Eşimin ailesinin ilgisizligi ve eşimle yaşadığım sıkıntılar

Yaa kusura bakmayın lütfen biraz terbiyesiz bir laf ama duruma her açıdan cuk oturuyor, el şeyiyle gerdeğe girilmez diye bir laf var bilmem hiç duydunuz mu. İlla bir çözüm derseniz tarlayı eşinize devretsinler madem eşiniz satsın. Ama bence onu da yapmayacaklar. Eşinizin de bütün bu durumlardan haberi var bence hepsi de danışıklı dövüş. Şu an hepsi sizin onun yanına gitmenizi bekliyor. Sonra da düğün müğünden kurtulacaklar. Başta da size düğün demelerinin sebebi göz boyama bence zaten öyle de bir niyetleri yoktu. Keşke nikah yaparken herkesi cagirsaydiniz, gelen orada da takardi altınını...

Olabilir herkesten her şey beklenir kemalim yapmaz kafasında değilim:/

Evet benim hatam var burada ve beni gerçekten anladığınız için teşekkür ederim. Adam kendini gecindiremiyorsa beni nasıl gecindirsin

Benim eşim de böyle ince şeyler düşünmez hatta bende konu açmıştım bununla ilgili ama sizinki apayrı bir durum. Daha fazla kendinize eziyet çektirmeyin bence
Evet çok can sıkıcı bir durum. İnsan dusunldugunu bilmek istiyor. Buda bir ihtiyaç

Valla boyle pazarlikla evlendirilen kizlara hic uzulmuyorum. Esya misiniz? 100 gr istemissiniz falan. Yok pazarlikla 85 gr'ma dusmus. Ne kafalar ya. Saka gibi. Depremzede insanlardan 100 gr istemeye utanmiyorsunuzda. Adamin mali tabiki bedelinden asagi satmak istemeyebilir. Kiz verirken altin pazarligi yapan aileye boyle magduriyet iyi olmus.

Heralde sen düğüne hiç gitmedin cahilligine veriyorum

Eşinizden eş olmaz. Memur nasıl gecinemiyor. Böyle birc mu olur evlenince ne yiyip iceceksiniz. Ailesi garip ailenizi aramamaları vs. Siz garipsiniz altın pazarlığı mı olur ayıp. Bu evlilikten bir cacık olmaz

Eşinizden eş olmaz. Memur nasıl gecinemiyor. Böyle birc mu olur evlenince ne yiyip iceceksiniz. Ailesi garip ailenizi aramamaları vs. Siz garipsiniz altın pazarlığı mı olur ayıp. Bu evlilikten bir cacık olmaz
Ben düğün yapilipta altinsiz evleneni gormedim komik olmayın ,teşekkür ederim yine de

Degilim üzerimde ciddi bir psikolojik baskı var benim de hatam var ama ben de verilen sözlere güvendim
Buluşamıyorsunuz bile öyle bir maddiyataızlık. Ev yok eşya yok. Düğün istemiyorsanız bu aileyi boş beklemeyin aile arasınd akutlama yapın geçin kocanızın yanına bu ne saçmalık. Aile de niye değerinin altında satsın tarlayı. O da saçma olur zaten. Düğün sözleri i de eşya ev tutma olarak yapsınlar. Ama esas mesele eşiniz. Ev ve indirmeyi bırakın hastayken gelmemek ne demek. İlgisizliğin dikalası . İnsan bilet alır buluşur yahu. Özler bir defa eşini. Sizin eşinizde ciddi problem var aldatıyor da olabilir. İnstaya ona buna yazıyordur belki de. Siz boşanın geçin hazır beraber yaşamıyorken

Ben düğün yapilipta altinsiz evleneni gormedim komik olmayın ,teşekkür ederim yine de
Karşı ayarlanır ne takarsa takar. Eş zaten bunu düsünecek kapasitede olur ailesi ile konuşur. Ben bu kadar istiyorum vs diye pazarlık yapıyorsanız o adamda sorun vardır anlayabiliyor musunuz.

Ya ben şeyi merak ediyorum 100 gram altın isterken utanmıyor musunuz ciddili soruyorum bana aşırı tuhaf ve utanç verici geliyor sanki aileniz sizi satıyor da altın pazarlığı yapar gibi çok garip. Ben evlenirken öncesinde hiç böyle şeyler konuşulmadı asla tenezzül de etmem kendimi mal durumuna da düşürmem. Düğünde 4 bilezik taktılar takmasalar da en fazla eşime kırıldığımı söylerdim bunu uzatıp sorun etmezdim ama daha sevgiliyken altın pazarlığı yapmak filan tuhaf . İçinden gelirse takar gelmezse takmaz ne saçma bir şey istemek !!!! Bir de siz ve eşiniz yetişkinsiniz ailelere güvenerek evlenmek ne saçmalık kendi düğününüzü kendiniz yapın para yoksa evlenmeyin ! Evlenince elektriği suyu aile mi ödeyecek ?

Eşimin ailesiyle aynı şehirde eşim bulunduğumuz şehirden 40 km uzakta bir ilçeye atanmıştı orada konteynerde yasiyor . Evet bana da mantıklı gelmiyor burada en büyük hata bende hiç bu yola girmemeliydim
Bu adam sizi 40 kilomatreye görmeye gelmiyor mu. İnsan araba yoksa otobüse dolmuşa biner gelir. Vallahi şoklardayım. Aşırı saçma bir evlilik. Siz bu asalak adamdan kurtarın kendinizi. Degmez

Bende sizin gibi düşünüyorum. Askerliği bile bedelli yapacaktı bana nisanda takılan bir tane bilezik var parayı denklestiremeyince onu istedi benden
Adam aç karnını zor doyuruyor ama bedelli derdinde tek derdi sizle evlenip borçlarını düğün takılarınızla bitirmek. Sizi seven adam zaten nikahlı karısını yanına alırdı bi şekilde. Ha yanı dediğimde nasıl alacaksa bu kadar borç içinde. Siz evlenınce de geçinemez siniz ki çünkü bu adam hesap bilmiyor. Yoksa bekar haliyle bu kadar borcu nasıl yapmış da ödeyemiyor. İnşallah altından başka bir şey çikmaz. Ayrıca tayin mayın durumu yok nıe nikah düğün tarihi bile belli olmadan oldu

Hem de bu gelmemesine tepki verdiğim için nankör dedi. Biletle değil normal ilden ilçeye giden otobüsler var saat başı. Ama ona bile param yok dedi neye parası var ben bilemedim. Bedellisine bile nisanda takılan Birtane bilezik var onu istedi . İstemeye geldiğinde biz eşiz diyor Ben istediğimde para yok diyor can sıkıcı cidden. Hiç bir şey yapmıyor diyemem ama onlarda onun gücünün yettiği şeyler bi zahmet eş olarak yapsın. Hiç bir şey isteyince salak gibi görüyorlar işte böyle küçük şeylere bile layık görülmüyorum.

Nikahi kiyarsak ailem düğün yapar yani işi hızlandırır dedi ama öyle olmadı. Söylediklerinizde haklısınız herkes aynı şeyi diyor acı da olsa gerçek bu . Bende hatalıyım ama acı bir tecrübe edinmiş oldum

Ee bedelliyi sonra neyle halletti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…