• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesine vicdanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinizin çözümü mantıklı. Konuşun haftada bir gidin.

Eşinizin çözümü mantıklı. Konuşun haftada bir gidin.
Iyi ama bu sadece haftada nir gitmek degil. akraba ziyaretleri yok kimseyle muhattao olma yok kendimizi soyutluycakmisiz ayni semilde kendi ailem icin de gecerli bu . benim canimi acitacagini bile bile diyor bunalri inadindan

Iyi ama bu sadece haftada nir gitmek degil. akraba ziyaretleri yok kimseyle muhattao olma yok kendimizi soyutluycakmisiz ayni semilde kendi ailem icin de gecerli bu . benim canimi acitacagini bile bile diyor bunalri inadindan
E ama siz de yani. Eşit olunacaksa eşitlik işte tamam. Haftada bir iki aile için de ideal. Akrabayi da görmeyin çok mu lazım?

evet oyle yapiyorn zaten kayinvaldiem surekli imada bulunuyo cocuk beni unutmus yabanciladi diye. koederim koye gitti ben de 3 gun gtmedim 4. gun gitrim cocujla konusuyo sozde deden koye gitti sen hic gelmedin bana bakmaya diyo . duymazliktan geliyorum ben de . ayrica bir gun gitnedim hanileyken cok halsizdim esim illa gidelin ddyince sen tek git dedim aksam esim tek gtti ortaligi ayaga kaldirdilar hasta olduguma inamadilar kavga ettik sandilar dusunun asiri takintili insanlar.
İyi de öyle zaten.
Eşiniz sizi küçük düşürüyor sürekli.
Eşiniz ailesine papatya halsiz deseydi emin olun sorun çıkmazdı. Muhtemelen eşiniz papatya gelmek istemedi, halsizliği bahane etti dedi. Eşiniz ailesine karşı sizi ezdiği için yaşıyorsunuz bu sorunları.

Ogretmenlik mezunuyum fakat bebegim var.Hadi biraz buyudu kvalideye biraktim diuelim. Benim kafam rahat olacak ama cocugum icin iyi olmaz ne isterlerse yapiyolar kizlari telefondan youtubdan basini kaldirmiyo her gun bir ton abur cubur yiyo o occukalr ki ben sekerli seyler yedirmiyorum meyve disinda. bunalrin hicnirine dikkat etmezler cocugum onlarinkiler gibi simarik bi sdy olur diye korkuyorum
Krese verirsin. Artik sıfır yasindaki cocuklari alan kresler de var. Kayinvalide tek alternatif degil.

Saygısı yok o kesin de sizi sevdiğine emin misiniz?
Evet gercekten eminim normal zamanlarimizda oyle mutluyuz ki gorseniz hala cicim ayindalar dersiniz o kadar ustume duser eder ama boyle zamanlarda beni hic yerine koyup bennailemsiz yapamam moduna girmesi sevgisini dusunduruyo sanki ben aileni sil at diyorum

Krese verirsin. Artik sıfır yasindaki cocuklari alan kresler de var. Kayinvalide tek alternatif degil.
Otuedugum
İyi de öyle zaten.
Eşiniz sizi küçük düşürüyor sürekli.
Eşiniz ailesine papatya halsiz deseydi emin olun sorun çıkmazdı. Muhtemelen eşiniz papatya gelmek istemedi, halsizliği bahane etti dedi. Eşiniz ailesine karşı sizi ezdiği için yaşıyorsunuz bu sorunları.
Kesinlikle size o kadar katılıyorum ki . Biraz beni korusa biraz ailesinin önune dursa llayla bi raddeye gelmez . hayir kendi ablasi da bemkm yasadikalrimi yasiyo ama kvalidesiyle uzak oldugu icin haftada 1 gitmeyi basariyo ama ablasinin kvlidesi kotu o yuzden oyleler benim annem cayibizi bile dolduruyo diyo

Evet gercekten eminim normal zamanlarimizda oyle mutluyuz ki gorseniz hala cicim ayindalar dersiniz o kadar ustume duser eder ama boyle zamanlarda beni hic yerine koyup bennailemsiz yapamam moduna girmesi sevgisini dusunduruyo sanki ben aileni sil at diyorum
Siz bundan sonra mutlu olmak istiyorsanız kararlı durun. Kim ne derse desin umursamayın. Hesap sormak isteyenlere cevap vermeyin, telefonlarını açmayın.
Hedefiniz uzağa taşınmak olsun. Belki bu sayede eşiniz biraz düzelir.

Iste ben boyle yaparsam olacak olan bosanma olur size bu kadar söylüyorum . Cunku karsimdaki adam ailesinin agzinin icine bakan onlar oturma yatma dese yatmayacak olan bi adam . Adam diyorum ama olgunca dusunemiyo
Siz bundan sonra mutlu olmak istiyorsanız kararlı durun. Kim ne derse desin umursamayın. Hesap sormak isteyenlere cevap vermeyin, telefonlarını açmayın.
Hedefiniz uzağa taşınmak olsun. Belki bu sayede eşiniz biraz düzelir.

