Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimin ailesine olan kini bitmiyor:(((
- Konu Sahibi ay_dolu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ha bu arada soylemeden edemeyecegım esıne cok hak verıyorum bende esınle aynı seylerı yasasam hergun kin bırıktırırdım ıcımde bayramlarda kandıllerde kahrolurdum heralde.Bak soyle dusun kocaman adam ablası yuzunden karısının onunde tokat yemıs babasından ve hıc eyvallah demeyıp karakterlı bır ınsanın yapıcagı gıbı senıde alıp cıkabılmıs o evden (bunu bıle beceremeyen anası kılıklı o kadar cok erkek varkı) sonra evlenırken guzel seyler vadettıgı o sevgılı karısını aılesının dengesızlıgı yuzunden karton kutuda yatırmak zorunda kalmıs,belkı erkeklıgıne dokuna dokuna kayınpederınden gelen yardımı kabul etmıs bunlarıda aılesı yuzunden yasamıs.Bak bı dısardan bak olaylara gulum adam tanı hazmedemez..
- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
özür dileme gibi bir şey hiç olmadı. zaten kıyamet alameti olurdu sanırım bu. evet eşim çok kırgın. söylemeyi unutmuşum. eşim ve beni kovdukları gün eşim babasından bir tokat yemişti benim gözlerim önünde. onu hiç unutamıyor. hemde ablası yüzünden. şimdi ne zaman hatırlasa gözleri dolar. sert görünür benim eşim. ama ben onun içindeki hassas insanı görebiliyorum hep. aslında bir özür belkide herşeyi çözebilirdi. ama dedimya bu bir mucize olurdu.
O zaman yaptıklarından yeteri kadar pişman olmayan bir aile var ortada, eşinizi çok daha iyi anladım. Hiç üzerine gitmeyin. Gelsinler özür dilesinler büyüklük göstersinler.
- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
Etme bulma dünyası...
Seni tebrik ediyorum gerçekten.
Böyle bir büyüklük göstermek her baba yiğidinin harcı değildir.
Yaşadıklarınız kolay değil.
Eşin tarafından bakılınca hiç de kolay değil...
Arkadaşların da dediği gibi bir hocadan eşinle konuşması için yardım isteyebilirsin.
Allah yardımcınız olsun...
Seni tebrik ediyorum gerçekten.
Böyle bir büyüklük göstermek her baba yiğidinin harcı değildir.
Yaşadıklarınız kolay değil.
Eşin tarafından bakılınca hiç de kolay değil...
Arkadaşların da dediği gibi bir hocadan eşinle konuşması için yardım isteyebilirsin.
Allah yardımcınız olsun...
ha bu arada soylemeden edemeyecegım esıne cok hak verıyorum bende esınle aynı seylerı yasasam hergun kin bırıktırırdım ıcımde bayramlarda kandıllerde kahrolurdum heralde.Bak soyle dusun kocaman adam ablası yuzunden karısının onunde tokat yemıs babasından ve hıc eyvallah demeyıp karakterlı bır ınsanın yapıcagı gıbı senıde alıp cıkabılmıs o evden (bunu bıle beceremeyen anası kılıklı o kadar cok erkek varkı) sonra evlenırken guzel seyler vadettıgı o sevgılı karısını aılesının dengesızlıgı yuzunden karton kutuda yatırmak zorunda kalmıs,belkı erkeklıgıne dokuna dokuna kayınpederınden gelen yardımı kabul etmıs bunlarıda aılesı yuzunden yasamıs.Bak bı dısardan bak olaylara gulum adam tanı hazmedemez..
öle haklısınızki aslında. tabiki eşimin gururu yerle bir oldu.kirada oturduğumuz 4 yıl boyunca tek desteği benim ailemden görmek içini acıttı. ama yinede bu nefretle yaşamakta mutlu etmiyor onu. biliyorum bunu.
eşim beni birgün bile ezdirmedi. eğriyi doğruyu hep ayıran biri oldu. belki benim bugünkü düşüncelerimin iyi niyetimin bir sebebide beni hiç ortada bırakmamış olması.belki birgün oda affetmeyi denerse daha huzurlu yaşar diye düşünüyorum. çünkü ben kızmayı bıraktım. zaten yeterince cezasını çekti herkes diyorum.
eşinin annesi ve babası yaşıyor yarin bunların biri vefat ettiğinde yapmadıklarından dolayı eşiniz vicdan azabı çekecek bu konuyu konuştunuz mu?
