babam sen onun parasina mi muhtacsin bu kadar mi düstün demesine ragmen o bi erkek olarak hala vazgecmiyor ya aklim almiyor....
çünkü eşin hiçbir zaman olması gerektiği gibi davranmıyor.aslında gayet tutarlı onun istediği senin paranı kullanmak paranın tek hakimi olmak,senin söz hakkının olmamamsı ,ara sıra barışmak için verdiği sözleri de bu yüzden tutmuyor çünkü o sözleri gerçekten seni istediği için falan değil,o an iş çözülsün diye veriyor.bu adamın aklına bir şey girmez,doğru da davranamaz.çünkü sadece kendi istediği gibiolsun istiyor herşey.evet yaşın henüz çokgençmiş.23 ne ki ?? arkana bakmadan çek git derim.bir daha da sözlerine kanma.yeniden bir hayat kurabilirsin.tekarar karşına birileri çıkar ve bu sefer tecrübeli olacağın için daha doğru bir seçim yapabilirsin.yoksa senin bu iş yap boz oyunu gibi yıllarca devam eder ,hem paranı hem sağlığını verirsin.çok kadın biliyoruz mutsuz olup herşeyi içine atıp sonra bir gün kanser vs ile savaşmak zorunda kalan.bu arada böyle bencil adamlar aman karım kanser oldu bir gün yüzü göstereyim de demiyorlar aynen devam ediyorlar.tanık olduğum için söylüyorum.senin eşin de aile ne demek ,eş ne demek bilmiyor kendi egosunun peşinden gidiyor.bırak gitsin.normal akıl sağlığı yerinde olan bir insan oturup düşünür,bu kadın benim karım burası benim yuvam diye.sizinkinde bu olgunluk yok.ailesi onu sömürüp gazı verdiği sürece de olmayacak.bırakın o onların aile reisi olsun ,kendi kendine reisçilik oynasın.siz de 3 günde bir dönmeyin adama düzelmez bu.herkesin söylediği aynı şey.illa ki yıllarımı vererek güreceğim olmayacağını diyorsanız siz bilirsiniz.o zaman siz sadece anlatın biz dinleyelim.
katinam'a katılıyorum lalcim,
neden daha fazla yıpranmayı bekliyorsun,
arkanda ailen de seni haklı buluyorken neden bırakıp kurtulmuyorsun anlatyamıyorum,
bence etraflıca düşün ve artık kendine çeki düzen ver..kurtul bu adamdan da sorunlarından da...
bacım kelimelerim tükeniyor senin kocan ve ailesi karşısında
ya şu mübarek kadir günü allah topunu islah etsin yada kolaylıkla seni onlardan sıyırsın inşallah.
7sinde neyse 70indede o..
erkekler de-ğiş-mi-yor!
barışsan bir zaman sonra yine yaşayacaksın aynı şeyleri..,
o ruh hastasının yanında dengen bozuldu iyice.yavaştan şiddette başladı..
para vereceksin dediğinde vermeyeceğim diyeceksin bu kadar...
anlıyorum seni ama senin anlamadığın, daha doğrusu kendine anlatamadığın şu,
bu sevgi yıkıcı, yıpratıcı,
sana zarar veren bi adamı, hatta herhangi bir insanı sevmen mantıklı değil,
gerekirse bi psikolğa gidip ondan yardım al, ondan cesaret al..yap bunu fazla geç olmadan,
daha genceciksin,
ben senin yaşındayken sokak sokak geziyordum,
evlenmeyi düşünmüyordum bile,
madem evlendin bu çocuk yaşında yaşlandırma bedenini, ruhunu, sinirlerini,yazık sana...
yazdiklarinizi okudukca gözlerim doluyor...bunu hak ediyormuyum diye düsünüyorum....o kadar aci cektim, dayak yedim ama hicbiri bana bu aciyi vermedi....
Yapma lalcim bunu kendine yazık değil mi canına,
bu nasıl marazlı bi sevgidir,
bu yaşadıkların film değil, sadece seyretme,
lütfen müdahale et, çek çıkar kendini bu saçma senaryonun içinden...
para meselesinin sorun olmayacagi...bana kötü konusmayacagi...beni rahatsiz eden hemen hemen herseyi yapmayacagi...bunun son sansi oldugunu...artik aile olmanin ne demek oldugunu anlayacagi....vs...kabul etti...yaptiklarindan pisman oldugunu söyledi...ve daha bir cok sey...tabiki hemen inanmadim ama denemedende anlayamam ztn...
konunun acılmasından sonra cok fazla gelısme olmus
hepsını bır bır okuyamasam da az cok fıkır sahıbı oldum
ama esınızın sızın kazancınıza neden ayrıca goz dıktıgını anlayamadım
maddı anlamda senın aıle butcenıze destegın olmazsa gecım sıkıntısı ceker mısınız?
yoksa ısrarla kazancını ıstemesının sebebı senın elını kolunu baglama ve sadece kendıne muhtac halıne getırme cabasımı anlayamadım
bayagı zorluklardan gecerek bu gune gelmıssınız ve hala aynı sorunlar devam edıyorsa anlayısta sorun var demektır
gecım sıkıntısı cekerken kayınbıraderıne nasıl para verebıldınız kı?
onlara para vermese esın tek basına aılenızı gecındırebılır mı?
kredi karti var ona güvenerek veriyor abisi de bizim bu yüzden tartisdigimizi bildigi halde hala isteyebiliyor hic cekinmiyor....gecindiremez cünkü borc ödüyoruz...
esınızın dusuncelerını anlamak cok guc
gecım sıkıntısı cekıyor
ama elıne gecen parayı hatta elıne gecmeyenı gecındırmekle yukumlu olmadıgı ınsanlara verıyor
koseye sıkısınca hanımın parasına goz dıkıyor
ılk zamanlar ses cıkarmayan hanım artık gozunu acıp hakkını savununca cebırle almaya kalkıyor
cok enteresan hem de cok
baskalarına bonkorluk yapacak kadar comert, esınden zorla ele gecırecek kadar acız
kusura bakmayın agır bıraz ama gorunen bu...
esim malesef sadece kolumu sikmakla kalmadi....bagirip cagirdigim sinirle kendimden gectigim icin tokat atti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?