Birçok kişi aynı şeyi söylemiş. Elinize kalan parayla ödeyemezdiniz zaten vs. Elimize az para kalmasının sebebi eşimin sonradan ödemek zorunda kaldığı benim evlenirken haberim olmayan borçları. Ki ailesi oğullarının borcunu bildiği halde bizi beş parasız bıraktılar. Bizim hem eşyalarımızı hem de eşimin bu borçlarını ödeyecek kadar çok takımız oldu. Ben kendimi zaten takılar bizi uzunca bir süre idare edecek şekilde ayarladım. Ona göre eşya seçtim ve çoğu eşyayı almadım bile. Yani kimse bize bakmak zorunda kalmayacaktı. Kimseye de güvenerek evlenmedim. Tek güvendiğim takılardı. He bu konuda da haklısınız keşke üzülüp surat asacağıma ağzıma geleni saydaydım o an ne olacaksa olsaydı. Ama olmadı işte o an sadece yaşadığım şeyin bitmesini ve onlardan en uzak yere gitmeyi istedim. Düğünü erteleme olayına gelince düğün için herkese haber verilmişti. Bütün hazırlıklar yapılmıştı. Durumu çok iyi olan daireleri olan aile bir anda bütün dairelerini sattılar. İnsanlık hali tabiki olabilir. Ama bırakın borçlarının aciliyeti yüzünden düğün takılarını bozdurmayı, ellerinde para kalmıştır oğullarına yardım ederler azda olsa heralde diye düşünüyor insan. Ben kandırılmış hissediyorum. Hepsi tarafından eşim de dahil. Yani uzunca bir süre tanışıyoruz. O kadar güvenmiştim, saygı duymuştum ama ne olursa olsun bütün takı sadece bizim borcumuza da gitmiş olsa bunu eşim ve ben bozdurup yapmalıydık.
Eşimi seviyorum. Sadece bu yaşadıklarımdan sonra sevgimi hak etmiyor, bunları yaşamak zorunda değildim diyorum. Ve ailesinin bile düşünmediği sonradan önüme gelen o borçları için çalışmak zorunda olmak zor.
Eşimi seviyorum. Sadece bu yaşadıklarımdan sonra sevgimi hak etmiyor, bunları yaşamak zorunda değildim diyorum. Ve ailesinin bile düşünmediği sonradan önüme gelen o borçları için çalışmak zorunda olmak zor.