Eşimin ailesinin ilgisizligi ve eşimle yaşadığım sıkıntılar

Normalde size katılırım herkesin kendi parası aile bile olsa ama söz verilmiş. Bunun önemi yok mu şimdi? O zaman zaten kadın düğün istememiş neden söz verip bekletmişler?
Teşekkür ederim beni anladığınız için empati yapmak zor bir mesele . Kimse başına gelmeden anlamıyor bazı şeyleri

Ben olsan kaynvlide evine gider açık açk konuşur hatta birkaç ay içinde bu tarla satılmazsa direk eve çıkacağımızı söylerim

Ben olsan kaynvlide evine gider açık açk konuşur hatta birkaç ay içinde bu tarla satılmazsa direk eve çıkacağımızı söylerim
Eve çıkarsam umurlarında olmaz islerine gelir hem nikah kıyıldı hem de ev tuttular diye. Ha bir de şu detayı vermeyi unuttum onlar bizimle hiç bir şekilde iletişime geçmediği için ailem bu konu artık konuşulması gerekiyor diyip "kız tarafı" olarak durumu konuşmaya evlerine gittiler

Tamam ne konuşmuşlar bencede devreye birileri girip açık açık konuşmalı

Bankalar cok zor kredi veriyor artik, kimsede para yok, insanlar genelde bisey satacaklar ki bir sey alsinlar. Biz merkezi yerde bir evi cok zor sattik. O tarlanin satisi epey zamsn alabilir.

Tamam ne konuşmuşlar bencede devreye birileri girip açık açık konuşmalı
Açık açık konuşuldu zaten . Tarla satilmadan bir şey yapamayız diyorlar. Yani tarla 2 seneye satılsa iki sene bekleyeceğiz. Aileme çok mahcup oldum onlardan dolayı sağdan soldan eş dost bir sürü yorum yaptılar. Keşke ailesi bir şeyler yapsaydı veya bu durum için izahat verip durumu bizzat kendileri guzellike anlatıp hal hatır bilseydiler bu kadar üstüme gelmezdi ailemde

Bu şartlarda evlendiyseniz altın, düğün beklemeyecektiniz. Siz de iş yok, eşinizin borçlar var, kira tutmaya bile para yok. Aile tarlayı satsa bile sonrası ne olacak? İki tane evliliğe hazır olmayan insan yola çıkarsaniz olacağı bu.

Keşke şartların olgunlaşmasini bekleseydiniz ama olan olmuş artık.Aileniz üzülmekte ve tepki göstermekte haklı.siz çalışıyor musunuz?Bir araya geldiğinizde tek maaş mi olacaksınız?Bir de hasta oldgumda 40 dakikalık yoldan gelemiyorsa ben ne yapayım o eşi diye düşündüm açıkçası.

Dugunu ben beklemedim tahin helva ailesi ben sizi dugunsuz evlendirip arkamdan bir düğün yapamadı dedirtmem dedi hemde yemekli düğün yapacağım dedi . Bari düğün yapacaksınız yemeksiz yapın dedim . Kendileri biraz şov yapmak istedi ama lafla peynir gemisi yürümüyor işte. Son cümlemizden haklısınız hata bende de var

Eşinizle beraber karar vermelisiniz ya beklemeden eve çıkacaksınız yada tarla satılsn diye belirsiz bir zaman dilimnde bekleyeceksnz

Evet gelmemesi beni çok üzüyor ailem evlendiğinde bu sana bakamaz memur maaşı alıyor ama kendini gecindiremiyor diye hem ona hem bana kızıyorlar. Haklılar da. Yanlış bende başlıyor hatamı kabul ediyorum. Bulunduğum ilde iş imkanı kısıtlı basvurduklarimdan dönüş almıyorum hiç

Arap turizmi mi neyse herkesin inancı kendine de yani yanlış telafuz bence.

Konu sahibi sana gelince; evet nikahta acele etmişsiniz biraz. Evlen ya da boşan diyemem ama bu parayı bulmaları çok zor. Minimum harcamalarla,birkaç şeyden fedakarlık yaparak ortalığı derleyip toplayıp gidin birarada yaşayın. Tabi kalbinizden geçiyorsa… birbirinize karşı sevginizden eminseniz gidin. Gittikten sonra aynı şeylerden tartışma çıkar. Senin ailen şöyle senin ailen böyle diye cicim ayları bitince yersiniz birbirinizi. Göze alabiliyorsanız gidin yani. Elalemi düşünüyorsunuz biliyorum sessiz sedasız yanına gidip yaşamak işinize gelmiyor olabilir ama böyle daha çok beklersiniz.

Muhtemelen dugunde takılacak altınlar için düğün düğün diye tutturuyorlar ve bu çok saçma. Nikah da yapsanız altın takmak isteyen takar. Niye hemen nikahlandiniz ki? Keşke önce borcunu bir odeseydi. Şimdi onun yüzünden siz de borc altındasınız. Anladığım kadarıyla eşiniz pek işini bilen iş bitirici biri değil ki bu da sizi çok yıpratır ilerde. Ailesine de sözü geçmiyor sanırım bu da çok kötü. Nikah olmasa nisan olsa ayrıl derdim. Gerçi şimdi de evli sayılmazsınız. İş bitirici bir erkek olsa her sorunun altından gelir güzelce evlenirdiniz. Ben sizin ailenizin yerinde olsam çok tepki gösterirdim açıkçası. Karar size kalmış.

Elalemi düşünmüyorum eşim kendini bile gecindiremeyeck durumda şuanda. Dugundeki takılarla bir şeyleri düzeltmeyi planlıyoruz.

Düğüne gelene kadar ev kiralayacak paranız yok. Eşiniz borçlarından geçim sağlayamayacak durumda. Sizin işiniz yok. 100 gram altın isteyip, pazarlık gibi değişik şeylere maruz kalıyorsunuz.
Baştan sona her şey yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…