Üvey annenin yaninda iskence dolu 4 yıl geçirdim sonra annemin yanina geldik anneminde psikolojik sorunları vardi oda bir süre sonra bize cektirdi ama şuan pamuk gibi bende patlama noktasındaym artk kimseye kendimi ezirmemeye çalışıyorum gelinleri bişey olsa kaynanami azarlarlardi gulerek tabi ama kaynanam ses cikarmazdi bnde kaynanamdan cekinen taraf oldum ama artk bu durumdan sıkıldım annem hem görme engelli hemde mutsz bir kadındı bide ben okuyordum o yüzden temizlik konusunda iyi değildim o yüzden cok azar isittim eltilerim hep alay etti elin yavas falan dediler bnde kendimi ck ezik hissettim suan temizlk konusunda iyiym ck şükür kaynanam sürekli gidiyor kizinin yanina evini tertemz yapiyorum yataklarini kaldiriyorum sobalarni dolduruyorum yemekte yapiyorum baznde eltim yemek yapiyor ama insanlara ben eve bakiyorum diyor bende bakıyorum bir tek sen değil dedim en son ama kizarak degl tabi normal söyledim başkası olsa sakin tepki vermezdi ama artk gözümü açtım eskisi gbi gitmiyorum yanlarına uzak duruyorum 20 yıl ağzında kuş tutsan bir kez istedklerni yapmasan senden kötüsü yoktur bunu iyi anladım eşime ve kizima odaklancam bende artık