- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.810
- 83
- Konu Sahibi elma sekeriimm
-
Canim benim okadar zor ki milletle ugrasmak bizimde dugundeki takilarimizi aldilar ama kizinin takilarini almicaklarmis esitsizlige bak biktim yoruldum tukendim bir yilda nefret ediyorum yanlis kararlar vermisik sanirim ama artik herdey icin cok gec..
cahilliklerindem vazgecmiyolar surekli bi geri kafallik var asla kucumsedigimden filan degilağzım açık okudum ve ben bile utandım görümceniz kesinlikle normal değil tabii aileside ondan aşşağı kalır yanı yok valla rabbim sabır versin bu ne görgüsüzlük böyle sadece sizi bir konuda eleştireceğim köylü köylü diyip durmanız hoş değil bu karakter ve yetiştirilme tarzı meselesi köylulukle alakası yok
11 ay oldu tam cabaliyorum surekli ne kadar duzelecegi varsa isteNe kadar olmustu evleneli?
Umutsuz olma,istersen esini duzelteblirsin. Bir duzen.kurarsin yani..
Ben gorusmuyorm ailesiyle. Esim 1hafta gibi kisa bi sure sonra affetti onlari,gorusmeye basladilar. Ama ben unutamiyorum ki
Sanki ben pacavraymisim gibi davrandilar. Ogullarina da onem vermediler..
Sizin de cok bi yil olmadiysa evliliginiz,bir raya oturtun. Ha size diyorum da benimki pek mi rayinda,yooo sadece ben de cabaliyorum.
Cabalarsin,herseyin bombos oldugunu gorursn ozaman dersn gec diye, bosver smdiden deme ..
evet geri kafalılık cahillik olabilir bunu kastediyorsanız problem yok Allah yardımcınız olsun öyle insanlarla bir arada olmak kabir azabıcahilliklerindem vazgecmiyolar surekli bi geri kafallik var asla kucumsedigimden filan degil
11 ay oldu tam cabaliyorum surekli ne kadar duzelecegi varsa iste
Sen git ben gelmciem de. Sinir oluyorum ziyaret (türbe) gibi rutin olarak birikerini ziyaret etmekten.Evet oyle yapmaya calisiyorumnama surekli bizimle mesguller hic aramiyormusuk nezaman geliceksiniz diye rahat birakmiyorlar simdi yine aradilar esimi hadi nezaman gelceksiniz diye bugun nisan varda bende aksam ustu gidelim diyorum yuzlerini cok gormemek icin ama rahat yok..
Esimde giyinmis ben gidiyorum diyo sandalyeleri koyulcakmis oyle demis kp bende bi abi sandalyemi yapar dedim abi yaparmi ya banami tuhaf geliyo sizcede tuhafmiSen git ben gelmciem de. Sinir oluyorum ziyaret (türbe) gibi rutin olarak birikerini ziyaret etmekten.
Demem mi hic demem mi esimde cok yumsak yuzlu ben anlatiyorum hic cevap vermiyor bakalim su nisandan sonra aramiza mesafe koyabilicezmi cok merak ediyorum benim dediklerimi uyguycakmiBenimki de o kadar oldu,ayni zamanlarda evlenmisiz.. bakin ailesiyle yakinsaniz yavas yavas kesin muhabbeti,sogukluk sokun araya. Esinize.guveniyorsaniz hele,isiniz kolaylasir. Yani dersiniz kardesinin annenin su tutumlarini begenmyorum,ilerde cocugumz olsa onlarin bu davranislarini mi ornek alsinlar,ben buyutcem biz terbiye vericez ben senle evlendim ailenle degil falan filan diyin.
Esiniz nasil karsilar mesela,cok mu aileci?
Benimki de hep basimin etini yiyor duzelelim artik,onlar da barismak istuo blmem ne. Onlar istiyosa istyo ben istemiyorum ama :/
Sonunu anlamadim.Esimde giyinmis ben gidiyorum diyo sandalyeleri koyulcakmis oyle demis kp bende bi abi sandalyemi yapar dedim abi yaparmi ya banami tuhaf geliyo sizcede tuhafmi
Sandalyeler gelmiste dizilecekmis misafirlerin oturmasi icin abisi ayarlicakmis dizecekmis sandalyeleriSonunu anlamadim.
Nasil bi abi sandaliyemi yapar? Nasil yani? Onu anlamadim.
Him simdi anladim butun yorumlari okumadigim icin anlayamamissim.Sandalyeler gelmiste dizilecekmis misafirlerin oturmasi icin abisi ayarlicakmis dizecekmis sandalyeleri
Bu aksam tabiki yolabilirsiniz ne demekNe zaman sizin bu görümcenin düğünü? Tam şıkıdık şıkıdık oynarken basıp kendini de anasını da şöyle bi yolasım geldi kusura bakmazsanız
Bu aksam tabiki yolabilirsiniz ne demek
Inanin dusunmuyorum degil esim okadar cok istiyorki gitmeyi olmuyor iste isi burdaYani sinir oldum günlerdir, düğününü başına geçireydim iyiydi
Görüşmeyin konuşmayın, o ve anası dizin muhatabınız olamazlar. Sakin olun, kalitenizi düşürmeyin. İki gün sonra damat bundan şikayet etmeye, evliliği sallanmaya başlayacak adım gibi eminim, o zaman da kapınızı açmayın, karışmayın. Hatta siz komple o şehirden taşınsanız nasıl olur
Inanin dusunmuyorum degil esim okadar cok istiyorki gitmeyi olmuyor iste isi burda
Demem mi hic demem mi esimde cok yumsak yuzlu ben anlatiyorum hic cevap vermiyor bakalim su nisandan sonra aramiza mesafe koyabilicezmi cok merak ediyorum benim dediklerimi uyguycakmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?