Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimin ailesine maddi yardımları,evliliğimizi kötü etkiliyor.Bu sebeple tartıştık..
- Konu Sahibi lal32
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?cok sevgili kaynim ayin 20. nde türkiyeye gitmek istiyormus....cocuklarla birlikte....
Hem parası yok hem de ma-aile Türkiyeye gelecekler öyle mi,nereden bu değirmenin suyu peki?
Hem parası yok hem de ma-aile Türkiyeye gelecekler öyle mi,nereden bu değirmenin suyu peki?
cnm okudunmu bilmiyorum...kredi cekecekmis...
cnm okudunmu bilmiyorum...kredi cekecekmis...
lalcim okudum okumasına
o yüzden bu soruyu sordum zaten,
kerdi çekip senin borcunu ödeyemiyor ama tr.ye gidiyor,
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ? demek için sordum o soruyu..
Allah yardımcın olsun..
- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
lal merhaba saatlerdir tüm sayfaları okuyorum ve çok şaşırıyorumm. Canım sen çok güzel birşekilde olayı toparladın lütfen bozulmasına müsade etme eşine dki onlar bizde zerre kadar güven bırakmadılar borç veriyorz ödemiyorlar ödemesinler ben kendileri bilir ama birdaha zerrre kadar para göremezlerr borç namustur de. Ayrıca tamamen ödemeyeceğini söylememiş dimi şimdilik ödeyemeyece sen yine sözlerini al ödesinler.
lal merhaba saatlerdir tüm sayfaları okuyorum ve çok şaşırıyorumm. Canım sen çok güzel birşekilde olayı toparladın lütfen bozulmasına müsade etme eşine dki onlar bizde zerre kadar güven bırakmadılar borç veriyorz ödemiyorlar ödemesinler ben kendileri bilir ama birdaha zerrre kadar para göremezlerr borç namustur de. Ayrıca tamamen ödemeyeceğini söylememiş dimi şimdilik ödeyemeyece sen yine sözlerini al ödesinler.
cok tsk ederim cnm...yüce Allahim darda olanlara sabir versin...ya söyle bi durum var...benim onlarin paramizi verecegine dair bi süphem yok...verirler ama ne zmn? kaynim cok gamsiz bi insan....zaten eger gercekten kredi cekip kendi türkiyeye giderse susabilirmiyim bilmiyorum....
lalcim okudum okumasına
o yüzden bu soruyu sordum zaten,
kerdi çekip senin borcunu ödeyemiyor ama tr.ye gidiyor,
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ? demek için sordum o soruyu..
Allah yardımcın olsun..
kusura bakma cnm anlamadim...adam güyya cok dindar ama öyle bir hakka giriyor ki anlatamam size...
- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
cok tsk ederim cnm...yüce Allahim darda olanlara sabir versin...ya söyle bi durum var...benim onlarin paramizi verecegine dair bi süphem yok...verirler ama ne zmn? kaynim cok gamsiz bi insan....zaten eger gercekten kredi cekip kendi türkiyeye giderse susabilirmiyim bilmiyorum....
Fıstık eğer o paraya ihtiyacın yoksa benc ehuzurun kaçmasın diye seslenme öder diyorsun çünkü, ve borcunu ödeyene kadarda senden borç isteyemezler. Borç adı üzerinde buna çok fazla takılmamaya çalış karşılıksız verilmiş bir para değil geri gelecek, lütfen sen huzursuz olduğund akimsnein umrunda değil insanalr benim yüzümden aile huzu kaçıyor diye düşünmüyor herkesin tuzu kuru. senden para istemsinden ne yaparsa yapsınlar kredi çekip nereye gidiyorsa gitsinler. Etrafa para vermekten birikim yapmadığını düşünüyorsan paranızı bir eve arabyaa birşeylere bağlayın canım Eşini borçlandır.
