Eşimin ailesiyle ortak aldığımız araba

Çok teşekkürler canım ya çok haklısın çok. kaynanam simdi yiğenine gidicekmiş borç istiycekmiş telefonda konuşuyo benim yanımda diyo' biz arabayı alırken borç aldıkta birinden onun için 13 milyar lazım' gidip istiycekmiş. Suratlar beş karış herkesin. Amaannn hiçte umrumda değil. Almasalardı gönülsüz verdim zaten . İnş kuruşu kuruşuna getirirde

Ortak işte yapılmaz mal da alınmaz kim alsa sorun çıkardı neyse sana tecrübe olmuş

Sana özelden başımdan geçeni yazacağım.
Bırak hiç acıma getirsinler.
Türkiye de gelin olmak demek hem maddi hem manevi sömürülmek demek.

Gitti kv kızlar borç istemeye. Bide bana kendimi kötü hissettirmeye çalısıyolar off moralim sıfır .
Onlar oyle yaptikca siz mahcup konuma düşmeyin. Hakkiniz olani istiyorsunuz esas onlar utansin görgüsüz gibi ortak araba alip ne kadar bindiginizin hesabini yapiyorlar. Siz nesenizi kaybetmeyin.

Sana özelden başımdan geçeni yazacağım.
Bırak hiç acıma getirsinler.
Türkiye de gelin olmak demek hem maddi hem manevi sömürülmek demek.
Tamam canım yaz bekliyorum. Çok dogru valla. Ya o değil kaynanm kınamda avcuma bi küçük altın koydu 1 ay sonra istedi birinin düğününe takacam diye. Orda bisey yoktu. Ne verseler geri istediler kızıma kendi akrabasnın getirdiği altını bile verdim. ben bişey demedim insan oğlu nankör

Onlar oyle yaptikca siz mahcup konuma düşmeyin. Hakkiniz olani istiyorsunuz esas onlar utansin görgüsüz gibi ortak araba alip ne kadar bindiginizin hesabini yapiyorlar. Siz nesenizi kaybetmeyin.
Tamam haklısınız. Onlar benden kınamda avcuma koydukları altını bile isterken hiç mahcup olmadılar ben niye oluyosam.

Ah keşke ya inanın hiç istemyerek eşimi kıramadğımdan verdim biliyodumda başıma geleceği. Parayı alınca eşime bile söylemeden bankaya atıcam herkese de annnemlere verdim diyicem. Ev ihtiyaçları fatura vs eşimin ailesi karşılıyor.. tabi yetmiyor gene bazen ay sonu zor geliyor buda eşimin bu aile düşkünlüğünden kaynaklanıyo ölürümde ailemden ayrılmam diyen bi adam mecbur yürütüyorum cocuk için yoksa çok iyi huzurlu bi ortamımız yokta

Sen o paranin ustune su ic..kayinbabanda Demis vermem diye. Senin parana guvenip kayinbaban kendine almis...ne desen ne yapsan yine senin huzurun bozulacak kocan onlarin safhinda olacak hep.ugrasma

Beraber mi yaşıyorsunuz?

Yazdim cnm özelden inan benimki tam trajedi benim yaşadıklarımı bilenler, bana sarılır sarılır ağlar. Kadın olmak gerçekten zor. Nedir bu yamyam gibi erkek tarafı iyisi çok az.

sonra da kadin paragöz derler :) dun sozlukte diyorlar ki pizza degilde simit al diyen sevgili ... once nikah basilacak kiz yazmislar sonra biri cikmis diyor ki fakindaysaniz al diyor niye kiz odemiyor diye basladilar yani sen hic kocanin tribine aldiris etme zaten vazgecsin diye tripleniyor

Maasiniz nasil ortak orayi anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…