- 8 Haziran 2016
- 67
- 27
- 3
- Konu Sahibi elma sekeriimm
-
Benim ailemle ortak yapildi eşitlik söz konusu oldugu icin paralarin esit olmasina dikkat edilerekDüğünü kim yaptı merak ettim
Merak etme böyle yüzsüz gamsız insanlara hiçbi şey olmaz. Görümcen kocası değer vermese bile 70 binlik altınlarla sevişir gene mutlu olur.
Allah yardımcın olsun böyle görgüsüzlük abidesi aileye denk gelmişsin. Umarım eşin iyidir.
Bu kadar kepazelik gercek mi ya?! Ben şok..Merhaba kizlar.. Biraz uzun yazacaklarim artik icimi dokmek istiyorum cok kotu durumdayim..Esimle evleneli 1 yil oldu 2 yil sevgili olarak birbirimizi tanidik bir yil nisanli esimi tanidigimda esim 25 yasindaydi tanidigim gunden beri esimin ailesi onu surekli evlendirme meraki icersindeydi ama amac esimin murvetini gormek degil kendinden 2 yas kucuk kiz kardesi var esimi evlendirip arkadan hemen kizlarini evlendirmek kizin yasi daha 23 du ama koy kafasinca kizlarinin evde kaldigini dusunuyorlardi. Bende esimle tanistigimizda calisiyordum yeni kredi cekmistim ve evlilik dusunmuyordum ama esimede yavas yavas asik oluyordum neyse cikmaya basladik surekli ailesi bi sikistirma icinde ne zaman gidicez ne zaman isteyecegiz.. Boyle boyle 1 yil erteledik surekli beni ariyorlardi biz nezamandir gelicez kizin yaşi geciyor 7 yildir bekledigi var diye tabi bende onlari tanimadigim icin bekledigi olduguna inaniyordum ve esimin aileside cok seviyordum bana cok saf kalpli geliyorlardi daha tanimadigim icin. Neyse sonra isteme nisan derken hersey birden gelisti nisana kadar benim gozumde cok iyi insanlardi bana ve aileme cok iyi davraniyorlardi ta kiiiii dugun alisverisine kadar para isin icine girince gercek kisiliklerini gostediler kp beni surekli arayip sakin gidip gelinligi mobilyalari kendiniz begenmeyin beraber gidicez sen pahalisini tutarsin bide diyordu ve ben surekli uyari aldikca sinir olmaya baslamistim neyse sonra bigun mobilyalar alinmaya gidildi hersey iyi hos begenildi kayinvalidem benim begendiklerimi hic begenmedigini dile getirsede ben direterek aldirttim kayinpederim fiyat hesaplatmaya kasaya gitti hepsi 7 bucuk milyar tutmus( salon takimi yatak odasi halilar perdeler vitrinlerim.)hepsi dahil babamin yuzune bakarak masaya bi yumruk vurdu 'senin aldiklarinda bukadar para tutacak ayni esit olacak sizde alirken bizi goturceksiniz sende kaliteli alicaksin 'dedi .Babam sabirli biridir hic sesini cikartmadi ama ortam fazlasiyla gerildi neyse onlarin arabasi olmadigi icin benim ailem arabayla onlari evlerine goturdu illla gelinde gelin zorla iceriye girdik oturmaya diye saniyoruz.. Biz esimle lavobaya inmistik eve cikarken yukaridan bir ses geliyo birbirlerine girmisler neymis efendim onlarda adetmis arastirmislar onlarda dugunu kiz evi yaparmis mobilyalari almis baska birsey almazmis gelinlik,beyaz esyalar,dugun salonu hepsini biz yapcakmisik yuzsuzluguyle bizden istedi ailemde biz yapamayiz dedi gorumcem eger bi alirsak babam beni neyle evlendirecek ben evlenicem eger paralarinin hepsini ogluna harcarsan kendini satarsinda benim dugunumu yaparsin dedi(bi kız babasina bunu nasil soyler) biz evlerini terk ettik neyse .Bu olaylardan sonra onlardan okadar sogudumki tabi bunun yaninda daha birsuru sey gordum butun zorluklari atlattik esimle birbirimizden vazgecmeyerek simdi bir yillik evliyiz sira gorumcemde artik evlenecek tabi buarada artik o ailenin icine girince cogu seyide ogrendim 7 yildir bekledigi filan yokmus elinde uc tane erkek varmis hangisi cabuk