- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
- Konu Sahibi Forleaflife
Düğünü takiyi falani filani eşim kendisi yapti. Sizin de esiniz kendisi yapsin neden baskalarindan bekliyorsunuz ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii ki öyle yapıyorum,eşimin kazancı yeterli olmasına rağmen bende çalışıyorum.Neden başkalarından para bekleyeyim ki?Eminim siz öyle yapıyorsunuzdur
Pardon başkaları dediğiniz kim. Eşim ve ailesinden bahsediyorum eşimin ailesi daha doğrusu. Gidipte eşimin dedesinin torununun çocuğundan mı beklentim var yazmışımDüğünü takiyi falani filani eşim kendisi yapti. Sizin de esiniz kendisi yapsin neden baskalarindan bekliyorsunuz ki?
arkadaşlar merhaba. Derdim biraz maddiyat. Biz eşimle ikimiz karar verip evlendik. Ama sonrasında eşimin ailesi ile sık sık görüşüyoruz. Sorun şu onun ailesi maddi olarak bize hiçbir yardımda bulunmuyor. Evlenen arkadaşlarımı görüyorum kolları sonuna kadar takılarla dolu. Resmen bedavaya gittiğimi düşünüyorum
Eminim siz öyle yapıyorsunuzdur
Pardon başkaları dediğiniz kim. Eşim ve ailesinden bahsediyorum eşimin ailesi daha doğrusu. Gidipte eşimin dedesinin torununun çocuğundan mı beklentim var yazmışım
Çalışmıyorum çünkü ikiz bebeklerim var ve daha çok küçükler.Sen çalışmıyorsun galiba..
Senin ailenin sana 100 lira vermesi de hoş gelmedi bana.
Niye yanii..
Keşke sen annene istediği bir şeyi alıp sevindirebilsen..
Birde böyle düşünsen..
Çalışmamak da bir tercih ise o zaman elindekilerle
yetineceksin.
Aile adı altında hep bana demiceksin.
Hem kolum dolsun, hem keyfim olsun..
Eşime lafım yok valla.Tamam iste esinden bekle . Sen, ailesi yardim etmiyor resmen bedavaya gittim demissin. Cok gereksiz. Eger maddi durum yetmiyorsa bence ev duzmeye kalkisilmamali, baskasindan beklerseniz de cok beklersiniz zaten. Onemli olan kendilerinin isteyerek yapmasi. Eger isteniyorsa yapmasinlar da zaten. .
Çalışmıyorum çünkü ikiz bebeklerim var ve daha çok küçükler.
Annem de ben koluma bişey alayım diye değil bebeklere beZ alayım diye veriyor
Dedim ya ben çok kısa yazmışım.
Emin olun 1 ₺ dahi biriktirip yeri geliyor kirayı ödeyip yardımcı oluyorum.
Direk eleştirmek yerine soru sorup doğruyu anlamaya çalışsanız beyin daha iyi çalışır
Böyle birşey başıma gelsin istemem. Ama çalışamayacak durumda olurlar o ayrı. Ben eminim burda yAzdıklarıma eleştirenlerin çoğu da para yzünden tartışıyor yok benim ailem onu yaptı yok seninki bunu diye.gece gündüz çalışıp eşinin ailesinin kredi borçlarını, her ay giderlerini vb ödemediğine şükretmelisin.
Herkesin maddi konuda kendi düzenini kurması en güzeli.
Beyine gerek olmadığını düşündüğünüz için yorumunuz ortada zaten. Size de kolaylıklarBeyin falan gerek yok böyle toplara girmene
Kapasiteni fazla zorlama diye söylüyorum. Oldu o zaman kolay gelsin ajfagfsls