- Konu Sahibi Forleaflife
-
arkadaşlar merhaba. Derdim biraz maddiyat. Biz eşimle ikimiz karar verip evlendik. Ama sonrasında eşimin ailesi ile sık sık görüşüyoruz. Sorun şu onun ailesi maddi olarak bize hiçbir yardımda bulunmuyor. Evlenen arkadaşlarımı görüyorum kolları sonuna kadar takılarla dolu. Resmen bedavaya gittiğimi düşünüyorum
Bdel derken evlenme ve sonrasında eşlerin ailelerinin sorumlulukları olmasa o kadar masraf neden yapıyorlar ben mi yanlış düşünüyorum. Yada anlatamadım mı demek istediklerimi anlayamadım
Neden aileler ev döşüyo çocuklarına neden bir sürü şey yapıyorlar eğer benim düşüncem yanlışsa??
Bencede bakma, çünkü zaten haksız olduğunu duymak istemiyorsun.Artık yorumlara bakmayacağım cevapta vermeyeceğim. Düzenlemeyide yaptım. Herkese iyi günler
Anne hadı ayrım yapıyorda kardeş demiuor mu farkında degılmı bu ayrımın onun vicdanı nasıl kabul ediyorevin büyük oğlu olmak zor galiba
hoş zaten 2 kardeş eşim.
eşimin de hoşuna gitmedi aslında yapılan.
ilk duydu boğazı düğümlendi
çünkü annesinden 3-4 kez farklı zamanlarda para istemişti.
evin peşinatını verelim diye. üzerine de biz ekleyecektik.
ama yok dedi mesela . kendi alnınızın teriyle kazanın alın evinizi dedi.
bizik kayınvalideye yüklü miras düştü.
ama yine de yok diyor. yok yok.
daha da istemez eşim zaten.
hatta araba alacağımız zaman anne bari 5 bin ver arabanın peşinatına dedi. ona bile yok dedi.
aldık arabamızı.
evimizi de almak nasip olur inşallah . evlatlar arasında adaletli olmak lazım.çünkü kardeşler arasını da bozuyorlar farkında değiller . gerçi bizimkilerin arası bozulmadı şükür. kardeşler birbirine çok düşkün.
üstelik ben de çok severim kaynımı. abisine düşkündür sağ olsun
arkadaşlar merhaba. Derdim biraz maddiyat. Biz eşimle ikimiz karar verip evlendik. Ama sonrasında eşimin ailesi ile sık sık görüşüyoruz. Sorun şu onun ailesi maddi olarak bize hiçbir yardımda bulunmuyor. Evlenen arkadaşlarımı görüyorum kolları sonuna kadar takılarla dolu. Resmen bedavaya gittiğimi düşünüyorum (bu bedavaya gittim kısmı espiri olarak)
Sonunda düzenlemeyi buldum ama sayfalarca yorum uzun yazmayayım diye kısa tuttum konu başka yerlere çekildi.
Artık konu kapanmıştır.!!!!!!
Aslında altın sandığın kadar iyi değil. Sadece değerini korur, hepsi bu. Sana daha fazla kazandıracak yatırım araçları da var ama ben kafanı karıştırmayayım şimdibirikimi neden yaptıgımı beni takip ediyosan bilmen lazım arsa almak icin gelecege yatırımr beyenmedigimiz yerler simdi mütahit en az 3 daire veriyo 10 sene sonra alıcagım yer kim bilir ne olur bu yüzden altın her zaman iyidir bi mal al yada alma bana göre güctür valla eve su alıyosun o bile 10 lira parasız ne güc olur nede yasanır
Orda yazarken bahsettiğim bana altın takılması değildi olay kısa yazabilmek için elimden geleni yaptım ama yanlış anlaşılma oldu.
Yine buna şükür eşim tek çalışıyor ekstra bişeyler de yapmaya çalışıyor yapabildiği zaman bense evdeyim ikiz bebeklerim var ve masrafları çok zorluyor. Yeri geliyor ben bütün gün ağzıma lokma sokmamış oluyorum.
Ailesi eşimin kaZancını biliyor ve bu durumda en ufak bi yardım yapmamaları canımı sıkıyor
Kusura bakmayın konunun kapatılması için talep gönderim. Zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim. İyi akşamalarAnladım canım. Peki eşiniz ailesine durumu açsa biraz, ikiz bebek bakmak hiç kolay değildir tahmin ediyorum. Anlatsa durumu? Her aile bir olmuyor maalesef
canım. şöyle; evleniyor kaynım. kaynıma bi miktar para vermiş .balayına gidin diye.Anne hadı ayrım yapıyorda kardeş demiuor mu farkında degılmı bu ayrımın onun vicdanı nasıl kabul ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?