evlenirse gorumcem tam bi evlenme meraklisi kiminle oldugunun hic bir onemi yok koydeki butun bekarlara mesaj atarmis 10 bilezik bide ev duzersen seninle evlenirim diye bide normal birseymis gibi bunlari bana kendi anlatiyo eski evli olan erkek arkadasina bile mesaj atiyor bosanda benimle evlen diye ve bunlari kv biliyor guluguluveriyo yani kisacasi bu insanlar bana cok ters cok baska.. Kizlar sonra elindekilerden birini evlenmeye ikna etti ve buldugu cocugun ailesi dugunun tamamini kendileri yapacaklar kiz tarafi hic bisey almayacak gecen gun urba duzulmesi vardi benide cagirdilar kuyumcuda bulustuk kuyumcuya girer girmez kendimi bi kausun icinde buldum kuyumcuda almadigi sey kalmamis insanlar biz bunlarin hepsini alamayiz dedikce banane ben istiyorum diyor devamli ama nasil bagiriyor herkez dukkanlardan disari cikti bizi dinliyo rezillik cikartti o insanlarda dediki eger siz kendi gelininize bukadar taki yaptiysaniz bende sana yapcam dedi ' banane bizim gelinden ben bunlari istiyorum bizde boyle adet diyor
' 70 milyarlik altin istiyor ve kendi evleri arabadi hersey olacak ben kirada oturuyorum bana okadar altinin ucte biri yapilmadi esimin ailesi kizinin okadar bagirmasina gorumcesini dovmeye kalkmasina yaptigi rezilliklere hic sesini cikartmadi onlarda bizde boyle adet dediler ve kayinpederim beni kenara cekip sakin sana almadigimizi soylemiceksin beni utandirmicaksin hic sesini cikartma diye uyardi yuzsuz gibi herseyi istediler insanda biraz gurur olur sen elini cebine sokmucaksin hicmi utanmiyosun onlari istemeye.. Iste kizlar boyle parayla saadet olmaz benim gorumcem bunun farkina varamicak kadar gerizekali ve gurursuz..icimi döktum daha anlatamadigim okadar cok sey varki gorgusuz ve edepsiz hareketleri psikolojimi bozdu artk kac gundur bu insanlarin hastasi oldum boyle insanlarin gelini oldugum icin utaniyorum nefret ediyorum esimi cok sevsemde ailesinden nefret ediyorum.!!!
Ben de nefret ediyorum. Bizimkiler de bes kurus harcamadilar. Gene iyi 7binlik mobilya almis sizinki.Merhaba kizlar.. Biraz uzun yazacaklarim artik icimi dokmek istiyorum cok kotu durumdayim..Esimle evleneli 1 yil oldu 2 yil sevgili olarak birbirimizi tanidik bir yil nisanli esimi tanidigimda esim 25 yasindaydi tanidigim gunden beri esimin ailesi onu surekli evlendirme meraki icersindeydi ama amac esimin murvetini gormek degil kendinden 2 yas kucuk kiz kardesi var esimi evlendirip arkadan hemen kizlarini evlendirmek kizin yasi daha 23 du ama koy kafasinca kizlarinin evde kaldigini dusunuyorlardi. Bende esimle tanistigimizda calisiyordum yeni kredi cekmistim ve evlilik dusunmuyordum ama esimede yavas yavas asik oluyordum neyse cikmaya basladik surekli ailesi bi sikistirma icinde ne zaman gidicez ne zaman isteyecegiz.. Boyle boyle 1 yil erteledik surekli beni ariyorlardi biz nezamandir gelicez kizin yaşi geciyor 7 yildir bekledigi var diye tabi bende onlari tanimadigim icin bekledigi olduguna inaniyordum ve esimin aileside cok seviyordum bana cok saf kalpli geliyorlardi daha tanimadigim icin. Neyse sonra isteme nisan derken hersey birden gelisti nisana kadar benim gozumde cok iyi insanlardi bana ve aileme cok iyi davraniyorlardi ta kiiiii dugun alisverisine kadar para isin icine girince gercek kisiliklerini gostediler kp beni surekli arayip sakin gidip gelinligi mobilyalari kendiniz begenmeyin beraber gidicez sen pahalisini tutarsin bide diyordu ve ben surekli uyari aldikca sinir olmaya baslamistim neyse sonra bigun mobilyalar