• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesinin ilgisizligi ve eşimle yaşadığım sıkıntılar

Eşiniz borcunu ödemek için sizinle evleniyor. Düğünden para kazanacak. Sevdiğiiçin evlenseydi 4 aydır ayrı olmazdınız.
Kayınaile, tarlayı satıp düğün yapmak yerine, o parayı size versinler.
Daha kendini geçindiremeyen adamla niye evleniyorsunuz? Erkekse ek iş yapsın.
Niye nikahlandınız onu da anlamadım.

Muhtemelen dugunde takılacak altınlar için düğün düğün diye tutturuyorlar ve bu çok saçma. Nikah da yapsanız altın takmak isteyen takar. Niye hemen nikahlandiniz ki? Keşke önce borcunu bir odeseydi. Şimdi onun yüzünden siz de borc altındasınız. Anladığım kadarıyla eşiniz pek işini bilen iş bitirici biri değil ki bu da sizi çok yıpratır ilerde. Ailesine de sözü geçmiyor sanırım bu da çok kötü. Nikah olmasa nisan olsa ayrıl derdim. Gerçi şimdi de evli sayılmazsınız. İş bitirici bir erkek olsa her sorunun altından gelir güzelce evlenirdiniz. Ben sizin ailenizin yerinde olsam çok tepki gösterirdim açıkçası. Karar size kalmış.
Çok tepkiler gösterdim ama beni anlamıyor. Bende sıkıldım bunaldım ne yapayim bekliyorum bende diyor. Bedelli askerliği için bile nisanda tek bir tane bilezik taktılar onu istedi neysek gerek kalmadı sonrasında

Çok tepkiler gösterdim ama beni anlamıyor. Bende sıkıldım bunaldım ne yapayim bekliyorum bende diyor. Bedelli askerliği için bile nisanda tek bir tane bilezik taktılar onu istedi neysek gerek kalmadı sonrasında
Ben böyle bir erkekle yapamazdım ya açıkçası. İlerisi de zor görünüyor. Koskoca memur olmuşsun otur biriktir paranı her ay düzenli maaşın var tamam depremzede olduğu için maddi zorluğa girmesi çok normal ama bu kadar da değil. Hiç mi kenarda köşe de birikmisi yok gerçi onu da ailesine kaptırır gibi duruyor. Nisanda takılan bileziği istemesi de çok ayıp yani bir erkek ne yapar eder bulur parayı da nisanlisina taktigi bileziğe gözü gitmez yani benim gözümdeki erkek bu. Ben pek ilerisini göremiyorum bu ilişkinin

Ben böyle bir erkekle yapamazdım ya açıkçası. İlerisi de zor görünüyor. Koskoca memur olmuşsun otur biriktir paranı her ay düzenli maaşın var tamam depremzede olduğu için maddi zorluğa girmesi çok normal ama bu kadar da değil. Hiç mi kenarda köşe de birikmisi yok gerçi onu da ailesine kaptırır gibi duruyor. Nisanda takılan bileziği istemesi de çok ayıp yani bir erkek ne yapar eder bulur parayı da nisanlisina taktigi bileziğe gözü gitmez yani benim gözümdeki erkek bu. Ben pek ilerisini göremiyorum bu ilişkinin
Üzerine bir çikolata bile alıp yanıma gelmediği için trip atınca bana nankör diyor. Tamam istediğim şeyleri yapıyor ama eşim olarak ondan istediğim şeyler o kadar küçük ve onu maddi olarak yormayan seyler ki . Yani sonuç olarak bi çikolataya bile mutlu oluyorum . Açıkçası yaşadığım hayal kırıklığına çok üzülüyorum

Elalemi düşünmüyorum eşim kendini bile gecindiremeyeck durumda şuanda. Dugundeki takılarla bir şeyleri düzeltmeyi planlıyoruz.
Eşinizin kendini geçindirememesi asıl sorun zaten, bir araba ile bu kadar borç yapılmaz, ya bize söylemediğiniz ya da bilmediğiniz bişeyler var.

Eşinizle konuştuğunuz da ne diyor? Düğün için bir tarih veriyor mu?
Hayir tarla satilmadan bir şey olmaz diyor . Bende ona bir B planın olması gerektiğini bana bile maddi olarak çok harcama yapmadığını konteynerde kaldığı içi kira elektrik su ödemediği için daha kolay birikim yapabileceğini söylüyorum ama o hala mucize bekliyor . Tarla satılsın da iş çözülsün kafasında

Hayir tarla satilmadan bir şey olmaz diyor . Bende ona bir B planın olması gerektiğini bana bile maddi olarak çok harcama yapmadığını konteynerde kaldığı içi kira elektrik su ödemediği için daha kolay birikim yapabileceğini söylüyorum ama o hala mucize bekliyor . Tarla satılsın da iş çözülsün kafasında

Siz bence ailesinin düğün için harcayacağı parayı borçları için kullanabileceğini söyleyin. Ailesiyle bunu konuşsun. Siz de biraraya gelin. Baktınız ıyk mıyk ediyor ki bence kesinlikle edecek o zaman da arkanıza bakmadan boşanın.

Üzerine bir çikolata bile alıp yanıma gelmediği için trip atınca bana nankör diyor. Tamam istediğim şeyleri yapıyor ama eşim olarak ondan istediğim şeyler o kadar küçük ve onu maddi olarak yormayan seyler ki . Yani sonuç olarak bi çikolataya bile mutlu oluyorum . Açıkçası yaşadığım hayal kırıklığına çok üzülüyorum
Benim eşim de böyle ince şeyler düşünmez hatta bende konu açmıştım bununla ilgili ama sizinki apayrı bir durum. Daha fazla kendinize eziyet çektirmeyin bence

Siz bence ailesinin düğün için harcayacağı parayı borçları için kullanabileceğini söyleyin. Ailesiyle bunu konuşsun. Siz de biraraya gelin. Baktınız ıyk mıyk ediyor ki bence kesinlikle edecek o zaman da arkanıza bakmadan boşanın.
Bunu da konuştuk dediğiniz gibi ama oda olmadı. Bu işin sonu belli artık

Elalemi düşünmüyorum eşim kendini bile gecindiremeyeck durumda şuanda. Dugundeki takılarla bir şeyleri düzeltmeyi planlıyoruz.
Eşinizin kendini geçindirememesi asıl sorun zaten, bir araba ile bu kadar borç yapılmaz, ya bize söylemediğiniz ya da bilmediğiniz bişeyler var.
Banka kredi kartına çok faiz alıyor limiti biraz yüksek
belirli bir maaşı olan memura , aşırı yüksek limit vermezler, araba alacak kadar limit hiç vermezler. Kredi kartı zaten maaşından çeker kapanır, o yüzden o kadar çok faiz işlemez. Ben diyorum başka bişeyler var, nişanlınız ( eşiniz ) size yalan söylüyor, işin içinde kumar olabilir. Bu anlattıklarınız mantıklı değil , işin içinde iş var.

Yazmayacaktim ama çok ciddi sinir oldum. Hangi kafa ile kıza kocanın yanına git diye akıl verdiniz? Adam tek boğazını bile gecindiremiyor, zaten ev gecindiremeyecek adamın evlenmesi kızın buna tamam demesi ayrı saçmalık. Konu sahibi hazır beraber yasamamisken nikah iptali yaptır, önüne bak. Memur olmuş adam para hesabı yapamıyorsa altından mutlaka başka bok cikar.

Back