- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.693
- 108
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle hiç bişeyde yapamaz da bana laf vuruyor. Bende alıcam paramı dahada binmem o arabaya. Alındı alınalı 3 kere felan binmisimdir markete filan gittik oda olay oldu . Eşimde bana aşırı tavırlı sanki haklılarmış gibiAy valla bugün sinirliydim iyice sinir oldum sizinkilere. O arabayı aldırmışım hiç satar mıyım ne ya şark kurnazı. Tabi ki alın paranızı kuruşu kuruşuna ister satsın arabayı ister benzin döküp yaksın
Eşimin üstünde, çok sağolun yorumunuz için ya en çokta eşim tavır alıyor bana karsı cok soğuk aramız hiç iyi değilArabanin tapusu kimin üstüne?
Bence cok cok haklısınız istedikleri kadar tavir alsinlar paranizi geri alin mutlaka.
İnanın bende en çok eşime sinir oluyorum .. hele 2 gündür bana karsi olan tavırlarından sonra..En çok eşinize sinir oldum, söylemeden geçemeyeceğim.
Siz onu dusunmussunuz ama o sizi düşünmüyor bu konuda. Istedigi kadar tavir alsin sonuna kadar haklisiniz ailesi sizi sömürüyor onlara cikartamadigi sesini size cikartiyor.Eşimin üstünde, çok sağolun yorumunuz için ya en çokta eşim tavır alıyor bana karsı cok soğuk aramız hiç iyi değil
Demi ya . Dün küstü gitti en sonunda aradım da öyle geldi beyfendi . Ben vermek istemedim zaten ilk başta. En sonunda kıramadm mecbur verdim eşim bunı biliyor , annesi bilmediği için boş boş konusuyor. Eşimde annesinin lafını bana söylüyor çok sinirim bozuldu . Neymiş deseymişim almazlarmış . Bağırdım bende annenin lafıyla gelme bana 2 saniye içinde dolduruyolar seni dedim.Oh iyi yapmışsın al paranı küserse gitsin annesine
Canım hiç ortak araba alınır mı? Bı atasözü var; Karını ortak et malını ortak etme die.Arkadaşlar hemen anlatayım ben evlenirken evlenme ödeneği aldım 15 milyar verdiler. Banka hesabımda duruyordu 3 ay önce eşime ne dediysem ikna olmadı bende istemeyerekde olsa kıramadığım icin parayı verdim annesigilde üstüne kattı yarı yarıya araba aldılar.
Bende dedim ailem uzakta ya belki eşim rahatça götürür ama nerde ben o arabaya binsem olay oluyor kayınpederim biyere gitsek nereye gittinz sen niye gittin ne gerek vardı. Giderken : hadi çabuk gelin vs vs. Arabayı benden kıskanıyor resmen ! Sinir olmaya basladım. Kendi paramla rezil oldum yani. Evdekilerin hepsinde bi havalar.
Hiç değilse bankada vadelide üstüne ekleniyordu. Zaten sırf eşim yorulmasın boşuna yol yürümesin diye verdim ama o bile doğru düzgün binmiyor anca kp biniyor gereksiz yere .En sonunda dedim ki eşime ; ben bu şekilde olacaksa niye bu arabaya güvencem olan parayı verdim ?en iyisi sat ben vadeliye atarım ilerde elimize gelir. Eşiminde satmaya gönlü varken ben deyince değişti. Konu açıldığında babası eşim gidince arkasından" hee ben bikere aldırmısım o arabayı sattırır mıyım , benzin döker yakarım vallahi "dedi. Bende öylemii öyle baktım eşimde satmıyor geçen eşime ben o parayı babamlara vericem istiyolar maddi durumları yokmuş dedim. Başka türlü alamayacagımı anladım cünkü. Dün Annesine söylemiş. Annesi Bugün diyo "e başta deseydin hiç aldırmazdık sen vermeyecem dedin ben şimdi nerden getiriyim satsın arabayı ozaman vs birsürü şey " dedi . Hiç bişey de yokken son 2 gündür eşimle kavgalıyız. Bana karşı kin tutmuş anneside doldurmuş aynı onun laflarını söylüyor . Sinir oldum ! 'Ben arabayı satmıycam ,merak etme senin paranıda vercekler bi şekilde borcla felan' dedi bugün. ama görseniz suratta beş karış. Yarı yolda bırakmışım güya. Ne alakaysa . Ya kızlar ben hata mı yaptım ? Haksız mıyım sizce? Ben binmedikten sonra binince olay çıktıktan sonra ne anlamı var? :/
Buarada eşimin maaşıda ailesiyle ortak. Benim hesabımda ki parayla bi ilgisi yok eşimin.
Evett ya aynen öyle . Ailesine gelince kuzu gibi bana gelince aslan oluyor. Bende konusmuycam artık o düzelene kadar. Sürekli alttan alıyorum kaç gündür ama düzelme yok. Geç geldiği için kavga etmiştik üstüne bu parada eklenince düşman oldu resmenSiz onu dusunmussunuz ama o sizi düşünmüyor bu konuda. Istedigi kadar tavir alsin sonuna kadar haklisiniz ailesi sizi sömürüyor onlara cikartamadigi sesini size cikartiyor.
Çok haklısın canım ya. Aklım başıma geldi cidden. Eşime dedim ki " zaten binsek olay oluyor ilerde kimseye minnetimiz olmayınca alırız dedim. Parayı alınca zaten direk bankaya atıcam eşime de annemlere verdim diyicem. Küstüğü kadar küssün hiç beni savunmuyor hiç .Canım hiç ortak araba alınır mı? Bı atasözü var; Karını ortak et malını ortak etme die.
Cok biliyor kayınpederin benzin döksün yaksın. Senin paranı versinlerde isterse arabayı yakarken kendini de yaksın.
Sende çok büyük hata var vermeyecektin paranı, bak eşim rahat gitsin gelsin beni aileme götürür die verdim diyorsun.
Fakat eşin bile ailesini tutup sana afra tafra yapıyor.
Paranı kurtarmaya bak, yoksa erkek tarafı gelinin parasına, altına çöreklenmeye bayılır.
En kısa zamanda vermeleri için elinden geleni yap.
Sakın arayı uzatma, yoksa paranı asla alamazsın.
Ps: Tecrübe ile sabittir.
Ben bu hatayı zamanında yaptım.Çok haklısın canım ya. Aklım başıma geldi cidden. Eşime dedim ki " zaten binsek olay oluyor ilerde kimseye minnetimiz olmayınca alırız dedim. Parayı alınca zaten direk bankaya atıcam eşime de annemlere verdim diyicem. Küstüğü kadar küssün hiç beni savunmuyor hiç .
Aynen bizim durumumuz ya . Bide biz binince vay efendim ' sen niye gittin, x gidip gelseydi işte , hadi çabuk çabuk gelin, nelr nelerBenim bir arkadasimda kp le ortak aldılar araba ama kendileri degil hep kp kayın bindi. Onların işi oldu. Kız çocugunu saglık ocağına bile yaya götürüyordu araba onların elinde. Güya rahat rahat bineriz dedi ama ortak mal olmuyor. En son sattıttırdı eşine zar zor kurtuldu. Bende ortak mala karşıyım.