- 24 Eylül 2019
- 627
- 844
- 18
- Konu Sahibi mavipapatyaa
-
Inanin uzak oturmak istedigimi biliyodu somradan kabul ettim . Ama simdi kopamiyo ailesinden tasinsak onlari kenara atmis ananbabalikran reddetmis olacagini saniyo .Bu konu o kadar çok açılıyor ki. Tek çözüm evlenmeden her şeyi konuşmak ve birbirini yeterince tanımak. Kimsenin aracı olduğu kişiyle değil kendinize uygun birini zamanla tanıdıktan sonra evlenmek....
zaten ilk zamanlar her gun cagiriyorlardi simdi aramiyorlar 3 gunde bir gidiyorum esimle . onn calistigi günelrde gitmiyorumHer kv cagrdagnizda icabet etmeyin bebegm var deyin yada kv ile konusun
Ama kpederim ayni kaynana gibidir. her seye karisir her istedigini yaptirir asiri inat birisi asiri . bizim kavgamizdan sonraccok kafasina takmis bana arada sorup duruyo araniz nasil diye. simdi boyle anne abbasina mavipapatyayi aramayin bundan sonra haftada 1 gelicez deyince ortalik karisirİstediğini yaptırmak için acıtasyon yapıyor eşin. Yok sen benim ailemi istemiyorsuna bağlayacak bir süre sonra. Değişmez, nesli tükenmesi gereken bir tür. Bir tane de ben de var.
Evet genciz ama nasil tasinacagiz . Boyle cok zor bazen bir sey oluyo her gun gorusmek zorunda kaliyosun . bir de yakin olduklari icin kendilerinde hayatimizi kontrol etme hakkina sahip olduklarini dusunuyolar.her seyimize onlar karar veriyolar biktim artik esimle hicnir hayalimzi yok . babasi araba alirsa ortak kullanilir evi istediklei zaman satarlarKarişik yazmışsın ama anladığım kadarıyla tipik eş ailesi sancısı. Gençsiniz eşinle galiba, panik yapma geçer. Sen tavrını tarzını koru gerisi gelir. Belirtmişsin kendini yeterince zaten.
İstediğini yaptırmak için acıtasyon yapıyor eşin. Yok sen benim ailemi istemiyorsuna bağlayacak bir süre sonra. Değişmez, nesli tükenmesi gereken bir tür. Bir tane de ben de var.
Konuşmaktan anlar mi öyleleri. Bizi istemiyo oglum diye yaygara koparir. Kv bu lafin soylenebildigi bi insan olsaydi zaten oglu boyle olmazdi benceHer kv cagrdagnizda icabet etmeyin bebegm var deyin yada kv ile konusun
Canım benım annem hasta oldu ki tum hayatını etkileyecek bir hastalik. esim ve esimin ailrsi cok cektirdi bu sikintili zamanimda bile kalsam laf ettiler. surekli agladim surekli . ama biliyordum ki tum bu mutsuzlugumun cektiklerimin mukafatini berecek Rabb var eger inancliysan dua et Allah a iman et zikir cek inan ki ne kadar ibadetle o boslugu doldurursan psikolojin o kadar duzeliyo hala daha bir suru seyle ugrasiyorum ama tek dayanagim bu
Tam da sevilecek kocaymış.Ne yapmam gerekiyor peki bi nevi tehdit gibi bir dey bu ailemi ustune salicam demek oluyo.
Karışsın.Ama kpederim ayni kaynana gibidir. her seye karisir her istedigini yaptirir asiri inat birisi asiri . bizim kavgamizdan sonraccok kafasina takmis bana arada sorup duruyo araniz nasil diye. simdi boyle anne abbasina mavipapatyayi aramayin bundan sonra haftada 1 gelicez deyince ortalik karisir
Zaten durdurmaya calıstıgım icin bu hallerdeyim ya. Isinin en yogun oldugu zmanda bile sabah 5 bucuklarda anneme gidemedim diyd goturdu ama haftada 2 krre gideyim desem nasip olmaz bir turlu . cok sukur kvlideye de haftada 2 kere gidiyorumTam da sevilecek kocaymış.
Bulunmaz hint kumaşı, size ve annenize karşı vicdansız olan, sizi tehdit eden kocişinizi sevmeye devam edin.
Evet sabır güzeldir ama kötülüğe susmak sabır değil eziklik oluyor.
Size yapılan eziyetleri durdurmaya çabalayın da eğer tamamen çaresiz kalırsanız o zaman sabrediyor olursunuz.
Sizinki sevgi bahanesiyle daha çok ezilmeye gönüllü olmak oluyor.
Karışsın.
Karıştığı gibi zamanla durulur.
Siz niye bu kadar korkuyorsunuz, şiddete mi uğruyorsunuz?
Eğer elalem için yaşamayı tercih ediyorsanız şikayet etmeyeceksiniz.Yol alakası yok ama ben ailelerin haberi olsun istemiyorum . Bu sefer onlar da ajitasyon yapacaklar tamam oglum sizin mutlulugunuz icin haftada 1 gelin diucekler kimseye cagirmiycaklar boyle sey olur mu Allah askina . Yarin komsumun mevlüdü var mesela .Bu olay olursa kvaldem ben gidiyorum demiycek bana bilencekler bos yere
Haftada 1 olmasi imkansiz esimin izinleri 3 gunde bir . O 3. gün illa gidiliyo yani. zaten izinli günlerinde ailesi goremedi diye gezme fslan olmuyo anca avmGitme gelme isini yavas yavas haftada bir gune indirin. Sabahtan aksama kadar surmesin ziyaret. Iki uc saat...
Evi de onlardan uzak bir yere tasiyin. Gerekirse kiraya cikin. Evinizdeki her seyi anlatmayin. Sizin de ozeliniz olsun.
Senin isin zor. Bir degil iki bebek buyutuyorsun. Cocugun buyur de boyle bir es hep oyle kalir. Ozguveni yok cunku. Aile bagimlisi olmasi bu yuzden.
Her şeyi göze alıp rest çekeceksiniz.Zaten durdurmaya calıstıgım icin bu hallerdeyim ya. Isinin en yogun oldugu zmanda bile sabah 5 bucuklarda anneme gidemedim diyd goturdu ama haftada 2 krre gideyim desem nasip olmaz bir turlu . cok sukur kvlideye de haftada 2 kere gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?