alinmaya gidildi hersey iyi hos begenildi kayinvalidem benim begendiklerimi hic begenmedigini dile getirsede ben direterek aldirttim kayinpederim fiyat hesaplatmaya kasaya gitti hepsi 7 bucuk milyar tutmus( salon takimi yatak odasi halilar perdeler vitrinlerim.)hepsi dahil babamin yuzune bakarak masaya bi yumruk vurdu 'senin aldiklarinda bukadar para tutacak ayni esit olacak sizde alirken bizi goturceksiniz sende kaliteli alicaksin 'dedi .Babam sabirli biridir hic sesini cikartmadi ama ortam fazlasiyla gerildi neyse onlarin arabasi olmadigi icin benim ailem arabayla onlari evlerine goturdu illla gelinde gelin zorla iceriye girdik oturmaya diye saniyoruz.. Biz esimle lavobaya inmistik eve cikarken yukaridan bir ses geliyo birbirlerine girmisler neymis efendim onlarda adetmis arastirmislar onlarda dugunu kiz evi yaparmis mobilyalari almis baska birsey almazmis gelinlik,beyaz esyalar,dugun salonu hepsini biz yapcakmisik yuzsuzluguyle bizden istedi ailemde biz yapamayiz dedi gorumcem eger bi alirsak babam beni neyle evlendirecek ben evlenicem eger paralarinin hepsini ogluna harcarsan kendini satarsinda benim dugunumu yaparsin dedi(bi kız babasina bunu nasil soyler) biz evlerini terk ettik neyse .Bu olaylardan sonra onlardan okadar sogudumki tabi bunun yaninda daha birsuru sey gordum butun zorluklari atlattik esimle birbirimizden vazgecmeyerek simdi bir yillik evliyiz sira gorumcemde artik evlenecek tabi buarada artik o ailenin icine girince cogu seyide ogrendim 7 yildir bekledigi filan yokmus elinde uc tane erkek varmis hangisi cabuk evlenirse gorumcem tam bi evlenme meraklisi kiminle oldugunun hic bir onemi yok koydeki butun bekarlara mesaj atarmis 10 bilezik bide ev duzersen seninle evlenirim diye bide normal birseymis gibi bunlari bana kendi anlatiyo eski evli olan erkek arkadasina bile mesaj atiyor bosanda benimle evlen diye ve bunlari kv biliyor guluguluveriyo yani kisacasi bu insanlar bana cok ters cok baska.. Kizlar sonra elindekilerden birini evlenmeye ikna etti ve buldugu cocugun ailesi dugunun tamamini kendileri yapacaklar kiz tarafi hic bisey almayacak gecen gun urba duzulmesi vardi benide cagirdilar kuyumcuda bulustuk kuyumcuya girer girmez kendimi bi kausun icinde buldum kuyumcuda almadigi sey kalmamis insanlar biz bunlarin hepsini alamayiz dedikce banane ben istiyorum diyor devamli ama nasil bagiriyor herkez dukkanlardan disari cikti bizi dinliyo rezillik cikartti o insanlarda dediki eger siz kendi gelininize bukadar taki yaptiysaniz bende sana yapcam dedi ' banane bizim gelinden ben bunlari istiyorum bizde boyle adet diyor
' 70 milyarlik altin istiyor ve kendi evleri arabadi hersey olacak ben kirada oturuyorum bana okadar altinin ucte biri yapilmadi esimin ailesi kizinin okadar bagirmasina gorumcesini dovmeye kalkmasina yaptigi rezilliklere hic sesini cikartmadi onlarda bizde boyle adet dediler ve kayinpederim beni kenara cekip sakin sana almadigimizi soylemiceksin beni utandirmicaksin hic sesini cikartma diye uyardi yuzsuz gibi herseyi istediler insanda biraz gurur olur sen elini cebine sokmucaksin hicmi utanmiyosun onlari istemeye.. Iste kizlar boyle parayla saadet olmaz benim gorumcem bunun farkina varamicak kadar gerizekali ve gurursuz..icimi döktum daha anlatamadigim okadar cok sey varki gorgusuz ve edepsiz hareketleri psikolojimi bozdu artk kac gundur bu insanlarin hastasi oldum boyle insanlarin gelini oldugum icin utaniyorum nefret ediyorum esimi cok sevsemde ailesinden nefret ediyorum.!!!