Fıstık eğer o paraya ihtiyacın yoksa benc ehuzurun kaçmasın diye seslenme öder diyorsun çünkü, ve borcunu ödeyene kadarda senden borç isteyemezler. Borç adı üzerinde buna çok fazla takılmamaya çalış karşılıksız verilmiş bir para değil geri gelecek, lütfen sen huzursuz olduğund akimsnein umrunda değil insanalr benim yüzümden aile huzu kaçıyor diye düşünmüyor herkesin tuzu kuru. senden para istemsinden ne yaparsa yapsınlar kredi çekip nereye gidiyorsa gitsinler. Etrafa para vermekten birikim yapmadığını düşünüyorsan paranızı bir eve arabyaa birşeylere bağlayın canım Eşini borçlandır.
cnm aslina bakarsan kaynim parayi verse izine gidebilicem...isten calismaktan cok sikildim bunaldim...nasil bi istir ki adam bize parayi verse biz gidicez izine ama yok o izninden geri kalmasin incileri dökülür yoksa...
merhabalar ben suan iki yillik evliyim ve yurtdisinda yasiyorum. bir ofiste stajyer olarak calisiyorum ve cok fazla olmasada bi maas aliyorum. evliligimiz boyunca maasimizi ayirmadik ayri hesaplarimiz vardi ama birlikte yedik. dügünümüzü kendimiz krediyle yaptik. esimin ailesi (türkiyede yasiyorlar ama dügüne geldiler)hic bir sekilde katkida bulunmadi ve bir igne bile takmadi.her neyse benim tr de bir kaynim var evli ve üc ay önce bir bebekleri oldu. kaynim calismiyor. kücük bir yerde yasiyorlar ama isteyen isini bulur bence tembellige vuruyor. esim ne zaman onlari arasa paraniz varmi harcliginiz varmi diye soruyor(cogu zaman kendi cebinde bes kurus parasi yokken) ve ben buna sinir oluyorum. kaynatam hali vakti yerinde bir adam. daireleri var kira geliri var. emekli maasi var, tarlasi var ve buna ragmen hala mala doymuyor parasi yokken köye ev yaptiriyor kücük de olsa ama masrafi tabiki az olmuyor. yeri geliyor üstü kapali param yok diyor yeri geliyor acikca söylüyor. ama her konusamada bu para konusu aciliyor. ve ben buna tahammül edemiyorum dolayisyle konusmak da istemiyorum.esim telefonu veriyor ve istemeyerek de olsa konusuyorum. onlara karsi icim de hic bir sicaklik yok. benim ailem burda yasiyor ve Allahin bir günü paramiz yok dememislerdir aksine korkarlar huzurumuz kacar diye. ama onun ailesi bunu düsnmüyor. bi kac hafta önce esim tr ye götürmek icin burdan araba bakiyordu. ama benimle acik acik birsey paylasmadi. para konusunda oldugu gibi araba konusu da telefonlarda konu olmaya basladi tabi. vay efendim sevgili kaynim orda araba ucuzmus bi bak demis. ama o tabi ciddi ciddi bakiyor. ben bunun üzerine burda ki eltimle bu konuyu konustum ve dedimki benim araba alma gibi bi durumum yok suanda kendimiz ay sonunu getiremiyoruz ve kredi kartina yükleniyoruz dedim kala kala araba mi kalmis gitmedik dedim. eltimde bunun üzerine bi konusmasinda kaynima onlari sikistirmayin parali yok demis. ardindan bir gün yine esim kaynimla konusurken demiski abi biz araba felan istemiyoruz öylesine bir bak demistik demis. benim ki dururmu hemen anladi. telefoniu kapattiktan sonra sen hickimseye bahsettinmi araba konusundan dedi. önce inkar ettim sonra itiraf ettim. dedimki madem kardesin sana yok istemiyoruz diye ayak yapmasini bildi madem öyle sorsaydin