Peki size sorayim,bir oğlunuz varsa, evlenirken ortaya cikip dediyse sizi zor duruma koymamak icin ben yapacagim herseyimi,siz de normal bir masraf bile yani sadece bir beyaz esya falan onu bile almadan evlendirdiniz oglunuzu,sonra isleri dusundugu gibi gitmedi,borclarla basa cikamadi,gitti daha yeni evlendigi,1-2 aylik esinin babasindan 10 bin lira borc aldi,sonra gitti diger zengin dunurunuzden yani kizinizin babasindan da bir on bin dolar aldi. Sizin de kari koca 2 tane emekli maasiniz var, kendi evinizde oturuyorsunuz,bir de orada bos duran kimsenin gitmedigi ve saglik durumundan kendinizden bir daha gidemeyeceginiz yazlik eviniz var,bir de aidatini oduyorsunuz surekli, iki dunurunuzun bu parayi odemis olmasindan utanmazmisiniz,6 senedir bir dunure 10 bin dolar,digerine 10 bin tl oglunuz borc yapmis siz de babasisiniz ve hayattasiniz,oglunuzda gecimini bile saglayamayacak duruma gelmis is kuracagim diye ugrasiyor,belliki odeyemeyecek o paralari.Utanip da bu borcu o bombos duran ve evinizi satip icinden 20 bin tl alip odemezmisiniz? Insan da biraz onur varsa yapar hemde olume bu kadar yakin bir yasa gelmisse,ama vermesinler,Allah'da reva gorurse eger,kendilerine hastane parasi yaparlar ancak..Zaten bu kadar ah alarak baska birsey yapamazlar..Benim annemin babamin sucu gunahi ne,benim babam esimin babasindan sadece 3 yas kucuk adam hala calisiyor,biz miraz yedi degiliz, benim annem de babam da senelerce calisti kazandi o paralari,kendilerinin gorevlerini ustlenmek zorunda degiller..