Merhaba kizlar.. Biraz uzun yazacaklarim artik icimi dokmek istiyorum cok kotu durumdayim..Esimle evleneli 1 yil oldu 2 yil sevgili olarak birbirimizi tanidik bir yil nisanli esimi tanidigimda esim 25 yasindaydi tanidigim gunden beri esimin ailesi onu surekli evlendirme meraki icersindeydi ama amac esimin murvetini gormek degil kendinden 2 yas kucuk kiz kardesi var esimi evlendirip arkadan hemen kizlarini evlendirmek kizin yasi daha 23 du ama koy kafasinca kizlarinin evde kaldigini dusunuyorlardi. Bende esimle tanistigimizda calisiyordum yeni kredi cekmistim ve evlilik dusunmuyordum ama esimede yavas yavas asik oluyordum neyse cikmaya basladik surekli ailesi bi sikistirma icinde ne zaman gidicez ne zaman isteyecegiz.. Boyle boyle 1 yil erteledik surekli beni ariyorlardi biz nezamandir gelicez kizin yaşi geciyor 7 yildir bekledigi var diye tabi bende onlari tanimadigim icin bekledigi olduguna inaniyordum ve esimin aileside cok seviyordum bana cok saf kalpli geliyorlardi daha tanimadigim icin. Neyse sonra isteme nisan derken hersey birden gelisti nisana kadar benim gozumde cok iyi insanlardi bana ve aileme cok iyi davraniyorlardi ta kiiiii dugun alisverisine kadar para isin icine girince gercek kisiliklerini gostediler kp beni surekli arayip sakin gidip gelinligi mobilyalari kendiniz begenmeyin beraber gidicez sen pahalisini tutarsin bide diyordu ve ben surekli uyari aldikca sinir olmaya baslamistim neyse sonra bigun mobilyalar alinmaya gidildi hersey iyi hos begenildi kayinvalidem benim begendiklerimi hic begenmedigini dile getirsede ben direterek aldirttim kayinpederim fiyat hesaplatmaya kasaya gitti hepsi 7 bucuk milyar tutmus( salon takimi yatak odasi halilar perdeler vitrinlerim.)hepsi dahil babamin yuzune bakarak masaya bi yumruk vurdu 'senin aldiklarinda bukadar para tutacak ayni esit olacak sizde alirken bizi goturceksiniz sende kaliteli alicaksin 'dedi .Babam sabirli biridir hic sesini cikartmadi ama ortam fazlasiyla gerildi neyse onlarin arabasi olmadigi icin benim ailem arabayla onlari evlerine goturdu illla gelinde gelin zorla iceriye girdik oturmaya diye saniyoruz.. Biz esimle lavobaya inmistik eve cikarken yukaridan bir ses geliyo birbirlerine girmisler neymis efendim onlarda adetmis arastirmislar onlarda dugunu kiz evi yaparmis mobilyalari almis baska birsey almazmis gelinlik,beyaz esyalar,dugun salonu hepsini biz yapcakmisik yuzsuzluguyle bizden istedi ailemde biz yapamayiz dedi gorumcem eger bi alirsak babam beni neyle evlendirecek ben evlenicem eger paralarinin hepsini ogluna harcarsan kendini satarsinda benim dugunumu yaparsin dedi(bi kız babasina bunu nasil soyler) biz evlerini terk ettik neyse .Bu olaylardan sonra onlardan okadar sogudumki tabi bunun yaninda daha birsuru sey gordum butun zorluklari atlattik esimle birbirimizden vazgecmeyerek simdi bir yillik evliyiz sira gorumcemde artik evlenecek tabi buarada artik o ailenin icine girince cogu seyide ogrendim 7 yildir bekledigi filan yokmus elinde uc tane erkek varmis hangisi cabuk evlenirse gorumcem tam bi evlenme meraklisi kiminle oldugunun hic bir onemi yok koydeki butun bekarlara mesaj atarmis 10 bilezik bide ev duzersen seninle evlenirim diye bide normal birseymis gibi bunlari bana kendi anlatiyo eski evli olan erkek arkadasina bile mesaj atiyor bosanda benimle evlen diye ve bunlari kv biliyor guluguluveriyo yani kisacasi bu insanlar bana cok ters cok baska.. Kizlar sonra elindekilerden birini evlenmeye ikna etti ve buldugu cocugun ailesi dugunun tamamini kendileri yapacaklar kiz tarafi hic bisey almayacak gecen gun urba duzulmesi vardi benide cagirdilar kuyumcuda bulustuk kuyumcuya girer girmez kendimi bi kausun icinde buldum kuyumcuda almadigi sey kalmamis insanlar biz bunlarin hepsini alamayiz dedikce banane ben istiyorum diyor devamli ama nasil bagiriyor herkez dukkanlardan disari cikti bizi dinliyo rezillik cikartti o insanlarda dediki eger siz kendi gelininize bukadar taki yaptiysaniz bende sana yapcam dedi ' banane bizim gelinden ben bunlari istiyorum bizde boyle adet diyor
Sizin durumu bilmemde görümcenin dünürü olsaydım o dükkanda mok gibi bırakır yüzüğü attırırdım.
