hiç beni savunmuyor hiç .

Ben bu hatayı zamanında yaptım.
Bak cnm yanlış anlama, zamanı sakın ama sakın geçirme bastır yoksa paranı kesinlikle alamazsın.
Benim böyle bi tecrübem oldu.
Kimseye de söyleme paranı, at kenarda biriksin.
Bu sana cok büyük bi tecrübe olsun. Eşini de gördün, tepkisini de gördün, seni savunmayışını da gördün.
Paranı kimseye söylememekle en doğru kararı vermişsin.

Aynen bizim durumumuz ya . Bide biz binince vay efendim ' sen niye gittin, x gidip gelseydi işte , hadi çabuk çabuk gelin, nelr neler

Yahu eşler aynı anda arabaya binemiyor anlaşamıyor farklı araba alıyor da siz kp ile nasıl ortak araba aldınız valla kahkaha attım :) Geçmiş olsun yemişler sizin parayı çatır çatır... Böyle komik şey mi olur baştan ayağa mantıksız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…