Eşimin ailesiyle olan ilişkim

3 aşağı 5 yukarı benzer şeyler yaşamış birisi olarak ben orta yolu şöyle düşünüyorum. Taktigim şu sen görüşebilirsin ama ben görüşmek istemiyorum. Asla demem, belki bir gün gorusurum.
Ama bunu şu an konuşmak istemiyorum diyorum
Allah kolaylık versin

Vallahi ne diyeyim, şurda ekrana bir şeyler yazarken bile enerjinizin güzelliğini aldım umarım herşey dilediğiniz gibi gerçekleşir en azından bu günden sonra birçok güzellik sizinle olur. Ben inanıyorum bir gün eşinizin ailesi ile problemleriniz çözülecek, sizin de anlamadığınız bir hızda ve şekilde bence lütfen üzülmeyin :)

Esime defalarca anlattim ama ona gore hep annesi hakli ben yine gorusuyorum ailesiyle dediklerini duymazdan geliyorum ama cok zoruma gidio artik istenmeyen gelinim resmen beni kendileri istedi ama sevemediler bi turlu kayinvldm bana cirkinsin bakimszsn diyo etrafimdakilere anlatyrm onun gozune gzluk lazim diyorlar herseyi gormek istedigi gibi goruyo

Kendisi kavga ettiğinde de barıştığında da hiç karışmadım zaten. Hatta ilk kavga ettiklerinde eşim bir daha düzelmez, çok soğudum deyince ben dedim ki onlar senin ailen, biraz zaman geçip sinirler yatışınca düzelir merak etme dedim. Öyle de oldu. Kendisi görüşüyor şimdi, kızımı da arada bir götürüyor ama ben görüşmüyorum.

Benim taktiğim de şu, ben bu kadar olaydan sonra saygıyı koruyamam, yüzgöz olup çirkinleşmektense görüşmemeyi tercih ediyorum diyorum. Eşim de anlayış gösteriyor

Ama ben size konunuzu başka yerde açın dedim, hala benim konuma yazıyorsunuz. Acemiyseniz önce öğrenin, sonra paylaşın, benim konumu bölmeyin lütfen

Umarım... Çok teşekkür ederim...

Bunların onların azeri olmaları ve veya rus kültürüyle yetişmeleriyle kesinlikle ilgisi yok... her iki toplumda evlatları için düğünde hediye, takı, eşya vs yaparlar gelenekleri öyledir emin ol.. bu senin şanssızlığın olmuş... insan yabancıya giderken bile eli boş gitmeye utanıyor.. ne demek kızlarını mı satıyorlar?

Ben olsam muhtemelen görüşmemeyi seçerdim.. eşim çok ısrarcı olursa onun hatırına görüşürdüm ama hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını hissettirirdim.. mesala gidip karnım tok deyip sofraya oturmazdım.. yemeğede değil çaya çağırırdım hazır kek eşliğinde..

Terbiyesiz kadınmış kvden. Sana çirkin olsam ne olur. Sen benım guEllıgımı oğluna sor de sen de:)

Düğün geleneklerinin benzer olduğunu biliyorum eşimin akrabaları sebebiyle. Gerçi onlarla da evlendikten çok sonra tanıştım. Eşimin ailesinin işgüzarlığı işte. Akrabalardan kimseyi bile düğüne çağırmadılar sırf burda onlara iş çıkmasın, masraf olmasın diye.

Düğün masrafları ayrı bir vaka. Başka bir konumda detaylarıyla anlatmıştım. Zamanınız varsa okuyabilirsiniz. Emdiğim sütü burnumdan getirdiler. Ne diyeyim? Düşünüp negatif duygularımı depreştirmek istemiyorum. Garip bir aile işte.

Emin olun yaşananları tüm detaylarıyla anlatsam kimse bana görüş demez burda. Hoş bir durum değil bu şekilde ayrı gayrı yaşamak ama birlikteyken de çok farklı değildi zaten, öyle avutuyorum kendimi

Kesinlikle haklısınız. Birde insan dalga geçiliyor gibi hissediyor kendisi ile.

Terbiyesiz kadınmış kvden. Sana çirkin olsam ne olur. Sen benım guEllıgımı oğluna sor de sen de:)
Başka bir konuyu benim konum içinde paylaşmış arkadaş, siz de cevap yazınca benim konum karışıyor. O konuyla ilgili benim başlığım altında cevap vermemenizi rica ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…