Ay vallahi öyleler . Birde benim 13 buçuk milyar param gitti . Kv bugun gelmiş 12 milyarın var demi diyo. Eşime kıyameti kopardım sözde üstüne ekleyecektin paranın diye. Bide salak yerine koyuyolar. Eşime 'ben paramı alınca birdaha asla para işine girmem sizinle dedim. Çok sinirim bozuldu ya..O parayı alana kadar barışma. Arabayı mı satar, geceleri boza mı satar artık ne yapıp etsin versin paranı. Sakın geri adım da atma. Bir daha da bu görgüsüzlere iyilik yapma. Eşim yorulmasın diye eşini düşünmüşsün ama o sen üzülme diye seni düşünmemiş. Merhametten maraz doğar. Ne arsız insanlarmış be.
Doğru vallahi. Gerçi onlardan para almasakta hak görürdü kp o arabaya binmeyi kendinde. Birde bana diyolar babanlar senin parana mı göz diktiHatayı baştan yapmışsınız.
Ortak bir şey alınır mı hiç ?
Bence tavrınız net olsun.Konuşmazlarsa da paşa gönülleri bilir..Sakın taviz vermeyin.
Ailesinin maddi durumu sebebiyle canım kendisii maaşını annesinin eline sayıyor ben paramı babama vericem deyince bozuluyor beyfendi sanki hakkı var gibi. Yemek bile yemiyo doğru düzgün konuşmuyo buz gibi sanki bişey yapmışım... buda ders oldu bana bidaha aslaHaklısın. Sattır al paranı. Eşinin parası neden ortak.
Çok sinir birşey açıkçası. Hem maaşa ortak hem arabaya ama size hak olarak görmüyor hiçbirşeyi. En güzeli kim ne derse desin hakkınız olan parayı al çekil araba olsa ne olacak rahatla kullanamadıktan sonra.Ailesinin maddi durumu sebebiyle canım kendisii maaşını annesinin eline sayıyor ben paramı babama vericem deyince bozuluyor beyfendi sanki hakkı var gibi. Yemek bile yemiyo doğru düzgün konuşmuyo buz gibi sanki bişey yapmışım... buda ders oldu bana bidaha asla
Çok haklısınız teşekkr ederim yorumunuz için zaten ne yaparsa ne trip atarlarsa atsınlar mecburlar vermeye .. bundan sonrada asla bir kurus vermem. Eşimde almayacakmış evede sokmazmış o parayı bidaha . eli kırılsaymışta almasaymış triplere bakın triplere aman umrumda değil kendide biliyor ama herkes işine geldiği gibiHatayı ilk başta parayı vererek yapmışsın arabayı kendilerinin gibi görüyorlar aileyle ortak asla bir şey alınmaz bu tribe boyun eğme çünkü seni yıldırmak için yapıyorlar paranı almadan geri adım atma aldığın gibi annenlere yolla kayınpeder kaynana değil mi işte hepsi aynı bende kendi düğünümden sonra başkalarının düğünü vardı 3 çeyrek altın bırakmıştım saklar diye 2 tane verdiniz diye oğlunu doldurdu bana da 2 tane deyince ters tepki aldı sonra he doğru 3 diyip son düğüne takı yok diye gitmedi şakın geri adım atma şakın
Doğru gerçekten. Ama ne sekilde olursa olsun para katmasalarda o arabayı hak görürdü bunlar kendilerinde. kısaca ben o paraya hiç dokunmamalıydım kendi paralarıyla naparsa yapsınlar..Ortak işe her zaman karşıyım.
Ay vallahi öyleler . Birde benim 13 buçuk milyar param gitti . Kv bugun gelmiş 12 milyarın var demi diyo. Eşime kıyameti kopardım sözde üstüne ekleyecektin paranın diye. Bide salak yerine koyuyolar. Eşime 'ben paramı alınca birdaha asla para işine girmem sizinle dedim. Çok sinirim bozuldu ya..
Evet öyle yapıcam cidden. Ay haklıymışım sizler sayesinde onayladım yoksa içim içimi yiyordu hep acaba vardı kafamda. Zaten ne olur ne olmaz bankaya koyacağım tekrar yarın ne olacağımız bilinmez. Eşime de annemlere verdim diyicem.. Gerçekten evliyiz diye bazen herşeyi ortaya dökmek hata oluyor bazı seyler insanın içinde kalmalı sanırımSöyleme nerde ne kadar paran var. Madem eşin de ailesine laf taşıyor, eşine de söyleme. Bu ne ya her şeye ortak çıkmışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?