- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
Yandım bittim deme. Blöf yaptığını düşünüyor. Taviz verme. Boşan demiyorum ama kararlı olduğunu anlasın.
Bir msj çek ya da ara. Eşyalarımı topladım gidiyorum bitti de. Ve gerçekten eşyalarını topla git. Birkaç gün annenlerde kalırsın. Anlarsa kararlı olduğunu belki çekmez.
Gerçi ben çekse bırakıp giderdim kesin.
ben de bunu düşünüyorum.
yani bir evladım var, ikinci yolda.
koca onun rızkını birilerine yedirmek niyetinde olsa, o kocayı ne yaparım gerçekten bilemiyorum, ama sanki boşanma hafif bir bedel gibi kalıyor benim aklımdaki planlara göre.
buradan şunun anlaşılmasını da istemem, kardeş dünyadaki en kıymetlimizdir belki de, evlat yokken eş yokken o vardı, hatta evlattan bile daha yakın akrabadır insana, düşünsene ana bir baba bir, ama evlatta bile bir başkası ile ortaklık var. her zaman derim, kardeş en yakın akrabasıdır kişinin.
ama işte bu kardeşler virüs gibi, mikrop gibiler. tamamen çıkarcı ve saygısız. yine de belki eşin açısından bakılırsa anlaşılabilir davranışı, ama konu sahibinin yerinde olsam, eşimi anlasam ve affetsem bile evladımın rızkı deyip bu değirmenin suyunu kuruturum.