O sana kıyıyo amaYapı meselsi biraz da. Ben eltim gibi olamıyorum. O şu an eşinden ayrı çocuğuyla yaşıyor. Eşi evi terketti. Eltim de dayalı döşeli lüks bir evde, altında da arabası var gezip tozuyor. en doğrusunu yapıyor da işte ben kıyamıyorum eşime.
Valla içinden sana mustahak demek geldi nasıl izin veriyorsun yaKamuda çalışıyorum. Ben işimi bıraksam biz geçinemeyiz sürekli evde geçim tartışması olur.
Şöyle bir durum var: şu an bana yardım etmediğini söylüyor. Ben gizlice banka hesaplarına bakıp öğreniyorum. Ama bunu ona söyleyemiyorum. O zaman da beni suçlayacak. Sen bana güvenmiyor musun neden gizlice hesabıma bakıyorsun. Ben senin hesabına hesabına gizlice bakıyor muyum diyecek. Ve o gönderdiği para için de farklı şeyler uyduracak. İşte bu yüzden ne yapacağım bilmiyorum.Boşansanda karşı çık bence hakkını yiyorlar yada maasını eve verme her masrafı karşıla madem yardım edecek paran varsa de
Kendimi kullandırtmamam için evde bağırıp çağırmam gerekecek. Huzursuzluk oluşacak. Eşim de artık yardım etmiyorum zaten diyecek ama gizli gizli bu işleri yapmaya da devam edecekKendini kullandırtma merve
Kendimi kullandırtmamam için evde bağırıp çağırmam gerekecek. Huzursuzluk oluşacak. Eşim de artık yardım etmiyorum zaten diyecek ama gizli gizli bu işleri yapmaya da devam edecek
Kendimi kullandırtmamam için evde bağırıp çağırmam gerekecek. Huzursuzluk oluşacak. Eşim de artık yardım etmiyorum zaten diyecek ama gizli gizli bu işleri yapmaya da devam edecek
kesinlikle bu düşünce tarzında olan aileler varsırf bu yüzden çalışan gelin isteyenler var gelin çalışmasa oğulları anca kendi evine yetecek
Sizin de Allah yardımcınız olsun.Allah kolaylik versin, bende ayni nedenle simdi kocamla bosanma sürecindeyim. Bizde esimin ailesi yüzünden borclarin icinde yüzüyorduk, esime kizdigimda arkamdan yapti yapacagini aklinda yapmak varsa ne kadar dil döksende vaz gecmez. Zamanla aramiza bu nedenler yüzünden soguklukta girdi vs simdide ayriliyoruz isteee
Esin bu huyunu terk etmez , yapacak tek sey esini borca sokmak mesela ev alin rsinin maasini krediye verin , veya araba felan.
Boylelikle hem ev araba sahibi olursun hemde bosuna esin paralari carcur etmez..
Ben kendi maaşımdan veriyorum diyor. Yardım etmesine artık o kadar takmıyorum. Ben her kendime bir şey aldığımda ablalarıma da al anneme de al diyor. Onlar için de aynısından alıyor. Her alışverişe gittiğimizde yegenlerine ablalarına annesine bir şey almadan çıkmıyor
Ben de öyle karar verdim. Paramı gizli gizli çekip bir kenara saklayacağım. Para isteyince de diyeceğim ki param kalmadı istersen hesabıma bak. En iyisi buaynen katiliyorum, en iyisi cozum bu, hem o ailesine para verdiginde sende ayni miktari bende aileme verecegim de, kenara at parayi ondan habersiz ailene veriyor sansin 5 kurussuz kalsinda gorsun
aman Allahim sinir krizi gecirtmelik tam yaa
nasil sabrediyorsun canim Allah askina 1 kere 2 kere tamam ama her seferinde bu ne demek oluyor
Sen niye evlendin, hic evlenmeseydin oturup ailene baksaydin de sen ona
kredi kartini da iptal ettirmen lazim.Ben de öyle karar verdim. Paramı gizli gizli çekip bir kenara saklayacağım. Para isteyince de diyeceğim ki param kalmadı istersen hesabıma bak. En iyisi bu
kredi kartında çok fazla taksidimiz var. Taksitler bitmeden kapatmazlar.kredi kartini da iptal ettirmen lazim.
yoksa o kredi borcunu pasa pasa sen odiyeceksin.
o zaman esinden al o karti.kredi kartında çok fazla taksidimiz var. Taksitler bitmeden kapatmazlar.
en iyisiben bu ay eşime diyeyim ki benim kredi kartımı artık kullanmayalım. Taksitler bitince de kapatalım. Yada o kendi kredi kartını kullansıno zaman esinden al o karti.
cunku sIkistikca kartina hucum edicek ve o kart hic kapanmiyacak, ve sen devamli odiyeceksin.
devamli gorumcene para yedireceksin.