- 22 Mayıs 2016
- 213
- 124
- 23
- 33
- Konu Sahibi Forleaflife
-
O yapanlara da benden mutluluklar bol huzurlu günler dilerseniz sevinirim:)birinin yardım edeceğini düşünerek yola çıkma yarı yolda kalırsın
millet akıl vermeyi boş konuşmayı sever ama yardıma gelince tüyer ki bazı 1.derece yakın ailelerde de öyle oluyor sen de ki örnekte olduğu gibi
son zamanlarda evlenen arkadaşlarım herşeyi kendileri yaptı herşeyi kendilerine göre kendi bütçelerine göre düşünüp ayarladılar yaptılar
ve en yakın 3 arkadaşım var 2 si herşeyleri kendi yaptı çocukları oldu 2 yıllık evliler evlerine erkek tarafının ailesinin bütçesinden 1 kap yemek parası girmedi
hele bir tanesinin ailesi yardım etmediği gibi sürekli para istiyorlar bu yüzden şükret en azından istemiyorlarsa
Satın alınma anlamında değil hani öyle bir deyiş vardır bedavaya getirdik bedavaya yaptık gibi. Onu demek istedim. Uzun yazmamak deyiş ekledim.
Bdel derken evlenme ve sonrasında eşlerin ailelerinin sorumlulukları olmasa o kadar masraf neden yapıyorlar ben mi yanlış düşünüyorum. Yada anlatamadım mı demek istediklerimi anlayamadım
Neden aileler ev döşüyo çocuklarına neden bir sürü şey yapıyorlar eğer benim düşüncem yanlışsa??
Bu mesajın hakaret içerikliKaça gitmek isterdiniz siz?
Herkesin ederi kolundaki bilezik kadar demekki
arkadaşlar merhaba. Derdim biraz maddiyat. Biz eşimle ikimiz karar verip evlendik. Ama sonrasında eşimin ailesi ile sık sık görüşüyoruz. Sorun şu onun ailesi maddi olarak bize hiçbir yardımda bulunmuyor. Evlenen arkadaşlarımı görüyorum kolları sonuna kadar takılarla dolu. Resmen bedavaya gittiğimi düşünüyorum
Eşinizin ailesinin size maddi durumda yardim etmesi neden gerekir ki ? Sonuçta siz evleniyorsunuz. Ben evlenirken ne anneden maddi destek aldim nede eşimin ailesinden çok şukur calisiyoruz ailemize bile kendi takilarimizi biz alip verdik takmalari için, tabi ki onlarda kendi takilarini takti ama sonuçta kimsenin böyle bir zorunluluğu yok.
Herkesin ederi kolundaki bilezik kadar demekki
Bdel derken evlenme ve sonrasında eşlerin ailelerinin sorumlulukları olmasa o kadar masraf neden yapıyorlar ben mi yanlış düşünüyorum. Yada anlatamadım mı demek istediklerimi anlayamadım
Neden aileler ev döşüyo çocuklarına neden bir sürü şey yapıyorlar eğer benim düşüncem yanlışsa??
Haklılık payınız çok yüksekya ben anladimda, siz esinizle severek anlasarak evlenmissiniz
beklentileriniz ancak sizi mutsuz eder
karsilastirma yaparsaniz daha da mutsuz olursunuz
bana da okadar cok altin yapmislardi zamaninda
ama deger altinla, maddiyatla ölcülmüyor iste
Bu mesajın hakaret içerikli
Eminim siz öyle yapıyorsunuzdurMaddi olarak geçinecek gücünüz yoksa evlenmeyin arkadaşım.
Ailesi neden size yardımda bulunsun,bir işe girin çalışın,siz çocuk musunuz?
arkadaşlar merhaba. Derdim biraz maddiyat. Biz eşimle ikimiz karar verip evlendik. Ama sonrasında eşimin ailesi ile sık sık görüşüyoruz. Sorun şu onun ailesi maddi olarak bize hiçbir yardımda bulunmuyor. Evlenen arkadaşlarımı görüyorum kolları sonuna kadar takılarla dolu. Resmen bedavaya gittiğimi düşünüyorum
Evet haklısınız ama sanki benimkilerde benzer konuşuyor yani eşimin ailesi. Ama şehirler farklı olunca bir araya sık gelinmiyor yoksa bazı şeyler tahammül sınırımı aşabilirBiz de eşimle zor zAmanlar atlattık maddi anlamda
Gram destek olmadılar
Bir de üstüne üstelik bizim gbi düşünceli aile yok modunda takıldılar:)
Biz cok fedakarız oğlumuz bizim için canımızdan öte gbi soylemlerde bulundular
Kimseden birsey beklemeyın
Bir de yapmadıkları halde yapıo gbi konussalar daha cok asabınız bozulurdu
Resmen bedavaya gittiğimi düşünüyorum
Kaça gitmek isterdiniz siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?