eşimin ailesine olan düşkünlüğü

Nekadar anlayışsiz insanlar var, Allah bilir senden daha luks yasiyorlardir.

o zaman kartı iptal ettirmemek mi gerekiyor

kendi evliliğimi gördüm sanki onların geliri yok ev kirasına yardım edecem kız kardşim ünv okuyo ona gönderecem küçük kardeş lisede ona harçlık abim ev bakıyo her gidildiğinde eve yardım düğün var altın parası gönder tarla sürüldü ona gönder duyanda banka müdürü sanacak alt tarafı memur ama kendi evimize gelince onu alma para yok bunu isteme maaş bitti şunu almayalım diğer aya kalsın tek erkek eşim sanki 5 erkek kardeş 3 memur biri fabrikada ama ilk aranan eşim para basıyoz ya evde yakında öyle gözüküyo basacam yani eee si benim maaşım ben kazanıyom istediğime gönderirim diyolar canım ne yaparsan yap eşin gönderecek 1 yıldır evliyim kavga ettim güzellikle söyledim ağladım dua ettim ama değişmedi sonra gizli göndermeye başlıyorlar hani iyi insanlar olsa tamam diycem evlendiğimizde 1tl yardım etmediler düğün takılarının hepsini aldılar iki kaynımla paylaştı kaynanam borç bilezik istediler verdim sonra bileziklerini vermeyiz dediler daha neler neler bende araba aldırdım borca girsinde yapmasın diye yine değişen birşey olmadı 1 kuruş bile kalsa tık havale sonra ben para manyağı oldum paraya düşkünmüşüm adım çıktı falan hiiç tartışma sadece kendini üzmekle kalacaksın paranı ailene gönder o ne kadar gönderiyorsa o kadar battı balık yan gider

Allah akıl , fikir versin böyle eşlere.sizin rızanızı almadan yaptığı için,zaten iki tarafa'da haram!(yiyene'de;yedirene'de )
Görümceniz, kaynananız kendi eşlerinin ailelerine yardım etmesine,kendi ve çoçuklarının rızklarını yemesine müsade edermiydi.
Onların imkanları bir gün düzelir,sonra olan sap gibi bu eşlere olur.Bu Boşanma sebebidir.umarım doğruyu sizi kaybetmeden bulur.

Durumunuz benle aynı. Allah yardımcımız olsun. Dua etmekten başka çare yok. Allah bu insanlara da insaf versin vicdan versin.

Amin. Onlar da müsade etmezlerdi. Zaten kaynanam, kayınpederimin ailesiyle hiç görüşmüyor bile.

Durumunuz benle aynı. Allah yardımcımız olsun. Dua etmekten başka çare yok. Allah bu insanlara da insaf versin vicdan versin.
Amin bu ara çok hassas bir süreçteyim dış gebelik yaşadım maddi manevi zorlanmalar oldu hastane masraflarıma bile şaka bile olsa laf sokuyor ama bu arada iki kez para göndermeye devam etti artık boş veriyorum sağlık herşeyin başı üzülme yoksa benim gibi hastalanıp durursun

Allah yardımcınız olsun. Üzülmemek elde değil. Sürekli aklıma geliyor ve sürekli üzülüyorum

Allah yardımcınız olsun. Üzülmemek elde değil. Sürekli aklıma geliyor ve sürekli üzülüyorum
benim yaptığımı yapma bak stresten her şey oluyo soğursun zamanla eşinden ben öyle oldum sarılırken duygu hissetmediğimi biliyorum başka uğraşlar bul dikkatini başka şeylere kaydır yazıyorum ama ben bile dediklerimi tam olarak yapamıyorum her telde hı yine para istiyorlar diyorum ki genelde öyle sadece para içim kardeşleri arıyo offf oofff

Ben de malesef kafama çok takıyorum sırf bu yüzden bir çok işimi de yapamıyorum. Gerçekten çok zor bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…