- 18 Mayıs 2023
- 39
- 16
- 25
- Konu Sahibi buyastamutsuzbirkiz
Konu kapandı
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen boşanmanı öneririm,çocukta yok henüz.Bu adamla evli kalırsan çok büyük sıkıntılar çekersin yoksa.Arkadaşlar herkese merhaba yaşım 25. Eşimle 2 yıl önce severek evlendik. Annem bu süreçte kanser haftalığına yakalandı onun üzüntüsünü derinden çekiyoruz. Sürekli hastanelerde koşturuyoruz yaşayan beni anlar. Sorun şu ki evde eşim de ben de çalışıyoruz. Çocuk yok. Eve giren para belli ve gidecek borçlar kiralar ve faturalar bellidir. Bunları eşimle sen onu öde ben bunu ödeyeyim diye anlaşmıştık. Gelin görün ki eşim maaşı aldığı gün bütün parasını kumara yatırmış… ben kendi aileme hastalık olduğu için yansıtamadım. Eşimin ailesine söyledim umursamadılar bile eşimin babası eşimi bir kere aramış eşim telefonu açmamış bir daha ne beni arayıp sordular ne mesaj attılar. Ben annesine yazmıştım siz karşınıza alıp bir konuşun eve kumar girdi ya düzelsin ya evlilik sürmez bunun bir hastalık olduğunu ve devamı geleceğini söyledim annesi ben bilmiyorum derdi ne tarzında laflar kullandı son yazdığım mesajlara görüldü atıp bıraktı. Hiç kimse ilgilenmedi arayıp sormadı. Benim böyle zor bir dönemimde bu kadar umursamaz olmaları beni çok üzdü. Sizce nasıl davranmalıyım bana fikir verir misiniz ? Siz olsanız ne yapardınız.. şimdiden fikirleriniz ve eleştirileriniz için teşekkür ederim
Amiiin Allah razı olsun çok üzülüyorum üzüntüden saçlarım döküldü bu yaşta mahvoldumKendi evladini umursamayana ne denir ki
Arkadaşım sen kendine odaklan bu kumar çok tehlikeli bir illet.
Onlarca kişi tanıdım tedavi oldukları halde kumarı bırakmadılar.
Kendini kurtar yazık gençsin zaten başında hastalık derdi var çok üzülürsün.
Annecigine geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşur
Sorgusuz sualsiz ve şüphesiz boşanırdım net….. Çok geçmiş olsun Allah annenize şifa versin. Ama çocuğunuzda yok anladığım kadarıyla lütfen kendinize bunu yapmayın düşünmemeniz lazım böyle biriyle hayatınızı zehir etmeyin.Arkadaşlar herkese merhaba yaşım 25. Eşimle 2 yıl önce severek evlendik. Annem bu süreçte kanser hastalığına yakalandı onun üzüntüsünü derinden çekiyoruz. Sürekli hastanelerde koşturuyoruz yaşayan beni anlar. Sorun şu ki evde eşim de ben de çalışıyoruz. Çocuk yok. Eve giren para belli ve gidecek borçlar kiralar ve faturalar bellidir. Bunları eşimle sen onu öde ben bunu ödeyeyim diye anlaşmıştık. Gelin görün ki eşim maaşı aldığı gün bütün parasını kumara yatırmış… ben kendi aileme hastalık olduğu için yansıtamadım. Eşimin ailesine söyledim umursamadılar bile eşimin babası eşimi bir kere aramış eşim telefonu açmamış bir daha ne beni arayıp sordular ne mesaj attılar. Ben annesine yazmıştım siz karşınıza alıp bir konuşun eve kumar girdi ya düzelsin ya evlilik sürmez bunun bir hastalık olduğunu ve devamı geleceğini söyledim annesi ben bilmiyorum derdi ne tarzında laflar kullandı son yazdığım mesajlara görüldü atıp bıraktı. Hiç kimse ilgilenmedi arayıp sormadı. Benim böyle zor bir dönemimde bu kadar umursamaz olmaları beni çok üzdü. Sizce nasıl davranmalıyım bana fikir verir misiniz ? Siz olsanız ne yapardınız.. şimdiden fikirleriniz ve eleştirileriniz için teşekkür ederim
Kesinlikle!Sorgusuz sualsiz ve şüphesiz boşanırdım net….. Çok geçmiş olsun Allah annenize şifa versin. Ama çocuğunuzda yok anladığım kadarıyla lütfen kendinize bunu yapmayın düşünmemeniz lazım böyle biriyle hayatınızı zehir etmeyin.
Bence biliyorlardi, bunun öncesi vardi. Belki ara vermistir esiniz simdi yine baslamistir