ahh çekmezmi tabiki çeker. iki günlük dünya hangimizin ne vadar ömrü var kim bilebilir. benimde üzüldüğüm bu zaten. öfke gözünü kör etmiş göremiyor bunu. yarın çok olmadan üstüne düşeni yapsa diyorum o yüzden. illede karşı daireye gelsinlerde demiyorum. başka bir semtte bir evimiz var. orası onlar için tam uygun bence. en azından dağ başında elektriksiz yasamaktan kurtulurlar. yasadıkları yer gündüz çok güzel tam piknik yeri. ama gece olunca ıssız karanlık bir dağ başı. hele kışın geceler bitmek bilmiyor. iki gün önce gece yağmur yağdı. hamilelik hassasiyetimidir bilmem hemen aklıma düştü. eyvah kesin su almıştır yasadıkları yer diye. sonrada uyu uyuyabilirsen...
çok fazla iyisiniz...
Allah bu iyi kalbinizi görüyor, biliyor zaten.. Yalnız karşınızdaki evde oturmasınlar gelirlerse de. huzurunuz kaçabilir.
eşinizi yavaş yavaş yumuşatın, yolunu yapın. sizi dinler.. hamilesiniz de üzmez bence sizi.. ev olmasa bile biraz maddi destek vermeniz daha mantıklı bence.
Ben sizin yerinizde olsam içimden asla böyle bişey gelmezdi.. Kötüyüm galiba :)
Allah bu iyi kalbinizi görüyor, biliyor zaten.. Yalnız karşınızdaki evde oturmasınlar gelirlerse de. huzurunuz kaçabilir.
eşinizi yavaş yavaş yumuşatın, yolunu yapın. sizi dinler.. hamilesiniz de üzmez bence sizi.. ev olmasa bile biraz maddi destek vermeniz daha mantıklı bence.
çok fazla iyisiniz...
yoo kötü değilsinizdir. bende bunca yıldır çok kızgınlık besledim. ama bitiyor bir yerde. belkide yaşlanıyorumdur ne bilim.
sız varmısınız gercekten
sızı okudukca kendımı supurgelı cadı gıbı hıssettım bır an
hay siz çok yaşayın emi:) güldürdünüz beni. allahta sizi güldürsün. süpürgeli cadı ha tuttum bunu:))
- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
Gerçekten iyi niyetinizin karşılığını görmüşsünüz.
Onlar da ettiklerini bulmuşlar ama haklı olarak gönlünüz onların çekmelerine gönlünüz razı olmuyor.
Eşiniz unutamamış. Onu zorlamayın ve biraz zaman verin.
Bir evin kirasını gönderebilirsiniz ama ev verme fikri bana da yanlış geliyor.
Onlar da ettiklerini bulmuşlar ama haklı olarak gönlünüz onların çekmelerine gönlünüz razı olmuyor.
Eşiniz unutamamış. Onu zorlamayın ve biraz zaman verin.
Bir evin kirasını gönderebilirsiniz ama ev verme fikri bana da yanlış geliyor.
Öncelikle ben de şaşırdım doğrusu türk filmi gibi bir hayat hikayesi, insanın inanası gelmiyor.
Ama bütün çektiklerinize ramen bugün bu fikirdeyseniz kutlarım sizi, gerçekten iyi bir insansınız.
Aslında sen belki de hepimizden daha şanslısın, eşin sahip çıkmış ezdirmemiş seni.
Ama kendisi demek ki çok çekmiş, belki çocukluğundan beri yaşadı bu ayrımcılığı bilemiyorum.
Belki de bu yüzden affedemiyor, ki evlendikten sonra da yaşadıkları hiç kolay değil.
Görev size düşüyor, Allah zaten yaptıklarının cezasını çektirmiş onlara.
Belki de bu da sizin imtihanınız.
Düşene bir tekme daha vurulmaz. Yapılması gereken kesinlikle sizin söyledikleriniz.
Yine bir aile olmak zorunda değilsiniz ama en azından uzaktaki bir evi (tamamen olmasa da kullanmaları için) verebilirsiniz. Arada da para yardımı tabii ki.
Bari siz bu imtihandan iyi bir şekilde geçin.
Kin gütmek te iyi bir davranış değil.
Ama bütün çektiklerinize ramen bugün bu fikirdeyseniz kutlarım sizi, gerçekten iyi bir insansınız.
Aslında sen belki de hepimizden daha şanslısın, eşin sahip çıkmış ezdirmemiş seni.
Ama kendisi demek ki çok çekmiş, belki çocukluğundan beri yaşadı bu ayrımcılığı bilemiyorum.
Belki de bu yüzden affedemiyor, ki evlendikten sonra da yaşadıkları hiç kolay değil.
Görev size düşüyor, Allah zaten yaptıklarının cezasını çektirmiş onlara.
