• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesinin bencilliği ve samimiyetsizliği

Sizin gene iyi.
Gelin arabası istedim diye kavga ettim ayrıldım
Gelinliğe param yok dedi 3 tane takım elbise 3 adet ayakkabı aldılar.1 sene nisanlilikta eşim birkez ziyarete geldi.Kaynanam sadece Nisan'da geldi.Bayramda bir kez hediye aldı.Dogum günü harici ve

Size şunu söyleyeyim sevgiliyken ben daha bonkörlerdi.
İsteyince hep kötü olunuyor nedense

kalp kırmak istemediğinizi iddia ediyorsunuz ama sizin tutumunuz artık ezikliğe kaçmış. çok özür dilerim açık bir dille ifade ettiğim için. kalkp kırmamak için uğraşırsanız böcek gibi ezerler ve sizin hakkınız olan şey için dilenci gibi yalvarmak zorunda kalırsınız.
bence bir an önce kendinize gelin ve hakkınız olanı kimin kırılacağını umursamadan geri alın.
2 yıl geçmeden yapsaydım keşke bunu pişmanlığım çok kendime de kızıyorum ama en çok eşime keşke çirkinleşşeydik saygı falan hikayeymiş

Emin olun bu hikayeyi yasamayan gelin cok azdir. Cunku kaynanalarin bakis acisi su, ben daha once gittigim dugunlerde taktigim altinlari geri aldim.

Kizin annesinin daha once gittigi dugunlerde taktigi altinlar meselesi hic konusulmaz, onemsenmez zaten evlilik dedigin kizin ailesini hice sayma muessesesi adeta.

Kiz tarafı aman cocuklarin huzuru kacmasin dedikce erkek tarafi yapmadigini birakmaz, bugune kadar cevremden edindigim izlenim bu yonde.

Evinize yuzsuzce yatili geldiklerinde anne su kadar altinim var gelirken getir, diye net konusun. Baska turlu cozulmez bu, neden nicin sorusuna yanit dahi vermeyin, altinlarimi bekliyorum deyin. Kocaniz pasifse siz pasif olmak zorunda degilsiniz. Saygi buyuge degil hakedene gosterilir.
Çok güzel söylediniz aynen öyle öyle yoruldum ki bu saçmalıklardan bu bencil paracı insanlardan .2 yıl geçti ona rağmen bunu yapmalı mıyım orası biraz düşündürüyor beni

2 yıl geçmeden yapsaydım keşke bunu pişmanlığım çok kendime de kızıyorum ama en çok eşime keşke çirkinleşşeydik saygı falan hikayeymiş

halen geç kalmış sayılmazsınız. ve maalesef size fazla abartılı bir reaksiyon olabilir fakat bu durumda ben evliliğimi gözden geçirirdim. beni korumayan bir eş, bana saygı duymayan ve benden çalan bir kayınaile ile hayatımı sürdürmek istemezdim.

İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara, yuzssuze yuzssuz olun düğünde takılan altınlar da kanunen gelinindir siz eşinizin değil kendi hakkınızı istiyorsunuz, eşinize de açıkça söyleyin sen kendi hakkını yedirebilirsin ama insan karısının hakkını da yedirmez, ilerde çocuğumuz olunca böyle mi örnek olacaksın? Başına vursunlar alsınlar ağzındaki lokmayı deyin.

halen geç kalmış sayılmazsınız. ve maalesef size fazla abartılı bir reaksiyon olabilir fakat bu durumda ben evliliğimi gözden geçirirdim. beni korumayan bir eş, bana saygı duymayan ve benden çalan bir kayınaile ile hayatımı sürdürmek istemezdim.
Eşimle bi problemimiz yok tek sorun bu altın meselesi

Evimizde yok her şeye sıfırdan başladık. Kiradayız. Ezik mi diyelim yoksa olması gereken saygılı sevgili bir evlat mı bilemedim. Ailesi eşimi hiç ama hiç haketmiyor. İyi niyetini ailende kullanıyormuş bunu evlenince anladım eşimi görünce. Ailen bile senden faydalanıyormuş annem babam dediğin insanlar bu hesapların peşine düşüyor çok üzücü
eşiniz aşırı silik ve ezik bir tipe benziyor üzgünüm. ailesi konmuş paraya. zaten gelenleri ben takmıştım diye düşünüyordur. soğuk su için üstüne

eşinizin bu problem karşısında sizi ezdirmiş olmasında siz sorun görümüyorsunuz yani. bu da ilginç. o halde bu daha bir başlangıç sizin için ve ailesiyle yaşadığınız her pürüzde hazırlıklı olun.

