Düşüncelerini çok takdir ettim keşke ben de senin gibi olsaydım. Ama ben bana yapılan kötülüğü asla unutmam ve eşin gibi düşünürdüm sanırım
Arkadaşım sen gerçekmisin.:1shok:
Hayır yani genelde gelinler kayınvalide ve kayınpederlerden nefret ederler. Heleki sizinkiler neler neler yapmış size.
Büyüksün valla bak. İnsansın.
Eşini nasıl ikna edersin bilmiyorum ama bunları söylemek istedim.
bende aynı şeyleri düşünüyorum normalde tam tersi olur gelin kayınvalideden nefret eder ama sen ev vermeyi düşünüyosun bence maddi anlamda yardımda bulunsanız daha iyi, ev vermeye fln ne gerek var zamanında onlar size daha da destek olacagına tekme atmıslar bence hiç üstlerine düşmeyin
öyle demeyin sevgili derin. sizinde uzunca bir süre konularınızın takipcisi oldum. kolay şeyler yaşamayan birisiniz. hem okuyup hem evlilik sürdüren dahası bir sürü sorunun üstesinden gelen biri olduğunuz için hepte taktir ettim. bu yüzden sizinde vicdanlı olacağınızdan hiç şüphem yok.
ben konuyla ilgili yorum yapmayacağım benim dikkatimi çeken başka birsey var.ben konuyu okuyunca kendisini merak ettim ve öteki konularına göz attım.hanımefendi agustos ayında açtığı konuda demiş ki ben hamileyim cocuk dogunca eşımın ailesi de benim ailem de gelip bende kalmak istiyor.iki tarafı da kırmak istemiyorum ne yapabilirim vs yazmış.şimdi actıgı konuyla uzaktan yakından alakası yok hatta taban tabana zıt şeylerden bahsedilmiş demişki kayınvalidem ve kayınpederimi de çok severim başımın üstünde yerleri var.simdi bu konulardan hangisi dogru? hanımefendi evde otururken canı sıkılmısta uydurmus mu bunları... eşi mademki ailesiyle konusmuyor görüşmüyorlarsa bu insanlar cocuk olunca gelicez sizde kalıcaz derler mi?o konu bu konudan yaklaşık 1 bucuk ay önce açılmışohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?