tam olaraka ne dedigimi dedim. ben kötü birsey demedim sadece suan araba alacak durumda degiliz dedim ve bunun da arkasinda oldugumu söyledim. bunun üzerine cok büyük tarisma cikti. benimki sinirinden köpürdü karisamazsin o benim ailem sen gidicisin ama onlar kalici onlar senden daha önemli sen benim kardesimi kiskaniyorsun diye. senin garantin yok onlar benim ailem diye. bende bu laflar üzerine bu ayki maasimi ona vermedim birazini harcadim birazi duruyor. esim ara ara bu konuyu tekrar acti. bende hala söyledigimin arkasinda oldugumu ve bunu kendi söyledigi seyler sonucu yaptigimi söyledim. dün aksam yine acti konuyu ve konusmak istedigi bazi seyler oldugunu söyledi. tabi ilk önce bu para konusunu acti. ben yine hala ayni fikirde oldugumu ve maasimi ona vermeyecegimi söyledim.bana bunu kabul etmedigini söyledi sinirlendi ve dizime vurdu nasil yani dedi sen kazanacaksin ve parani kendin yiyeceksin öyle mi de bende evet dedim. bagirdi cagirdi. benim yaptigim staj bir ay sonra bitecek ve girdigim sinavi kazanirsam insallah maasim 2 kati artacak. ne yani dedi maasin artincada hepsi sana mi kalacak dedi. ki ben bunun hesabini bile yapmamistim. benden banka kartini istedi ve dediki bundan sonra ayri yatacagiz ve paraya ihtiyacin olursa gelip benden isteyeceksin dedi. bende yatagimi ayirdiktan sonra gelip senden para isteyecegimimi saniyorsun dedim. durum bundan ibaret simdi siz söyleyin hata sizce kimde?lütfen yorumlarinizi bekliyor.simdiden tesekkürler(bunun disinda da cok tartisiriz biz, defalarca ayrilma noktasina geldik)
Bence de kesinlikle verme paranı falan. Belli ki senin parana güvenerek ne halt yiyorsa yiyor. Senden para alamayınca da sinirleniyor, yatağınızı ayırmaya kalkıyor. Buraya yazılan tüm mesajları okumadım ama çocuğunuz yok sanırım. Eğer çocuğunuz yoksa kendinizi hazır hissettiğiniz ilk anda boşanın derim.
Ben 3 yıllık evliyim. Ve 16 aylık bir oğlum var. Benim ailem eşimin ailesine göre daha varlıklı ve eğitimli insanlar. Eşimin annesiyle babası ayrı. Babalarıyla hiç görüşmüyorlar. Adamcağızı resmen dışlamışlar. Anca işleri düştüğünde arıyorlar. Eşimin 2 ablasın'dan biri evli diğeri dul ve iki de çocuğu var yanında. Eski eşinden boşandığından beri bi şekilde nafaka alamıyor. İki kızıyla annesi'nin evinde kalıyor. Annesinin maaşıyla yaşıyor. Kaynanamsa evi ve maaşını dul kızına bırakmış, evli kızının yanında yaşıyor. Eşim biz evlenmeden önce senelerce çalışıp kazandığının bir kısmını annesine yollamış. Yolladığını da bunlar bir güzel afiyetle yemiş. Eşimin sigarası veya bar cafe düşkünlüğü yoktur. Alkolü de anca özel günlerde veya arada hadi keyif yapalım dediğimizde kullanır. Yani hiçbir masrafı olmayan bi insan.
Biz 1 yıllık bir birliktelikten sonra nişanlandık ve 7 ay sonrasında da evlendik. Kaynanamla annem tanışmalarından 1 sonraki görüşmelerinde kaynanam anneme "eşya yı falan dert etmeyin hepsi olur hepsi olur, bizde almak hiç bitmez" demişti. Ve birde " Biz anlaşacağız ki çocuklarımız anlaşsın" demişti. Bu iki cümle işte bizim sorunlarımızın özeti. Meğer kadın önceden tehdit mesajları vermişte biz safmışız.