Iste konu para oldugu icin - sizi anlıyorum - edebinizden oturu konuyu acmaya cekiniyorsunuz, cunku paragoz ilan edilmekten korkuyorsunuz.

Emin olun kocaniz o altinlari ilk istediginden beri - verilmese bile - zaten paragoz ilan edildiniz ve esiniz oraya her yalniz gittiginde emin olun dolduruluyor.

Iste konu para oldugu icin - sizi anlıyorum - edebinizden oturu konuyu acmaya cekiniyorsunuz, cunku paragoz ilan edilmekten korkuyorsunuz.

Emin olun kocaniz o altinlari ilk istediginden beri - verilmese bile - zaten paragoz ilan edildiniz ve esiniz oraya her yalniz gittiginde emin olun doldurulu

Emin olun kocaniz o altinlari ilk istediginden beri - verilmese bile - zaten paragoz ilan edildiniz ve esiniz oraya her yalniz gittiginde emin olun dolduruluyor.
içimi okudunuz aynen öyle edebimden böyle oldu zaten edepsiz olmak varmış

Altın konusu dışında sizi haksız buldum.
Ne bu beklenti ya mecbur değillr sizin saçma isteklerinizi karşılamaya. Yok arabada 200 vermisler, yok bilezigi ayri ayri takmamislar.
Insan kendi degerini kendisi belirler.
Kendinizi degersizlestirdikten sonra baskalarinin da sizi takmamasina sasirmadm

Gidip kendiniz isteyin altınlarinizi, isterkende neden sunmaniza gerek yok onlar sizin zaten.

İyi niyetli olmak artık eziklik oldu dediğiniz gibi hayatın gerçekleşleriyle yüzleşiyoruz
bu iyi niyet değil eziklik. neyin iyi niyeti olsun ki? eşiniz ailesine sözde iyi niyetli olup sizi ezdiriyor. benim böyle adamı içim almazdı. sizin alıyormuş

Altın konusu dışında sizi haksız buldum.
Ne bu beklenti ya mecbur değillr sizin saçma isteklerinizi karşılamaya. Yok arabada 200 vermisler, yok bilezigi ayri ayri takmamislar.
Insan kendi degerini kendisi belirler.
Kendinizi degersizlestirdikten sonra baskalarinin da sizi takmamasina sasirmadm

Gidip kendiniz isteyin altınlarinizi, isterkende neden sunmaniza gerek yok onlar sizin zaten.
Orda söylediklerim beklenti değil aslında her şeyin en basitine kaçmaları yapabilcekleri halde yapmamaları cimrilikten bahsediyorum

çok ağır konuşuyorsunuz burda derdimi açtım ama kırıcısınız ezdirme durumu yok altınlar konusu var sadece
valla gayet ezdirme oluyor gerçekler acıdır. ailesine karşı sizi ezdiriyor. bunu başka türlü ifade edemiyorum. kendinize dürüst olun bence. ağır olduğunu da düşünmüyorum.

valla gayet ezdirme oluyor gerçekler acıdır. ailesine karşı sizi ezdiriyor. bunu başka türlü ifade edemiyorum. kendinize dürüst olun bence. ağır olduğunu da düşünmüyorum.

bu hanım çok haklı. sizin "sadece altınlar konusu" diyip de küçümsediğiniz mevzu o kadar da küçük değil. o altınlar, sizin hakkınız olarak medeni kanunda sabitlenmiştir ve hayata karşı sizin güvencenizdir. sizin hayata dair güvencenizi sizi aptal yerine koyup gasp etmişler. neden meseleyi küçük görüyorsunuz?

Back