Ablasi da ayni durumlari yasadi gerci it iti isirmaz ama bir gun ablasiyla aramizi yapan kadin ve biz cift oladak gorussek mi diyorum herkes etegindekiledi dokse belki onlar tarafsizca bakarlar ona hatalarini soylerler

Yemin ediyorum memleketin erkekleri bi tuhaf.
Ne yapıyor bu analar bu oğullarına da böyle oluyorlar anlamıyorum.

Iste ben boyle yaparsam olacak olan bosanma olur size bu kadar söylüyorum . Cunku karsimdaki adam ailesinin agzinin icine bakan onlar oturma yatma dese yatmayacak olan bi adam . Adam diyorum ama olgunca dusunemiyo
Üzgünüm ama aranızda olan sevgi değil. Eğer kocanız sizi, çocuğunu değil ailesini tercih ediyorsa sizi sevmiyordur, net.

Ya bu şekilde katlanmaya devam edeceksiniz ya da rest çekeceksiniz her şeyi göze alarak.

Kesinlikle ne kızın ailesine ne erkeğin ailesine çok yakın olmamak gerekiyormuş bu konular açıldıkça onu görüyorum, eşinizin kendine gelmesi lazım ne diyim ama Allah görüyor siz iyi niyetinizle istiyorsunuz kimseyi de kırmıyorsunuz okuduğum kadarıyla, Allah doğru yolu gösterir bir şekilde eşinize inşallah

Ben böyle durumlar için şunu düşünüyorum. Biz kadınlar karşı aileye iyi, tatlı, şirin görünmek için kendimizden ödün veriyoruz.
Bunu yıllar sonra kendi evliliğimde fark ettim.
Evim yakındı 6 yıl sonra çok uzağa taşındım. Şimdi ayda bir 2 ayda bir gidiyorum. 3 ay görmediğim zamanlar oluyo ailesini. Canım istemediği zamanlar sen git diyorum eşime.
Eskiden ortalığı birbirine katıyorlardı. Surat asıp laf çarparlardı şimdi alıştılar.
Hiç sıkıntı yok.
Eşim aynı eşiniz gibi rest çekip o zaman anneme babama şunu söyleyim bunu deyim derdi. Sonra tak etti yanında aradım ben dedim. Eşim şok oldu. Çoook da iyi oldu. İki aileyede gitmiyorum. Kendi aileme de açıklamayı ben yapıyorum dedim. Kendisi kötü görünecek diye tırstı.
Artık geçti.
Bırakın söylesin herkese eşit ve 1 er kez diye. Sizde yoruluyoruz. Böylesini uygun gördük deyin. Çok açıklama yapmaya çalışmayın.
Merak etmeyin hiç bişey olmaz

Benim esimde bir vicdan var ki sormayın . evlendik sesimi ciksrmadim gel dediler gittim esim tabi gayet mutlu .Ama artik hayatımi etkileyip ses cikarmaya baslayınca benden kötüsü yok tbi.
O zaman siz kendinizden taviz vermeyin. Sonuçta yuvanızın huzuru onlardan önemli olmalı. Çok fazla başına kakmadan tabiri caiz ise dırdır yapmadan sağlıklı bir şekilde kendinizi ifade etmeye devam edin. Geri adım atmayın. Bir süre sonra anlayacaktır.

Ablasi da ayni durumlari yasadi gerci it iti isirmaz ama bir gun ablasiyla aramizi yapan kadin ve biz cift oladak gorussek mi diyorum herkes etegindekiledi dokse belki onlar tarafsizca bakarlar ona hatalarini soylerler
Öğretmenlik mezunusunuz madem atanmaya çalışın.
Atanınca herkesten uzak daha huzurlu olursunuz.

Hepinize tesekkur ederim onerileriniz icin . Surekli ayni sekilde kus kalip konusiyoruz ama hicbir yere varamiyoruz.Ikimizde birbirimizi anlayamiyoruz 2 yil oldu koskoca ama.hala ayni kavgalar en sonunda biz seninle duzelmeyiz dedi. ya herkese esit diye konussa bile kimseue gitmiycez ne dugun ne bayram ne ev oturmasi hicbir sekilde diyo .Oyle hayat mi olur. bir de boyle deneyelimmis.
Ayrica atanamam anca ucretli yapabilirim annem hasta her hafta ona gitmem gerekiyor iki yas kucuk kardesim var ama o da calisiyor tek kaliyor gunduzleri mecburen

Bırak açıklasın eşin ailesine, söylesin ne söyleyecekse. Eşin haftada üç gün senin ailene gelmiyorsa sen de bunu yapmak zorunda değilsin. O düşünüyor mu kayınvalideme ayıp olur diye... ya da görümcen bu kadar görüşüyor mu kendi kv ile ... hatta belki eşin arayıp bizi aramayın demekten bile çekinecek...

Eşin bişey diyemez boşuna gitme etme diye üzülme blöf yapıyor. Her çağırdığında gitmeyin. Aynı binada oturma isteği o bina olacakmı bakalım. Evinizin her sırrını açıklamayın. Her konu konuşulduğunda yorum yapan çok oluyor. Ev alcaz taşıncaz şu bu ne gerekiyorına.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back