Belki de bu da sizin imtihanınız.
Düşene bir tekme daha vurulmaz. Yapılması gereken kesinlikle sizin söyledikleriniz.
Yine bir aile olmak zorunda değilsiniz ama en azından uzaktaki bir evi (tamamen olmasa da kullanmaları için) verebilirsiniz. Arada da para yardımı tabii ki.
Bari siz bu imtihandan iyi bir şekilde geçin.
Kin gütmek te iyi bir davranış değil.
öncelikle iyi niyetinden dolayı seni kutluyorum canımvereliniortak
kin öfke en çok insanın kendisine zarar verir.emin ol eşinde kendi içinde huzurlu değildir
üstüne fazla gitmeden tatlı bir dille analık babalık hakları var diyerek konuş iknaya çalış
herşeyden önce bunu allah için yapalım diyebilirsin
bu arada bende ev verme yerine maddi yardımda bulunmanızın daha mantıklı olacağını düşünüyorum.
kin öfke en çok insanın kendisine zarar verir.emin ol eşinde kendi içinde huzurlu değildir
üstüne fazla gitmeden tatlı bir dille analık babalık hakları var diyerek konuş iknaya çalış
herşeyden önce bunu allah için yapalım diyebilirsin
bu arada bende ev verme yerine maddi yardımda bulunmanızın daha mantıklı olacağını düşünüyorum.
Allah sizden razı olsun, ne kadar güzel düşünüyorsunuz. Kin ve nefret insanın kalbini körelten duygulardır, Allah'ın izniyle eşinizde bu kötü huylarından kurtulur inşallah.
Bence evinizin karşılarında oturmalarına müsade etmek, eşinize o kötü günleri tekrardan hatırlatabilir, belki bugun yerine maddi destekte bulunmak için eşinizi ikna edebilirsiniz. Birde varsa eğer aile büyüklerinden hatırı sayılı birisi eşinizle konuşabilir.
Bence evinizin karşılarında oturmalarına müsade etmek, eşinize o kötü günleri tekrardan hatırlatabilir, belki bugun yerine maddi destekte bulunmak için eşinizi ikna edebilirsiniz. Birde varsa eğer aile büyüklerinden hatırı sayılı birisi eşinizle konuşabilir.
Tüylerim diken diken oldu okurken.
Eşinizin ailesiniz size yaptıkları..
Buzdolabi kartonu üzerinde uyuyarak geçen geceler...
Sonra birdenbire sahip olunan 2 ve 3. daire..
Eşinizin ailesinin iflas durumu...
Rabbim güzel gönlünüze göre, hep güzellikler versin hayatınıza inşallah ne deyim.
Her ne kadar kovulmuş, dışlanmış da olsanız sizin düşünceniz, eşinizin düşüncesine göre daha doğru gibi geldi bana.
Eşinizin kırgınlığı çok doğal,içinde kimbilir ne yaraları vardır ancak anne-baba oldukları için,
en başta allah rızası için yardım etmeniz çok yerinde olur.
Eşinizi ikna etmek sizin elinizde, üzerine çok yüklenmeden ufak ufak düşüncenizi eşinize işlerseniz, onun kalbi de yumuşayacaktır.
Büyükleri hiçbirzaman gönülden affetmeseniz bile allah katında vicdanınız rahat olur.
Bi de yardım edicekseniz aman ha karşı dairenizden uzak tutun,
başka türlü yardım yolları çok daha yerinde olur yerimseniben
Eşinizin ailesiniz size yaptıkları..
Buzdolabi kartonu üzerinde uyuyarak geçen geceler...
Sonra birdenbire sahip olunan 2 ve 3. daire..
Eşinizin ailesinin iflas durumu...
Rabbim güzel gönlünüze göre, hep güzellikler versin hayatınıza inşallah ne deyim.
Her ne kadar kovulmuş, dışlanmış da olsanız sizin düşünceniz, eşinizin düşüncesine göre daha doğru gibi geldi bana.
Eşinizin kırgınlığı çok doğal,içinde kimbilir ne yaraları vardır ancak anne-baba oldukları için,
en başta allah rızası için yardım etmeniz çok yerinde olur.
Eşinizi ikna etmek sizin elinizde, üzerine çok yüklenmeden ufak ufak düşüncenizi eşinize işlerseniz, onun kalbi de yumuşayacaktır.
Büyükleri hiçbirzaman gönülden affetmeseniz bile allah katında vicdanınız rahat olur.
Bi de yardım edicekseniz aman ha karşı dairenizden uzak tutun,
başka türlü yardım yolları çok daha yerinde olur yerimseniben