- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.793
- 298
- Konu Sahibi elma sekeriimm
-
Ne anneler var ya, kızı arsız yüzsüz namussuz, kadın gülüyorelinde uc tane erkek varmis hangisi cabuk evlenirse gorumcem tam bi evlenme meraklisi kiminle oldugunun hic bir onemi yok koydeki butun bekarlara mesaj atarmis 10 bilezik bide ev duzersen seninle evlenirim diye bide normal birseymis gibi bunlari bana kendi anlatiyo eski evli olan erkek arkadasina bile mesaj atiyor bosanda benimle evlen
diye ve bunlari kv biliyor guluguluveriyo
70 milyarlik altin istiyor ve kendi evleri arabadi hersey olacak
insanlar biz bunlarin hepsini alamayiz dedikce banane ben istiyorum diyor devamli ama nasil bagiriyor herkez dukkanlardan disari cikti bizi dinliyo rezillik cikartti
Esimi cok seviyorum oda beni oyle bazen problemler yasasakta mutluyuz bin sukurler olsun ama ailesi artik bezdirdi beni ruyalarimda bile onlarla ugrasiyorum mesafe sokuyorum evlerine gidince hic konusmuyorum surat asiyorum yeni evlendigimizde her hafta giderdik simdi ayda bir filan gidiyoruz insan kendi ailsinden nefret edermi esim nefret efiyor onlardan oda bikmis..
soylemememmi tabiki soyledim neguzel adetleriniz varmis ben niye gormedim dedim. Altinlardada niye bu adetlerden ben haberim olmadi dedim( akli sira beni kandiracak ) 1 yil once yokmus yeni cikmis bu adetler ben konustukca kaynanamda hep bana sus isareti yapti kavgadan anlamazlar uyarmaktan anlamazlar kirdikmi diye hic dusunmuzler kendileri iyi herkez kotu cahillik cok zor hele cahil biriyle ugrasmasi...ogun inanin hic mahcup bile olmadilar sadece aldirttiklarina baktilar alininca cok mutluydu hepsi.Ay görümceni alan damatta çok mu aşıkmış çok mu güzel görümcen bırkamıyor. Vazgeçilemeyecek nesi var yani. Ya da Çok saflar herhalde. Ben evlenirken kuyumcuda bir tane yüzük istedim diye eşim kıyameti kopardı. Bilmiyor musun imkanım yok diye. ( 4 tane 15 gram bilezik takmıştı düğünde )
Aman yazık o insanlara. Sizede yazık. Çek eşini kendi tarafına zamanla görecektir eğriyi doğruyu. Karışma görüşme senden uzak olsunlar sana yeter.
He ayrıca kuyumcuda söyleme dediğini inadına söylerdim
allah cirkin bahtı versin diye bosuna demiyorlar tatlim.gorselligine magna bulmak istemem ama ben bin basarim ona herseyimle yemek bilmez(kahve yapmasini dahi ) temizlik bilmez,düzen sifir,insanlik asla yok dis gorunusunede icinin cirkinligi disina vurmus olarak adlandirmaya basladim artik..ama gectiAy görümceni alan damatta çok mu aşıkmış çok mu güzel görümcen bırkamıyor. Vazgeçilemeyecek nesi var yani. Ya da Çok saflar herhalde. Ben evlenirken kuyumcuda bir tane yüzük istedim diye eşim kıyameti kopardı. Bilmiyor musun imkanım yok diye. ( 4 tane 15 gram bilezik takmıştı düğünde )
Aman yazık o insanlara. Sizede yazık. Çek eşini kendi tarafına zamanla görecektir eğriyi doğruyu. Karışma görüşme senden uzak olsunlar sana yeter.
He ayrıca kuyumcuda söyleme dediğini inadına söylerdim
soylemememmi tabiki soyledim neguzel adetleriniz varmis ben niye gormedim dedim. Altinlardada niye bu adetlerden ben haberim olmadi dedim( akli sira beni kandiracak ) 1 yil once yokmus yeni cikmis bu adetler ben konustukca kaynanamda hep bana sus isareti yapti kavgadan anlamazlar uyarmaktan anlamazlar kirdikmi diye hic dusunmuzler kendileri iyi herkez kotu cahillik cok zor hele cahil biriyle ugrasmasi...ogun inanin hic mahcup bile olmadilar sadece aldirttiklarina baktilar alininca cok mutluydu hepsi.
allah cirkin bahtı versin diye bosuna demiyorlar tatlim.gorselligine magna bulmak istemem ama ben bin basarim ona herseyimle yemek bilmez(kahve yapmasini dahi ) temizlik bilmez,düzen sifir,insanlik asla yok dis gorunusunede icinin cirkinligi disina vurmus olarak adlandirmaya basladim artik..ama gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?