• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesinin maddi yardım yapmaması

Düğünü takiyi falani filani eşim kendisi yapti. Sizin de esiniz kendisi yapsin neden baskalarindan bekliyorsunuz ki?

:KK15:
Düğünü takiyi falani filani eşim kendisi yapti. Sizin de esiniz kendisi yapsin neden baskalarindan bekliyorsunuz ki?
Pardon başkaları dediğiniz kim. Eşim ve ailesinden bahsediyorum eşimin ailesi daha doğrusu. Gidipte eşimin dedesinin torununun çocuğundan mı beklentim var yazmışım

bedavaya gitmek ? :işsiz::işsiz:

kimse bişey yapmak zorunda değil ki..
biz de kimseyi evlenirken düğün masrafında vs hiç bişeye bulaştırmadık.
herşeyi kendin almak kadar güzel bişey yok.
altın çok istiyosanız eşiniz alsın

arkadaşlar merhaba. Derdim biraz maddiyat. Biz eşimle ikimiz karar verip evlendik. Ama sonrasında eşimin ailesi ile sık sık görüşüyoruz. Sorun şu onun ailesi maddi olarak bize hiçbir yardımda bulunmuyor. Evlenen arkadaşlarımı görüyorum kolları sonuna kadar takılarla dolu. Resmen bedavaya gittiğimi düşünüyorum En Büyük KK

Maddi desteğe ihtiyacınız var mı?

Eminim siz öyle yapıyorsunuzdur:rapci:

Sen çalışmıyorsun galiba..
Senin ailenin sana 100 lira vermesi de hoş gelmedi bana.
Niye yanii..
Keşke sen annene istediği bir şeyi alıp sevindirebilsen..
Birde böyle düşünsen..
Çalışmamak da bir tercih ise o zaman elindekilerle
yetineceksin.
Aile adı altında hep bana demiceksin.
Hem kolum dolsun, hem keyfim olsun..

Bence ben açılıştaki konuyu kısa yazdığım için pek kimse ne demek istediğimi anlamamış. Ama yinede görüşler iyidir iyide yazsanız benim için iyi kötü de yazsanız iyi arkadaşlar bunu bilin.
Çünkü benim bakış açımın dışında düşünceler her zaman insanın ufkunu genişletir.

Ederin neydi de bedavaya getirdiler merak ettim??
Anladığım kadarıyla da eşinle sen aile rızası olmadan evlenmişsiniz, neyin takısını altınını bekliyorsun ki? Artı maddi konuya gelince hiç kimse sizin dolabınızı doldurmak zorunda değil.. Burdan görünen o ki başkalarının sırtından geçinmek gibi bi beklentin var... Ohh ne ala memleket, millet kazansın ben yiyim...

:KK15:
Pardon başkaları dediğiniz kim. Eşim ve ailesinden bahsediyorum eşimin ailesi daha doğrusu. Gidipte eşimin dedesinin torununun çocuğundan mı beklentim var yazmışım

Tamam iste esinden bekle . Sen, ailesi yardim etmiyor resmen bedavaya gittim demissin. Cok gereksiz. Eger maddi durum yetmiyorsa bence ev duzmeye kalkisilmamali, baskasindan beklerseniz de cok beklersiniz zaten. Onemli olan kendilerinin isteyerek yapmasi. Eger isteniyorsa yapmasinlar da zaten. .

Sen çalışmıyorsun galiba..
Senin ailenin sana 100 lira vermesi de hoş gelmedi bana.
Niye yanii..
Keşke sen annene istediği bir şeyi alıp sevindirebilsen..
Birde böyle düşünsen..
Çalışmamak da bir tercih ise o zaman elindekilerle
yetineceksin.
Aile adı altında hep bana demiceksin.
Hem kolum dolsun, hem keyfim olsun..
Çalışmıyorum çünkü ikiz bebeklerim var ve daha çok küçükler.
Annem de ben koluma bişey alayım diye değil bebeklere beZ alayım diye veriyor
Dedim ya ben çok kısa yazmışım.
Emin olun 1 ₺ dahi biriktirip yeri geliyor kirayı ödeyip yardımcı oluyorum.
Direk eleştirmek yerine soru sorup doğruyu anlamaya çalışsanız beyin daha iyi çalışır

gece gündüz çalışıp eşinin ailesinin kredi borçlarını, her ay giderlerini vb ödemediğine şükretmelisin.
Herkesin maddi konuda kendi düzenini kurması en güzeli.

Tamam iste esinden bekle . Sen, ailesi yardim etmiyor resmen bedavaya gittim demissin. Cok gereksiz. Eger maddi durum yetmiyorsa bence ev duzmeye kalkisilmamali, baskasindan beklerseniz de cok beklersiniz zaten. Onemli olan kendilerinin isteyerek yapmasi. Eger isteniyorsa yapmasinlar da zaten. .
Eşime lafım yok valla.
Yani konuşmalar heo böyle sanki çok şey yapmışlar gibi ama ortada birşey yok

Çalışmıyorum çünkü ikiz bebeklerim var ve daha çok küçükler.
Annem de ben koluma bişey alayım diye değil bebeklere beZ alayım diye veriyor
Dedim ya ben çok kısa yazmışım.
Emin olun 1 ₺ dahi biriktirip yeri geliyor kirayı ödeyip yardımcı oluyorum.
Direk eleştirmek yerine soru sorup doğruyu anlamaya çalışsanız beyin daha iyi çalışır

Beyin falan gerek yok böyle toplara girmene
Kapasiteni fazla zorlama diye söylüyorum. Oldu o zaman kolay gelsin ajfagfsls

Yardim etmeye mecbur degilki. Ayrintilari bilmiyorum ama. Ilk konuyu okudum. Yorumlari okumadim. Sadece ilk mesajiniza bakarak. Yardim etmeye zorunlulugu yok. Diye gecti icimden

gece gündüz çalışıp eşinin ailesinin kredi borçlarını, her ay giderlerini vb ödemediğine şükretmelisin.
Herkesin maddi konuda kendi düzenini kurması en güzeli.
Böyle birşey başıma gelsin istemem. Ama çalışamayacak durumda olurlar o ayrı. Ben eminim burda yAzdıklarıma eleştirenlerin çoğu da para yzünden tartışıyor yok benim ailem onu yaptı yok seninki bunu diye.
Ben çok sinirlendiğimde dile getirdim sonra eşime sordum bunu söyledim diye üzüldün mü seni kırdım mı dedim
O da kırmadın ama onlar öyle ne yapayım yapmıyorlar dedi.
Bende konuyu kapattım. Buraya yazdım düşünceler nasıl gelecek diye. Görüyorum ki kimse ailesinden 1₺ dahi almıyor. Maşallah ailelerine yardım edenleri de kutluyorum.
Ama herşey ortada yaşanan hayatlar vs.
Olunandan farklı gösterenler yazanlar yazdığıyla kalıyor yaşadığıyla değil

evlenen insan sonunu düşünmeli, birilerine güvenip de yola çıkmamalı.
ha ewt varken , düğün dernek zamanı ellerinden geldiğince yardım edilmeli. eden ailelere de sonuna kadar saygı duyuyorum.
ama bunu bedavaya gittime bağlamak saçma ve yersiz olmuş.

Back