Eşimin ailesinin maddi yardım yapmaması

O yapanlara da benden mutluluklar bol huzurlu günler dilerseniz sevinirim:)
Tabi bizde aynı şeyi yaptık herşeyi kendimiz aldık iğnesine kadar ama can sıkıcı oluyor işte

Satın alınma anlamında değil hani öyle bir deyiş vardır bedavaya getirdik bedavaya yaptık gibi. Onu demek istedim. Uzun yazmamak deyiş ekledim.

ya ben anladimda, siz esinizle severek anlasarak evlenmissiniz
beklentileriniz ancak sizi mutsuz eder
karsilastirma yaparsaniz daha da mutsuz olursunuz

bana da okadar cok altin yapmislardi zamaninda
ama deger altinla, maddiyatla ölcülmüyor iste

Ama herkes makul ölçüde yardım ediyor yada edemiyor.
Yada etmek istemiyor..
Bunlar kişilerin tasarrufunda.

Siz evlendiğiniz halde böyle bir beklenti içine
girmemelisiniz. Sonuçta aile olduysanız artısıyla eksisiyle
bunun altından kalkabilmelisiniz.
Ki siz arkadaşlarınızın kolunda ki bileziklerden dem vuruyorsunuz.
Zor durumdayım yardım etmemeliler aile olmak bunu gerektirir
deseydin sana evet derdim
ama şu durum bambaşka. Çirkin buldum ben kusura bakma.

Herkesin ederi kolundaki bilezik kadar demekki

Bazi kisilerin kafa oyle calisiyor iste ne yazikki, kolumda dirsegime kadar olsunda bilezik, kocam gerekirse kufur etsin dayak atsin iskence etsin, onemlisi kadinlar arasinda caka satmak kolundakilerle. Bir kadin kendini nasil bu kadar kucuk dusurur acaba. Tabi evlenene kadar ne okul okuyup ne kendini gelistirip neden bir tas ustune tas koymazsa evlenirken vari yogu kolundaki bilezigi birde ne olursa olsun vazgecemeyecegi kocacigi olur, uzuluyorum cidden bu kadinlara yazik.

siz eşinizle bir ailesiniz artık kimse size yardım etmek zorunda değil..
geçinmeyi gözü kesmeyen evlenmesin..

Çok altın istiyorsan çalış kazan kendin bileklerini altınla doldur. Kendin sevmiş evlenmişsin, kayın ailen de ister altın alır ister almaz onlara kalmış birşey.

Bu arada bence sen de şimdiden birikim yapmaya başla ki senin gelinin de ilerde sana senin yaptığın muameleyi yapmasın...

Haklılık payınız çok yüksek
Dün eşimle bu konuyu konuştum dedi onlar öyle ne yapabilirim ama çok sinir olmaya başladım en azından burdaki yorumlardan farklı olaylar duymakta bakış açısını değiştirmeye yardımcı olabilir. Herkese teşekkür ederim

Senin öyle güzel kalbin, merhametin, iyi huyun, hoşgörün vardır ki... Buna altınla değer mi biçilir hiç?

Veya öyle kötü kalbin, duygusuzlugun, egon, merhametsizliğin... Buna altınla değer biçmek doğru mudur?

Herkesin hayatı kendine, başkalarına bakıp, özenip yaşarsan, mutlu olamazsın.

Bu mesajın hakaret içerikli

Siz konuyu acarak kendinize en buyuk hakareti etmissiniz zaten. Hos yorumlar mi bekliyordunuz, evet kardesim cidden bedavaya gitmissin, ben su kadar altina gittim kiz kardesimede bu kadar deger bictiler seklinde muhabbetmi cevirseydin insanlar sizle ? kapattirin konunuzu konusmalar daha fazla cirkinlesmeden vede bir dusunun bence olanlari.

Biz de eşimle zor zAmanlar atlattık maddi anlamda
Gram destek olmadılar
Bir de üstüne üstelik bizim gbi düşünceli aile yok modunda takıldılar:)
Biz cok fedakarız oğlumuz bizim için canımızdan öte gbi soylemlerde bulundular
Kimseden birsey beklemeyın
Bir de yapmadıkları halde yapıo gbi konussalar daha cok asabınız bozulurdu

Ailesi yapsa tabii iyi olur ama yapmak zorunda değiller. Herşeyi kendiniz yaparsanız kafanız rahat olur. En azından yarın size bunları ben aldım benim demezler.
Bedavaya gitmek nedir ya? Ederiniz para veya altın karışılığı mı? Oldu olacak başlık parası verip sizi köle alsınlar.

Evet haklısınız ama sanki benimkilerde benzer konuşuyor yani eşimin ailesi. Ama şehirler farklı olunca bir araya sık gelinmiyor yoksa bazı şeyler tahammül sınırımı aşabilir

Arkadaşlar konumdan rahatsız olan veya beğenmeyen yorum ekleyecek diye zorunluluk yok. Ki eminim herkeste ben gibi düşüncenin onda biri vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…