Esimle bi sorunumuz yok suanda cok bitirmek istedim boyle insanlarla anlasamayacigimi biliyordum ama esim hic vazgecmedi kapiyi kapattigimizda herkez disarida kakacak dedi esimin iyiligi icin oldu hersey onunda yanlis bi hareketini gorsem kesinlikle evlenmezdimÇüş yazik yandi başı adamin.
Sizede üzüldüm ama nisanda okadar sey olsa ben evlenmeye cesaret edemezdim. Nasil bir cesaretle evlendin? Esinle umarim sorunun yoktur.
Inanin diyecek laf yok. Hadsizlik, gurursuzluk, haysiyet yoksunlugu hat saffada...
Ah tatlim kac kere yuzlerine vuruyorum anlamiyolar guluveriyirlar oyle pişkinlerki beni hasta yapiyo dahada anlamamazliktan gelmeleriBen olsam o aileye bir şekilde bana yaptıklarını duyururum ona göre davransınlar yazık yaa
Esinle aran iyi ise. Onlara karsi gercektende kapini kapat. Gorumcenin nisanlisinada gercektende uzuldum.Esimle bi sorunumuz yok suanda cok bitirmek istedim boyle insanlarla anlasamayacigimi biliyordum ama esim hic vazgecmedi kapiyi kapattigimizda herkez disarida kakacak dedim esimin iyiligi icin oldu hersey onunda yanlis bi hareketini gorsem kesinlikle evlenmezdim
ne yazik ki oyle! Kendilerini biraz gelistirmeye ogrenmeye meyilli olsalar belki boyle olmax ama sadece kendi yaptiklari dogru zır cahiller cahil insanlarla ugrasmasi o kadar zor kiBu insanlar oy kullaniyor memlekette soz hakkina sahipler cocuk dogurmalarina izin veriliyor, sonra onun bunun giydigine yedigine ictigine laf edip en namuslu oluyorlar. Dunyadan tiksniyorum. Hala neden görüşüyorsunuz ki? Esiniz de goruselim die yalvariyorsa ona da yuh. Kendi meraklisiysa gorussun. Kurtulun su insanlardan. Yasam kalitenizi dusurdukce düşürür bunlar.
Evet esimde hep oyle der ailemi secemedim dovemem sadece bagirabiliyorum elimden baska bisey gelmiyor der. Babam ozamanlar gurur yapti bitmesini istemedi simdide kapim sana acik uzuluyorsan hemen gel diyor ama olan yine esime olacak hic bir sucu yokken onu uzucem yine..Esinle aran iyi ise. Onlara karsi gercektende kapini kapat. Gorumcenin nisanlisinada gercektende uzuldum.
Gordum, duydumda bukadar yuzsuzunu gormedim.
Baban gayet sabirli imis...
Benimkilerde cok sabirlidir ama oyle davranış karisinda nisa lim isterse dunyanin en iyi adami olsada vazgecerlerdi.
Umarim huzurunuz baki kalir. Esinle aranin iyi olmasina sevindim. Insan ailesini secemiyor iste ne yapacaksin.
Esinle iyisen. Onlari hic takma. Gidip gelme, yuz goz olmaE
Evet esimde hep oyle der ailemi secemedim dovemem sadece bagirabiliyorum elimden baska bisey gelmiyor der. Babam ozamanlar gurur yapti bitmesini istemedi simdide kapim sana acik uzuluyorsan hemen gel diyor ama olan yine esime olacak hic bir sucu yokken onu uzucem yine..