Nişanlanmamızla aslına sorunlarımız ufak ufak başlamıştı. Ben şuanda İstanbul'da yaşıyorum. Eşimle de İstanbul'da tanıştık. Benim ailem İzmirli ve İzmir'de yaşıyorlar. Eşimle tanıştığızda ben İstanbul'da banka da çalışıyordum. Eşimin ailesi nişan için İzmir'e geldiler. Nişanımız biraz da söz kesme havası'nda bizim evde oldu. Eşimin ailesi derken Beni istemeye ve aynı zamanda nişanımıza kaynanam, eşimin dul ablası ve iki kızı, eşimin evli ablasının kocası geldiler. Eşimin babasını hiç çağırmadılar ve eminimki haber bile vermediler. Benim ailemdense teyzelerim,dayım, yengem, kuzenlerim, anneannem-dedem, babaannem-dedem , amcam geldiler. Sade bi nişan yapıldı ve yüzükler takıldı. Bana tek taş pırlanta yüzzük, altın bi bileklik, altın kelepçe ve altın kolye taktılar ve bir de sandık içinde iç çamaşırı, makyaj malzemeleri vs. getirdiler. Bunları yazmamı yanlış anlamayın lütfen. Çünkü daha sonra bana bu kendileri alıpta takmış gibi taktıkları tüm altınları ve sandıktaki süklüm püklüm şeyleri eşimle evlendiğimizden beri biz ödüyoruz. Nişan sona erdiğinde biz eşimin ailesini kapıdan geçirdik. Herşey güzel gibiydi. Benim nişan için aldığım izin bitti ve İstanbul'a işimin başına döndüm. Birkaç ay geçti ( KONUNUN DEVAMINI SONRA YAZMAK ZORUNDAYIM, HER AN BEBİŞİM UYANABİLİR.. YARIN MUTLAKA DEVAMINI YAZACAĞIM )
Bence de kesinlikle verme paranı falan. Belli ki senin parana güvenerek ne halt yiyorsa yiyor. Senden para alamayınca da sinirleniyor, yatağınızı ayırmaya kalkıyor. Buraya yazılan tüm mesajları okumadım ama çocuğunuz yok sanırım. Eğer çocuğunuz yoksa kendinizi hazır hissettiğiniz ilk anda boşanın derim.merhabalar ben suan iki yillik evliyim ve yurtdisinda yasiyorum. bir ofiste stajyer olarak calisiyorum ve cok fazla olmasada bi maas aliyorum. evliligimiz boyunca maasimizi ayirmadik ayri hesaplarimiz vardi ama birlikte yedik. dügünümüzü kendimiz krediyle yaptik. esimin ailesi (türkiyede yasiyorlar ama dügüne geldiler)hic bir sekilde katkida bulunmadi ve bir igne bile takmadi.her neyse benim tr de bir kaynim var evli ve üc ay önce bir bebekleri oldu. kaynim calismiyor. kücük bir yerde yasiyorlar ama isteyen isini bulur bence tembellige vuruyor. esim ne zaman onlari arasa paraniz varmi harcliginiz varmi diye soruyor(cogu zaman kendi cebinde bes kurus parasi yokken) ve ben buna sinir oluyorum. kaynatam hali vakti yerinde bir adam. daireleri var kira geliri var. emekli maasi var, tarlasi var ve buna ragmen hala mala doymuyor parasi yokken köye ev yaptiriyor kücük de olsa ama masrafi tabiki az olmuyor. yeri geliyor üstü kapali param yok diyor yeri geliyor acikca söylüyor. ama her konusamada bu para konusu aciliyor. ve ben buna tahammül edemiyorum dolayisyle konusmak da istemiyorum.esim telefonu veriyor ve istemeyerek de olsa konusuyorum. onlara karsi icim de hic bir sicaklik yok. benim ailem burda yasiyor ve Allahin bir günü paramiz yok dememislerdir aksine korkarlar huzurumuz kacar diye. ama onun ailesi bunu düsnmüyor. bi kac hafta önce esim tr ye götürmek icin burdan araba bakiyordu. ama benimle acik acik birsey paylasmadi. para konusunda oldugu gibi araba konusu da telefonlarda konu olmaya basladi tabi. vay efendim sevgili kaynim orda araba ucuzmus bi bak demis. ama o tabi ciddi ciddi bakiyor. ben bunun üzerine burda ki eltimle bu konuyu konustum ve dedimki benim araba alma gibi bi durumum