Eşimin ailesinin değer vermemesi

İşte bende içime ata ata eşime patlıyorum oda farknda bana hak weriyor insan ailesini secemiyor malesef sizinde kayinpeder sikintiliymis Allah hepimzn yardmcisi olsn insAllah

İşte bende içime ata ata eşime patlıyorum oda farknda bana hak weriyor insan ailesini secemiyor malesef sizinde kayinpeder sikintiliymis Allah hepimzn yardmcisi olsn insAllah
Daha yeni fark ettim ama bende de insanların dediğini gerçek zannediyorum...
Örnek laf soktu ya üzerime alınıyorum...Kıskançlıktan birisi bana laf soktuğunda bunun kıskançlıktan olmadığını dediğinin de gerçek olduğunu kafaya takmak zorunda hissediyorum... Halbuki öğreniyorum ki onun kendi karakteri ile alakalı ve herkese karşı aynı veya beni gerçekten kıskanıyor....
Benden bağımsız onun huyu ile alakalı olduğunu bilmiyordum.... Rahatlamak için terapi almam gerekiyor....
Huyunu kabul edip sınırımı çektim ve mesafe koydum.....

Allah sizden de razı olsun gönlünüzü ferah tutun zıt gitmeyin mesafeli olun yeter Rabbım gidersin sıkıntını en

2 yıllık evliyim düğün arifesinde bende çok kırgınlık üzüntü yaşadım ondan sonra hep mesafeli oldum ayda bir görürüm bezene hiç oda aile apartmanında olduğumuz icin

Eşin laf sokmuştur anasına yoksa onların konuşacağı Yok bunlar böyle baktı oğlu tepki gösteriyor politik davranıyor sana senin için değil yani Eşin için konuşuyor senle sende politik ol o nasıl yapmacık yalan sa sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…