Eşimin ailesiyle münasebet

Maalesef ülkemin güzel kadınları da okumaktan haberdar değil bir daha okuyun isterseniz kim anlatmış konu sahibine

Maalesef ülkemin güzel kadınları da okumaktan haberdar değil bir daha okuyun isterseniz kim anlatmış konu sahibine

Keşke okumadığım kısmıda alıntılasaydınız.
Direk konu mesaji baz alınarak yazılmış bir yorumdu. Konu sahibi dip not : ... şeklinde yeni düzenleme yapsaydı böyle bir sorun yaşamazdık. Ama dediğim gibi psikologların daha etik davranması gerektiğine inanıyorum . Arkadaşının kv bakması bence hata . Konu sahibi umuyorum bir daha boyle bir sey yapmaz .iyi günler

bakin evlilikte % 100 aile meselesi yüzünden eşler arasi kötüleşiyor.
o yüzden mesafeli olman lazim ki. yakin olursan daha üstüne düşecekler.
yeni evlisin 8 ay çok uzun zaman degil. daha ilerde sorun yaşamak istemiyosaniz kötü olmayacaksiniz.. iyi olun iyi geçin ama MESAFELİ olun...
eşinize sen benim aile grubuma yazmiyosun ya demen kötü olmuş. bişey demiyceksin işte.
kaynanam rahatsiz işte yahu ben ağlak kaynanalari sevmiyorum ya.
benim kaynanamda ağlayip duruyor. ne bilim işte. iyi de herşeye karışıyor sonuçta herşeyi anlatinca felakete çeviriyor işler. dikkat ediyorum işte.

kadın rahatsızmış zaten gelip güle oynaya evinizde misafir edemeyceğiniz çok açık. başınıza iş almışsınız. sonrasında iki ağlama ile sizi özür diletecek kıvama getirmiş, burda da hatalısınız. madem mesafe koymak,bazı şeylere tahammülünüz olmadığını göstermek istediniz, geri adım atmamalıydınız.

sonrasında görümceye bi hayırlı olsun yazabilirdiniz. araya mesafe koymak demek bu demek değil.

ayrıca 6 aydır tanıdığınız biri ile evlenme cesaretini gösterdiğinize göre bu tip sorunlar olabileceğini bilmeniz lazım.

Ortada görüşmeyecek ne sorun vardı onu anlamadım hanımefendı

kesinlikle mesafeli oldugunu sadece sen bilecen eşine söylemene gerek yok , görümceni ara çok yogumdum aramak için gruba yazmadım hayırlı olsun falan de ama bildigin yoldan gitmeye devam et .

Zaten kadın şuan belli ki zor bir zamanda bayramdan bayrama görüşüyormuşaunuz daha ne kadar mesafe koyabilirsiniz ki. Haftasa bşr arayıp yarım saat konuşmakta ne gibi bir zarar olabilir ki , insanları kazanmayı gönülleri hoş tutmaya çalışmak en iyisi bence. Ayrıca görümcenize yaptığınız çok ayıp olmuş. İkinizin arasında bir sorun yokken böyle bir şey yapmak hoş değil bence , ben sizin yerinizde olsaydım kusura bakma o an meşguldüm geçiştirmek istemediğim için yazmadım müsait bir zamanda aramak istedim vs diyip tebrik ederdim

siz mesafe koymayı çok yanlış anlamışsınız,
komşunun bile evlilik haberine hayırlı olsun denir, nezakettendir bu,
sonrasına karışmamak, misafir gibi katılıp dönmek ise mesafedir.
mesafe koyucam diye muhattap olmamışsınız siz insanlarla.

buraya bu kadar yazana kadar görümceye bir "hayırlı olsun" yazsaydınız eşiniz de tavır yapmazdı, bir derdiniz de olmazdı.

derdim olsun ben buraya daha çok yazayım istiyorsanız böyle "mesafeli" olmaya devam edin. ancak bu mesafeli durmaktan daha çok kabalık ve kırıcılık.

Düğünümde sebepsiz yere kv bana aileme küstü tripler attı 7 düvele rezil olduk oğlu ile bi süre konuşmadı. Ama hala eşim ile evlerine giderim güler yüzümü de eksik etmem sırf eşim için. O benim aileme saygıda kusur etmez güler yüzünü eksik etmez. Bu kadar büyük sorunlar yaşamamışsınız ki kadın gerçekten psikolojik sorunları olan bi kadın Ken buna alınmayın bence sebepsiz yere eşinizle aranızı açmış oluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…