Bitip gitmiş konu için mi yasandi bunlar...
Uzakmis zaten, arama huyunuz da yok karsilikli, bayramdan bayrama gider he der geçersin.
Dert edecek bı durum yok.
Geri gidip elini öpmekle falan büyük hata yapmışsın. Görümcen kimki sana cahillik etmişsin git elini öp diyor.
Kurbanda ille gitmek zorundaysan da misafir gibi gider gelirsin. Kendi kendinide yiyip bitirme olan olmuş. Mesafeli davran, aramak istemiyorsan da arama. Kendini yiyip bitireceğine eşinle gerekiyorsa tartış ama saygı çerçevesinde
Eşim baya arada kalıyor bu konuda bana hak veriyor ama annesine de yeterli sınırı cizemiyor o yüzden benim amacım eşimi kırmamak. Çünkü onun bı suçu yok. Sadece ben şuan bı hata mı yaptım bilmiyorum işin içinden çıkmadim böyle bı durumda başkaları ne yapar onu merak ettimMadem size haksızlık yapıldığına inanıyorsunuz neden sizi anlamalarını bekliyorsunuz ki? Bırakın anlamasınlar. Bu eşim üzülmesin olayını da anlamıyorum. Bana ne ya,üzülsün. Ben üzüleceğime o üzülsün. Nitekim üzdüm de, çünkü hak ettiler. Şimdi herkes duracağı yeri biliyor. Size yokmuşsunuz gibi davranıyorlarsa siz de gitmeyin olsun bitsin.
Eşinizin ailesi sizinkilerle aynı sehirdeyse gider bı hayırlı bayramlar der kahvaltı yapar ya da akşam yemeğini yer kendi annenize gidersiniz daha güzel bence imkanınız da var. Ağızlarına laf da vermezsiniz. Eşiniz de arada kalmamış olur. Bundan da şikayet ederlerse hiç gitmezsiniz olur biterEşim de elini op hani belki düzelir bayram günü kötülük olmasın dediği için aslında eşim arada kalmasın diye yaptım. Ama bende öyle düşünüyorum ve eşimle çok tartıştım bu konuyu en baştaki borç mevzunda ablani karistirirsan şimdi gelir karışır tabi diye. Bayramda içimden gelmiyor açıkçası kendi ailemde aynı şehirde sadece onlara gidip gelirim belki diyorum ama bir yandan da eşime haksızlık mı oluyor diyorum ben onun üzülmesini istemiyorum gerçekten zamanında bizde annesiyle babası arasında kalıp babanesini görmeyen veya az goren çocuklardık şimdi babamın veya benim çocukken hissettiğimi kendi çocuklarım hissetmesini hiç istemiyordum baya ileriyi düşünüyorum ama elimde değil.
Neden öyle dediniz kiGidip el öpmüşsün hayatının hatası ilerde anlayacaksın
Haklı olan sendin kızından alındığını duyunca nasıl koşarak verdi sizden olsa vermeyecekti yalan mı ? Haklıyken neden haksız gibi davranıp geri gidiyorsunNeden öyle dediniz ki
İşte bunu anlatmak istiyordum ama ben o an eşimde ablasida üstüme geldiği için bayram sabahı elini öptüm arefe gece kavga ettik sabah elini öptüm. Allah'a havale ediyorum cidden onuHaklı olan sendin kızından alındığını duyunca nasıl koşarak verdi sizden olsa vermeyecekti yalan mı ? Haklıyken neden haksız gibi davranıp geri gidiyorsun
Benimde eşimin ailesiyle bir sorunum var şuan. Para olayı var ama ondan önce bayramda ablasıyla bir sorun yaşadım . Eşime de söyledim kendi aileme de ben artık çok yoruldum senede 1 gün görüşeceğim aileyle dedim onda da ablasıyla görüşmeyeceğim. Adaletsizliğe saçmalıklara cahilliklere gelemiyorum ben bunaldımİşte bunu anlatmak istiyordum ama ben o an eşimde ablasida üstüme geldiği için bayram sabahı elini öptüm arefe gece kavga ettik sabah elini öptüm. Allah'a havale ediyorum cidden onu
Bende öyle düşünüyorum cahillikler adaletsizliklere sessiz kalamiyorumda, aynı şekilde ailemede anlattım bu olayları benim ailem akisa bırak dedi henüz taze olaylar dedi. Ablası bizimle aynı şehirde şuan o yüzden bana iyi niyetli davranıyor gibi gözüküyor ama öyle değil. Başka yerde olsam hemen annesine arka çıkıp bana kötü davranirdi, kendi de mesela kaynanasiyla problemi vardı, İnşallah ölür gider kurturlurum dedi ama benim annem sana hiç öyle davranmaz falan diyor daha beni dinlemeden. İnşallah eşimde gerçekleri görür bir gün ne diyeyim. Bende dedim böyle devam ederse kurbanda gitmeyeceğim annenin evine dedim. Tamam dedi çözeceğini söyledi bilmiyorum gerçekten bundan sonrasi nasıl olacak tek korkum eşimle ilişkimin onlar yüzünden bozulmasını istemiyorumBenimde eşimin ailesiyle bir sorunum var şuan. Para olayı var ama ondan önce bayramda ablasıyla bir sorun yaşadım . Eşime de söyledim kendi aileme de ben artık çok yoruldum senede 1 gün görüşeceğim aileyle dedim onda da ablasıyla görüşmeyeceğim. Adaletsizliğe saçmalıklara cahilliklere gelemiyorum ben bunaldım
Benim babamda bırak sen boylarının ölçüsünü alsınlar sen ağlama dediBende öyle düşünüyorum cahillikler adaletsizliklere sessiz kalamiyorumda, aynı şekilde ailemede anlattım bu olayları benim ailem akisa bırak dedi henüz taze olaylar dedi. Ablası bizimle aynı şehirde şuan o yüzden bana iyi niyetli davranıyor gibi gözüküyor ama öyle değil. Başka yerde olsam hemen annesine arka çıkıp bana kötü davranirdi, kendi de mesela kaynanasiyla problemi vardı, İnşallah ölür gider kurturlurum dedi ama benim annem sana hiç öyle davranmaz falan diyor daha beni dinlemeden. İnşallah eşimde gerçekleri görür bir gün ne diyeyim. Bende dedim böyle devam ederse kurbanda gitmeyeceğim annenin evine dedim. Tamam dedi çözeceğini söyledi bilmiyorum gerçekten bundan sonrasi nasıl olacak tek korkum eşimle ilişkimin onlar yüzünden bozulmasını istemiyorum
Babalar daha yüreğe su serpici yaklaşıyorBenim babamda bırak sen boylarının ölçüsünü alsınlar sen ağlama dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?