Canim benim okadar zor ki milletle ugrasmak bizimde dugundeki takilarimizi aldilar ama kizinin takilarini almicaklarmis esitsizlige bak biktim yoruldum tukendim bir yilda nefret ediyorum yanlis kararlar vermisik sanirim ama artik herdey icin cok gec..Ben de nefret ediyorum. Bizimkiler de bes kurus harcamadilar. Gene iyi 7binlik mobilya almis sizinki.
Altin olarak taktiklari da 2incecik bilezikti 13er gramdan.
Ailem onlardan cok harcadi.
Herseyi esim kendi yuklendi. Kredk cekti. Evleneli 1yil oldu borc icinde yuzuyoruz. ne evimiz ne arabamiz var. Kiradayiz.Bebek de geliyo,ve ben issizim calismiyorum su an..
Elimde taki namina hicbirsey kalmadi. bozdurup borca yatirmistik bir kismina ancak yetmisti. Kucuk altin desen valla o bile yok bende.
Bunca sikntilarin mimari da, esimin arkasinda maddi MANEVI durmayan ailesidir . Iyi niyet goremedim hic bir zaman. Olmaz da yapmazsin ama kacirmaya cimrilige bana necilige gerek yok. Ki ben halden anlatan.biriyim. Begenilcek seylerde ucuza kacmisimdir, ona ragmen yaranamadim.
Hic bir zaman ailem de ben de su kadar taki isterizlere girmedik. 2ince bilezik takildi. Salonda nisanim yapildi,esim karsiladi onu da, ailesi kucuk altin bile takmadi. Esim incecik bir set alabilmisti,onu kendileri almis gibi gosterdiler millete,anasi takti. .Ama dugunde dusmedim o tongaya,esimin aldigini esime taktirttim yine...
Cok doluyum. dugunumde rezalet cikardilar. Toplanan takilari almak istediler. vermeyince bagiris cagiris yumruk sallamalar falan.. kabus gibiydi icine sc.tlar yani..
Cok kirginim onlara.
Biricik ogullari benle evlendi. Halbuki koyden kiz bakiyodu anasi ona. Oglu da ben de unv mezunuzuyuz okulda tanistik. Kendine kalsa hic biseyden haberi olmayan saf bi kiz bulur kullandikca kullanirdi. Ya da kiz saf olmaz bunlari iyi bir soguslerdi..
Hala bosandirtma derdindeler.. Ben de bizmkilerden biktim yani.. Yalniz degilsin.
Evet oyle yapmaya calisiyorumnama surekli bizimle mesguller hic aramiyormusuk nezaman geliceksiniz diye rahat birakmiyorlar simdi yine aradilar esimi hadi nezaman gelceksiniz diye bugun nisan varda bende aksam ustu gidelim diyorum yuzlerini cok gormemek icin ama rahat yok..Esinle iyisen. Onlari hic takma. Gidip gelme, yuz goz olma
Onlar ici kendini esino huzursuz etme.
Kaoat kapini herkes dis kapinin dis mandali.
Daha ne kepazelikler anlatsam bitmez bunlarin rezaletlikleriBu kadar kepazelik gercek mi ya?! Ben şok..
Esin nasil biri bari?
