- 18 Aralık 2009
- 6.117
- 6.543
- 773
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim çok güzel bir konuşma yapmışsınız, verdiğiniz örnekler de çok hoşuma gitti.
Böyle insanların olması mutluluk verici, insanlıktan umudumuzu kaybetmemek için bir nedenimiz daha oldu bugün.
kaynanamda eşime küfürler ederek evinden kovmuştu neler neler yaptı yuvamızın yıkılması için ne iftiralar attı. benim aileme hakaretler yağdırdı. eşime adam değilsin bile dedi düşünün artık. kendi oğlunu kollesterol hastası yaptı ölümlerden döndü eşim. ameliyat oldu sadece o gün vardı yanında bir daha gelip oğlum nasılsın demedi insan öğlene yemek yapar getirir yedirir. ben işten gidiyordum yemek hazırlıyor yediriyor tekrar işe dönüyordum. birke birike bir gün eşimde patladı ve görüşmeyi kesti. ama bir gün yine dayanamadı gitti yine onalrın yüzünden kaza yaptı ve ölümden döndü. yine görüşüyoruz şimdi ama eşim her defasına yaptıklarını unutamadığı belli ediyor. kendisine yapılmayan iyiliği başkalarına yapmalarını hazmedemiyor. insan oğluna yapmazda başkasına yaparmı. bence bu kin değil çok büyük bir hayal kırıklığı. hangisi unutulur. birde onalrın yerine koyalım kendimizi kendi ailemiz bize öyle yapsa unuturmuyuz? asla unutamayız.
affetmek büyüklüktür bir gün gelir oda konuşur ama ev vermek para vermek içinden gelmiyorsa sende daha fazla ısrarcı olma. zaten sen istiyorsun diye verse bile haram edecektir. onlar yaptıklarının cezasını çekiyorlar. allah büyüktür.