- 22 Mayıs 2016
- 213
- 124
- 23
- 33
- Konu Sahibi Forleaflife
-
Nereye gitmeyeyim ??O kadar dertse gitme.
"Bedavaya gittigimi dusunuyorum" yazmadiniz mi?Nereye gitmeyeyim ??
Satın alınma anlamında değil hani öyle bir deyiş vardır bedavaya getirdik bedavaya yaptık gibi. Onu demek istedim. Uzun yazmamak deyiş ekledim.esinizin ailesinin böyle bir zorunlulugu yok ki
üstellik siz satin alinacak bir sey degilsiniz ki bedava ya gidesiniz
arkadaşlar merhaba. Derdim biraz maddiyat. Biz eşimle ikimiz karar verip evlendik. Ama sonrasında eşimin ailesi ile sık sık görüşüyoruz. Sorun şu onun ailesi maddi olarak bize hiçbir yardımda bulunmuyor. Evlenen arkadaşlarımı görüyorum kolları sonuna kadar takılarla dolu. Resmen bedavaya gittiğimi düşünüyorum
Herkesin ederi kolundaki bilezik kadar demekkiesinizin ailesinin böyle bir zorunlulugu yok ki
üstellik siz satin alinacak bir sey degilsiniz ki bedava ya gidesiniz
Yalnız degilsin benim esimin ailesininde 5 kurus katkıları olmamıstır kayınvalidemde kaynimda calisiyor durumlari bizden iyi ama esim kayinvalideme harclik verince utanmadan aliyor bir dearkadaşlar merhaba. Derdim biraz maddiyat. Biz eşimle ikimiz karar verip evlendik. Ama sonrasında eşimin ailesi ile sık sık görüşüyoruz. Sorun şu onun ailesi maddi olarak bize hiçbir yardımda bulunmuyor. Evlenen arkadaşlarımı görüyorum kolları sonuna kadar takılarla dolu. Resmen bedavaya gittiğimi düşünüyorum
Benim takılarımın hepsi borca gitti daha iki yıllık evliyim dert etme bunları siz huzurunuza bakınarkadaşlar merhaba. Derdim biraz maddiyat. Biz eşimle ikimiz karar verip evlendik. Ama sonrasında eşimin ailesi ile sık sık görüşüyoruz. Sorun şu onun ailesi maddi olarak bize hiçbir yardımda bulunmuyor. Evlenen arkadaşlarımı görüyorum kolları sonuna kadar takılarla dolu. Resmen bedavaya gittiğimi düşünüyorum
Bdel derken evlenme ve sonrasında eşlerin ailelerinin sorumlulukları olmasa o kadar masraf neden yapıyorlar ben mi yanlış düşünüyorum. Yada anlatamadım mı demek istediklerimi anlayamadımBedel mi biçiyorsun kendine anlayamadım
Teşekkür ederim. İşin o kısmı da var tabiki ama benim annem borç öderken bile kadın 100₺ olsun vermeye çalışıyor. Eşimin ailesinin duyarsız olması bu konuda canımı sıkıyor. Gözlerimle görüyorum yani ailelerin nasıl yardım ettiğini fazlasını istediğim yok ama bu kadar duyarsızlık canımı sıkmaya başladıBenim takılarımın hepsi borca gitti daha iki yıllık evliyim dert etme bunları siz huzurunuza bakın
bakın bunlar baştan konuşulacak şeylerBdel derken evlenme ve sonrasında eşlerin ailelerinin sorumlulukları olmasa o kadar masraf neden yapıyorlar ben mi yanlış düşünüyorum. Yada anlatamadım mı demek istediklerimi anlayamadım
Neden aileler ev döşüyo çocuklarına neden bir sürü şey yapıyorlar eğer benim düşüncem yanlışsa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?