ağzım açık okudum ve ben bile utandım görümceniz kesinlikle normal değil tabii aileside ondan aşşağı kalır yanı yok valla rabbim sabır versin bu ne görgüsüzlük böyle sadece sizi bir konuda eleştireceğim köylü köylü diyip durmanız hoş değil bu karakter ve yetiştirilme tarzı meselesi köylulukle alakası yokMerhaba kizlar.. Biraz uzun yazacaklarim artik icimi dokmek istiyorum cok kotu durumdayim..Esimle evleneli 1 yil oldu 2 yil sevgili olarak birbirimizi tanidik bir yil nisanli esimi tanidigimda esim 25 yasindaydi tanidigim gunden beri esimin ailesi onu surekli evlendirme meraki icersindeydi ama amac esimin murvetini gormek degil kendinden 2 yas kucuk kiz kardesi var esimi evlendirip arkadan hemen kizlarini evlendirmek kizin yasi daha 23 du ama koy kafasinca kizlarinin evde kaldigini dusunuyorlardi. Bende esimle tanistigimizda calisiyordum yeni kredi cekmistim ve evlilik dusunmuyordum ama esimede yavas yavas asik oluyordum neyse cikmaya basladik surekli ailesi bi sikistirma icinde ne zaman gidicez ne zaman isteyecegiz.. Boyle boyle 1 yil erteledik surekli beni ariyorlardi biz nezamandir gelicez kizin yaşi geciyor 7 yildir bekledigi var diye tabi bende onlari tanimadigim icin bekledigi olduguna inaniyordum ve esimin aileside cok seviyordum bana cok saf kalpli geliyorlardi daha tanimadigim icin. Neyse sonra isteme nisan derken hersey birden gelisti nisana kadar benim gozumde cok iyi insanlardi bana ve aileme cok iyi davraniyorlardi ta kiiiii dugun alisverisine kadar para isin icine girince gercek kisiliklerini gostediler kp beni surekli arayip sakin gidip gelinligi mobilyalari kendiniz begenmeyin beraber gidicez sen pahalisini tutarsin bide diyordu ve ben surekli uyari aldikca sinir olmaya baslamistim neyse sonra bigun mobilyalar alinmaya gidildi hersey iyi hos begenildi kayinvalidem benim begendiklerimi hic begenmedigini dile getirsede ben direterek aldirttim kayinpederim fiyat hesaplatmaya kasaya gitti hepsi 7 bucuk milyar tutmus( salon takimi yatak odasi halilar perdeler vitrinlerim.)hepsi dahil babamin yuzune bakarak masaya bi yumruk vurdu 'senin aldiklarinda bukadar para tutacak ayni esit olacak sizde alirken bizi goturceksiniz sende kaliteli alicaksin 'dedi .Babam sabirli biridir hic sesini cikartmadi ama ortam fazlasiyla gerildi neyse onlarin arabasi olmadigi icin benim ailem arabayla onlari evlerine goturdu illla gelinde gelin zorla iceriye girdik oturmaya diye saniyoruz.. Biz esimle lavobaya inmistik eve cikarken yukaridan bir ses geliyo birbirlerine girmisler neymis efendim onlarda adetmis arastirmislar onlarda dugunu kiz evi yaparmis mobilyalari almis baska birsey almazmis gelinlik,beyaz esyalar,dugun salonu hepsini biz yapcakmisik yuzsuzluguyle bizden istedi ailemde biz yapamayiz dedi gorumcem eger bi alirsak babam beni neyle evlendirecek ben evlenicem eger paralarinin hepsini ogluna harcarsan kendini satarsinda benim dugunumu yaparsin dedi(bi kız babasina bunu nasil soyler) biz evlerini terk ettik neyse .Bu olaylardan sonra onlardan okadar sogudumki tabi bunun yaninda daha birsuru sey gordum butun zorluklari atlattik esimle birbirimizden vazgecmeyerek simdi bir yillik evliyiz sira gorumcemde artik evlenecek tabi buarada artik o ailenin icine girince cogu seyide ogrendim 7 yildir bekledigi filan yokmus elinde uc tane erkek varmis hangisi cabuk evlenirse gorumcem tam bi evlenme meraklisi kiminle oldugunun hic bir onemi yok koydeki butun bekarlara mesaj atarmis 10 bilezik bide ev duzersen seninle evlenirim diye bide normal birseymis gibi bunlari bana kendi anlatiyo eski evli olan erkek arkadasina bile mesaj atiyor bosanda benimle evlen diye ve bunlari kv biliyor guluguluveriyo yani kisacasi bu insanlar bana cok ters cok baska.. Kizlar sonra elindekilerden birini evlenmeye ikna etti ve buldugu cocugun ailesi dugunun tamamini kendileri yapacaklar kiz tarafi hic bisey almayacak gecen gun urba duzulmesi vardi benide cagirdilar kuyumcuda bulustuk kuyumcuya girer girmez kendimi bi kausun icinde buldum kuyumcuda almadigi sey kalmamis insanlar biz bunlarin hepsini alamayiz dedikce banane ben istiyorum diyor devamli ama nasil bagiriyor herkez dukkanlardan disari cikti bizi dinliyo rezillik cikartti o insanlarda dediki eger siz kendi gelininize bukadar taki yaptiysaniz bende sana yapcam dedi ' banane bizim gelinden ben bunlari istiyorum bizde boyle adet diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?