yok suanda kendimiz ay sonunu getiremiyoruz ve kredi kartina yükleniyoruz dedim kala kala araba mi kalmis gitmedik dedim. eltimde bunun üzerine bi konusmasinda kaynima onlari sikistirmayin parali yok demis. ardindan bir gün yine esim kaynimla konusurken demiski abi biz araba felan istemiyoruz öylesine bir bak demistik demis. benim ki dururmu hemen anladi. telefoniu kapattiktan sonra sen hickimseye bahsettinmi araba konusundan dedi. önce inkar ettim sonra itiraf ettim. dedimki madem kardesin sana yok istemiyoruz diye ayak yapmasini bildi madem öyle sorsaydin tam olaraka ne dedigimi dedim. ben kötü birsey demedim sadece suan araba alacak durumda degiliz dedim ve bunun da arkasinda oldugumu söyledim. bunun üzerine cok büyük tarisma cikti. benimki sinirinden köpürdü karisamazsin o benim ailem sen gidicisin ama onlar kalici onlar senden daha önemli sen benim kardesimi kiskaniyorsun diye. senin garantin yok onlar benim ailem diye. bende bu laflar üzerine bu ayki maasimi ona vermedim birazini harcadim birazi duruyor. esim ara ara bu konuyu tekrar acti. bende hala söyledigimin arkasinda oldugumu ve bunu kendi söyledigi seyler sonucu yaptigimi söyledim. dün aksam yine acti konuyu ve konusmak istedigi bazi seyler oldugunu söyledi. tabi ilk önce bu para konusunu acti. ben yine hala ayni fikirde oldugumu ve maasimi ona vermeyecegimi söyledim.bana bunu kabul etmedigini söyledi sinirlendi ve dizime vurdu nasil yani dedi sen kazanacaksin ve parani kendin yiyeceksin öyle mi de bende evet dedim. bagirdi cagirdi. benim yaptigim staj bir ay sonra bitecek ve girdigim sinavi kazanirsam insallah maasim 2 kati artacak. ne yani dedi maasin artincada hepsi sana mi kalacak dedi. ki ben bunun hesabini bile yapmamistim. benden banka kartini istedi ve dediki bundan sonra ayri yatacagiz ve paraya ihtiyacin olursa gelip benden isteyeceksin dedi. bende yatagimi ayirdiktan sonra gelip senden para isteyecegimimi saniyorsun dedim. durum bundan ibaret simdi siz söyleyin hata sizce kimde?lütfen yorumlarinizi bekliyor.simdiden tesekkürler(bunun disinda da cok tartisiriz biz, defalarca ayrilma noktasina geldik)
Ben 3 yıllık evliyim. Ve 16 aylık bir oğlum var. Benim ailem eşimin ailesine göre daha varlıklı ve eğitimli insanlar. Eşimin annesiyle babası ayrı. Babalarıyla hiç görüşmüyorlar. Adamcağızı resmen dışlamışlar. Anca işleri düştüğünde arıyorlar. Eşimin 2 ablasın'dan biri evli diğeri dul ve iki de çocuğu var yanında. Eski eşinden boşandığından beri bi şekilde nafaka alamıyor. İki kızıyla annesi'nin evinde kalıyor. Annesinin maaşıyla yaşıyor. Kaynanamsa evi ve maaşını dul kızına bırakmış, evli kızının yanında yaşıyor. Eşim biz evlenmeden önce senelerce çalışıp kazandığının bir kısmını annesine yollamış. Yolladığını da bunlar bir güzel afiyetle yemiş. Eşimin sigarası veya bar cafe düşkünlüğü yoktur. Alkolü de anca özel günlerde veya arada hadi keyif yapalım dediğimizde kullanır. Yani hiçbir masrafı olmayan bi insan.
Biz 1 yıllık bir birliktelikten sonra nişanlandık ve 7 ay sonrasında da evlendik. Kaynanamla annem tanışmalarından 1 sonraki görüşmelerinde kaynanam anneme "eşya yı falan dert etmeyin hepsi olur hepsi olur, bizde almak hiç bitmez" demişti. Ve birde " Biz anlaşacağız ki çocuklarımız anlaşsın" demişti. Bu iki cümle işte bizim sorunlarımızın özeti. Meğer kadın önceden tehdit mesajları vermişte biz safmışız.
