eşimin ailesine olan düşkünlüğü

O sana kıyıyo ama

Boşansanda karşı çık bence hakkını yiyorlar yada maasını eve verme her masrafı karşıla madem yardım edecek paran varsa de
Şöyle bir durum var: şu an bana yardım etmediğini söylüyor. Ben gizlice banka hesaplarına bakıp öğreniyorum. Ama bunu ona söyleyemiyorum. O zaman da beni suçlayacak. Sen bana güvenmiyor musun neden gizlice hesabıma bakıyorsun. Ben senin hesabına hesabına gizlice bakıyor muyum diyecek. Ve o gönderdiği para için de farklı şeyler uyduracak. İşte bu yüzden ne yapacağım bilmiyorum.

Kendimi kullandırtmamam için evde bağırıp çağırmam gerekecek. Huzursuzluk oluşacak. Eşim de artık yardım etmiyorum zaten diyecek ama gizli gizli bu işleri yapmaya da devam edecek

Hayır edemez gelir gider hesabı yaparsınız benim maaşım şu kadar seninki bu kadar giderlerimiz bunlar atıyorum kalan ne 500 tl 250 250 cep harçlığı yaparsınız onu da oparayı ister ailesine versin kendi aç gezsin ister aklını başına alsın bana güvenmiyo musun edebiyatı yaparsa güvenmiyorum de baskın ol azcık

Eltine buradan selamlar.Yeminle bir kadın ancak bu kadar cesur olur.Tebrikte ediyorum valla.Ayrıldığı eşi oturup derdine yansın şimdi.
Size gelince biraz cesaretli olun yahu.Kenara köşeye atın biriksin.Diyorsunuz ki gizleyemem,yalan söyleyemem.Eşinizin yaptığı karşısında bu bence az bile ama neyse....

Allah kolaylik versin, bende ayni nedenle simdi kocamla bosanma sürecindeyim. Bizde esimin ailesi yüzünden borclarin icinde yüzüyorduk, esime kizdigimda arkamdan yapti yapacagini aklinda yapmak varsa ne kadar dil döksende vaz gecmez. Zamanla aramiza bu nedenler yüzünden soguklukta girdi vs simdide ayriliyoruz isteee

Kendimi kullandırtmamam için evde bağırıp çağırmam gerekecek. Huzursuzluk oluşacak. Eşim de artık yardım etmiyorum zaten diyecek ama gizli gizli bu işleri yapmaya da devam edecek

Yalanını ortaya çıkar sende. Göster hesaplarının dökümanlarını. Madem yardım etmiyor bu para nerede diye sor. Yahu eşinizin ne kazandığını, nereye ne harcandığını bilmiyor musunuz? Eksik olan para nerede o zaman???

bence ilk iş kredi kartınızı kapattırmak kartın borcunu da hemen elinize geçen ilk maaşlarınızla kapatmak o kart olduğu sürece ister, para bitti diyebilirsiniz de kart bitmiyor pek. arabanızın taksitini ödersiniz kalanını annenize güveniyorsanız sizin için bi hesap açsın her ay olduğu gibi o hesaba gönderin kendinize az bi cep harçlığı ayırırsınız eşinizin yaptığını yapmış olursunuz tabi siz kimseye yedirmeyeceksiniz kendi ailenizin geleceği için. bazı arkadaşların yorumuna da katılıyorum dua okutmakta da fayda var

sırf bu yüzden çalışan gelin isteyenler var gelin çalışmasa oğulları anca kendi evine yetecek
kesinlikle bu düşünce tarzında olan aileler var
gelin de maaşlı olsun da bize her ay para gönderirler
burada ki aileden de bildiğin nefret ettim
bu ne yahu diğer gelin para göndertmiyor diye boşatmaya çalışıyorlar
ama helal olsun eltinize kaynınız ailesiyle otursun başbaşa
bence siz de boşanmaktan bu kadar korkmayın tüm ömür boyunca onlara çalıştıktan sonra boşanabileceğinizden korkun
kimse çalışmayan görümceyi onun kocasını beslemek zorunda değil adama bak rahatı bulmuş yahu tabii çalışmaz
nefret ediyorum bu tür ailelerden sen çalış didin çabala yaz kış işe git milletin ağız kokusunu çek
görümcenin kocası evde yaylanabilsin diye hey yavrum hey

Sizin de Allah yardımcınız olsun.

Esin bu huyunu terk etmez , yapacak tek sey esini borca sokmak mesela ev alin rsinin maasini krediye verin , veya araba felan.
Boylelikle hem ev araba sahibi olursun hemde bosuna esin paralari carcur etmez..

aynen katiliyorum, en iyisi cozum bu, hem o ailesine para verdiginde sende ayni miktari bende aileme verecegim de, kenara at parayi ondan habersiz ailene veriyor sansin 5 kurussuz kalsinda gorsun

aman Allahim sinir krizi gecirtmelik tam yaa
nasil sabrediyorsun canim Allah askina 1 kere 2 kere tamam ama her seferinde bu ne demek oluyor
Sen niye evlendin, hic evlenmeseydin oturup ailene baksaydin de sen ona

Ben de öyle karar verdim. Paramı gizli gizli çekip bir kenara saklayacağım. Para isteyince de diyeceğim ki param kalmadı istersen hesabıma bak. En iyisi bu

o zaman esinden al o karti.
cunku sIkistikca kartina hucum edicek ve o kart hic kapanmiyacak, ve sen devamli odiyeceksin.
devamli gorumcene para yedireceksin.
en iyisiben bu ay eşime diyeyim ki benim kredi kartımı artık kullanmayalım. Taksitler bitince de kapatalım. Yada o kendi kredi kartını kullansın

Taksitler bitmeden kapatmışlardı benim kredi kartımı. Ben kalan aylarda aynı kart numarasına ödeme yapmaya devam etmiştim. Bankanız hangisi bir görüşün. Kartı iptal etmek için taksit bitmesi her bankada gerekli değil.

Yalnız kartı iptal edip sonra da eşinize bende para kalmadı derseniz huzursuzluk çıkabilir , eltinize benzeyebilir sonunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…