özür dileme gibi bir şey hiç olmadı. zaten kıyamet alameti olurdu sanırım bu. evet eşim çok kırgın. söylemeyi unutmuşum. eşim ve beni kovdukları gün eşim babasından bir tokat yemişti benim gözlerim önünde. onu hiç unutamıyor. hemde ablası yüzünden. şimdi ne zaman hatırlasa gözleri dolar. sert görünür benim eşim. ama ben onun içindeki hassas insanı görebiliyorum hep. aslında bir özür belkide herşeyi çözebilirdi. ama dedimya bu bir mucize olurdu.
ha bu arada soylemeden edemeyecegım esıne cok hak verıyorum bende esınle aynı seylerı yasasam hergun kin bırıktırırdım ıcımde bayramlarda kandıllerde kahrolurdum heralde.Bak soyle dusun kocaman adam ablası yuzunden karısının onunde tokat yemıs babasından ve hıc eyvallah demeyıp karakterlı bır ınsanın yapıcagı gıbı senıde alıp cıkabılmıs o evden (bunu bıle beceremeyen anası kılıklı o kadar cok erkek varkı) sonra evlenırken guzel seyler vadettıgı o sevgılı karısını aılesının dengesızlıgı yuzunden karton kutuda yatırmak zorunda kalmıs,belkı erkeklıgıne dokuna dokuna kayınpederınden gelen yardımı kabul etmıs bunlarıda aılesı yuzunden yasamıs.Bak bı dısardan bak olaylara gulum adam tanı hazmedemez..
eşinin annesi ve babası yaşıyor yarin bunların biri vefat ettiğinde yapmadıklarından dolayı eşiniz vicdan azabı çekecek bu konuyu konuştunuz mu?
çok fazla iyisiniz...
Allah bu iyi kalbinizi görüyor, biliyor zaten.. Yalnız karşınızdaki evde oturmasınlar gelirlerse de. huzurunuz kaçabilir.
eşinizi yavaş yavaş yumuşatın, yolunu yapın. sizi dinler.. hamilesiniz de üzmez bence sizi.. ev olmasa bile biraz maddi destek vermeniz daha mantıklı bence.
Ben sizin yerinizde olsam içimden asla böyle bişey gelmezdi.. Kötüyüm galiba :)
sız varmısınız gercekten
sızı okudukca kendımı supurgelı cadı gıbı hıssettım bır an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?