Nişanlanmamızla aslına sorunlarımız ufak ufak başlamıştı. Ben şuanda İstanbul'da yaşıyorum. Eşimle de İstanbul'da tanıştık. Benim ailem İzmirli ve İzmir'de yaşıyorlar. Eşimle tanıştığızda ben İstanbul'da banka da çalışıyordum. Eşimin ailesi nişan için İzmir'e geldiler. Nişanımız biraz da söz kesme havası'nda bizim evde oldu. Eşimin ailesi derken Beni istemeye ve aynı zamanda nişanımıza kaynanam, eşimin dul ablası ve iki kızı, eşimin evli ablasının kocası geldiler. Eşimin babasını hiç çağırmadılar ve eminimki haber bile vermediler. Benim ailemdense teyzelerim,dayım, yengem, kuzenlerim, anneannem-dedem, babaannem-dedem , amcam geldiler. Sade bi nişan yapıldı ve yüzükler takıldı. Bana tek taş pırlanta yüzzük, altın bi bileklik, altın kelepçe ve altın kolye taktılar ve bir de sandık içinde iç çamaşırı, makyaj malzemeleri vs. getirdiler. Bunları yazmamı yanlış anlamayın lütfen. Çünkü daha sonra bana bu kendileri alıpta takmış gibi taktıkları tüm altınları ve sandıktaki süklüm püklüm şeyleri eşimle evlendiğimizden beri biz ödüyoruz. Nişan sona erdiğinde biz eşimin ailesini kapıdan geçirdik. Herşey güzel gibiydi. Benim nişan için aldığım izin bitti ve İstanbul'a işimin başına döndüm. Birkaç ay geçti ( KONUNUN DEVAMINI SONRA YAZMAK ZORUNDAYIM, HER AN BEBİŞİM UYANABİLİR.. YARIN MUTLAKA DEVAMINI YAZACAĞIM )
kaynim bankadan kredi cekmis...paraya verecekmis....
aa sevindim hadi bakalım kurtulursunuz inşallah,
bu son olur
bu son olur
valla hem sevindim hem karamsarim...lal daha ne istiyorsun diyeceksin....haklisin....ama korkularim var iste....bu para istemenin sonu gelmeyecek biliyorum cünkü eve döndügümün ertesi günü (para tartismasi yüzünden oldugunu bildikleri halde) tekrar para isteyebildiler...ve türkiyeye gidecegim esim yine aynisini yapacak...götürdügü parayi babasina verecek ondan harclik alacagiz(sacmaliga bak sanki kendi paramiza sahip cikamiyoruz)...vs....
bu son olur
ama tabiki bi nebze rahatlayacagiz...esim parayla araba ve dügün kredisini kapatacak...geri kalaniyla izine gidecegiz....zamanlada bankaya olan borcunu kapatacak....
- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.585
- 798
Başlığı okuyunca niye para vermekten çekinir ki bu eşler ailelere diye geçirdim içimden..
Ama kayınpederinizin durumu iyiymiş.
Elbetteki kardeşler kendi aralarında dayanışma yapacaklardır, buna hakları vardır ama asla her zaman değil eğer babaların durumları iyiyse.
Ayıca yangına körükle gitmek istemiyorum ama söylemeden edemeyeceğim.. Maaşınızı paylaşmama konusunda sonuna kadar haklısınız . '' Madem sen gidicisin'' diye çok ...... bir kelime etmiş , sizde gidici olarak kendi maaşınızı kendiniz alıp yemeğe, biriktirmeye hakkınız var.
VE MADEM ''kalıcı ailesine'' yardım etmek istiyor ve bunun sizi ilgilendirmediğini düşünüyor ; kendi İMKANLARIYLA bassın havasını..
Ama kayınpederinizin durumu iyiymiş.
Elbetteki kardeşler kendi aralarında dayanışma yapacaklardır, buna hakları vardır ama asla her zaman değil eğer babaların durumları iyiyse.
Ayıca yangına körükle gitmek istemiyorum ama söylemeden edemeyeceğim.. Maaşınızı paylaşmama konusunda sonuna kadar haklısınız . '' Madem sen gidicisin'' diye çok ...... bir kelime etmiş , sizde gidici olarak kendi maaşınızı kendiniz alıp yemeğe, biriktirmeye hakkınız var.
VE MADEM ''kalıcı ailesine'' yardım etmek istiyor ve bunun sizi ilgilendirmediğini düşünüyor ; kendi İMKANLARIYLA bassın havasını..