Eşimin ailesine maddi yardımları,evliliğimizi kötü etkiliyor.Bu sebeple tartıştık..

insallah akillari baslarina geliyordur gecici bi sendrom degildir umarim...

seninkiyle aranizda birsey mi olduki bu konu acildi?

peki böyle diyorsa gercekten hatasini anlamismidir?

kardeşim doğru davranmışsın. Bu konuda çizmeyi aşan eşin olmuş. Sonuçta o parayı hak etmek için sen emek veriyorsun alın teri döküyorsun. O para senin hakkın. Eşin dilediği gibi paranı alıp da kardeşine araba alamaz. Yahu eşinin ailesi de ne biçim insanlar sizden para istemeye hiç utanmıyorlar mı acaba? yoksa eşin ve eşinin ailesi çingene mi???

insallah akillari baslarina geliyordur gecici bi sendrom degildir umarim...

seninkiyle aranizda birsey mi olduki bu konu acildi?

peki böyle diyorsa gercekten hatasini anlamismidir?

Oldu tabii olmaz mı?benim konumu takip etmiyorsun ki artık
babası kontör istemiş o da parası olmadığı için kredi kartından almış, ben de bunu gördüm extresinden..tabii kızdım dedim ki kontör çok pahalı bi şey değil ama adam evde otururken ne yapacak kontörü arkadaş,
neden senin paran olmadığını kabullenmiyorlar, sevmiyorum senin babanı paramı yiyor yiyici o dedim..
o kadar sinirlendi ki cuma akşamı kavga ettik, hem de annem arabada, kayınvalidemleregidiyorduk.. annem o kadar üzüldü ki nerdeyse ağlayacaktım neden böyle yapıyorsunuz, kızım sen de sus biraz alsın adam nolacak filan dedi..neyse ben de durumu izah etmek için aylardır uğraşıyorum ama anlamamkta ısrar ediyorsun o yüzden sinirle öyle söyledim, ağır bir kelime kullanmış olabilirim deyip özür dilemdim, ama hemen peşine de ekledim, ailenin senden para istemesi hakkında fikrim değişmeyecek dedim, sen onlara para verdiğinsürece konuşmaya devam edeceğim dedim..
neyse dün akşam o da böyle söyledi şte...bakalım inşallah akıllanırlar dediğin gibi canım

valla insallah asacagiz cnm bu durumu yüce Allahimin izniyle....yok hayir cingene degiller...

insallah akillanirlar canim...ah bunlar yokmu....ya anlamiyorum evlatlarinin huzurnu kacirdiklarini bile bile nasil yapiyorlar...

ben is yerimden nete girdigim icin okuyamadim....haliyle biraz sakincali oluyor....müsait bi zamanda okuyacagim cnm...

kizlar cumartesi günü ev sahibimizden mektup geldi...bu ay ki kirayi yatirmadiniz diye...esim sasirdi nasil olur dedi ben yatirdim dedi...neyse sonra evden cikti...bana ev sahibini ara kirayi yatirdigimizi söyle dedi...bende belki bi aksilik olmustur yatmamisdir para önce bankaya bak ondan sonra arayayim dedim...bana sen bak dedi ve sifresini verdi...baktim bankaya ayin 1 de yatirmis ama 4. para geri gelmis hesap numarasini yanlis vermis...ben tabi agiirdan aldim...taviz vermedim...daha önce de bu ay bi miktar para yatirmaya baslayacagimi söylemistim ona...kredi kartindan cekip kirayi yatirdi ve o konu üzerinde durmadi...

iyi yapmışsın canım,
erkeklere bikere taviz verince hemen alışıp beklentiye giriyorlar,
sen sanki kenarda hiç paran yokmuş gibi davran mümkün olduğunca

iyi yapmışsın canım,
erkeklere bikere taviz verince hemen alışıp beklentiye giriyorlar,
sen sanki kenarda hiç paran yokmuş gibi davran mümkün olduğunca

ya ben aslina bakarsan arada bi problem yokken maasimi tamamiyle kendim yemeye karsiyim hayat müsterek tabi ki birbirimize destek cikacagiz...

ya ben aslina bakarsan arada bi problem yokken maasimi tamamiyle kendim yemeye karsiyim hayat müsterek tabi ki birbirimize destek cikacagiz...

evin ortak giderlerine katılma, araba ya da ev kredisi ödeme gibi durumlarda ben de destek olma taraftarıyım,
dediğin gibi hayat müşterek,
o da insan , altından kalkamayacağını göre göre parayı kendine saklayamazsın zaten,
ama senin eşin sabıkalı bu durumda ,
hani elinde fazla para kaldı mı ailesine göndermesi gibi..
o nedenle sen biraz temkinli ol şimdilik bana kalırsa,
ha öyle bi şey yapmayacağına dair ikna olduktan sonra sen bilirsin yine ortaya koyup koymama hususunu

evet sabikali insallah bi daha olmaz yapmaz ayni seyleri...

en başından itibaren okuyamadım ama çoğu sayfayı okudum.eşinizle sorunlarınızı aranızda halletmeyi öğrenmelisiniz önce, bu işin içine ne sizin aileniz ne eltiniz kimse dahil olmamalı diye düşünüyorum.eşinizi seviyorsunuz bu yüzden mantığınız devreye girmiyor ve gururunuzu da hiçe sayıyorsunuz.eşinize belkide evin sorunmluluğu fazla geliyor bu yüzden sizin paranızıda istiyor.ama işte siz ona bi erkeğin karısının parasına muhtaç olmaması gerektiği öncelikle kendi aldığıyla idare edebileceği,tabiki hayat müşterek sizinde maaşınızı verebileceğinizi ama vermeyip harcağınızda böyle tepki vermemesi gerektiğini,böyle yapmanın ona ve hiç bir erkeğe yakışmadığını anlatmanız gerekiyordu.bilmiyorum anlattınız mı ama....

eşiniz bu saatten sonra düzelmez çünkü hala evlilik kurumunu benimseyememişsiniz.aileye yardım eğer gerekirse yapılır ama anladığım kadarıyla gerekmiyor.çalışmayan bir kaynınız var ve neredeyse araba alacak eşiniz ona.eşinize sordunuz mu kendi ailenizde babanız çalışmasa yan gelip yatsa bakarmıymış.?eli ayağı tutan insan sonuçta abisinden medet umuyor.eşiniz dayanamıyor yardım yapıyor ama bazı şeyleri siz anlatıcaksınız ona anlayana kadar,yada böyle devam edecek hep evinizin rızkını sizin kazandığınızı ailesine yedirecek.yada resti çekip bırakacaksanız eşinizi.işte bizim bayanlarımız seviyorum, özlüyorum, katlandım biraz daha katlanırım diyerek ezdiriyor kendilerini taviz veriyor.erkeklerde tepemize çıkıyor.hiç bir zaman bir erkeğe bel bağlamayın hayatınızın merkezi yapmayın,gururlu olun ne demek sizin kartınıza bel bağlamak o nasıl bir erkek ki karısının maaşına göz dikmiş bunları düzgün bir dille anlatsanız belki gururu varsa istemez ama siz yapamamışsınız anladığım kadarıyla.bu sorun kolay kolay düzelmez yarın öbür gün çocuğunuz olduğunda yada siz ev,araba aldığınızda taksite girdiğinizde daha da zor durumda bırakır sizi.eşinizle iyice konuşun ama dışarıdaki insanları ne olur evliliğinize karıştırmayın onlar duymasın herşeyinizi.hakkınızda hayırlısı olsunn

yorumunuz icin tsk ederim...biz kadinlar kendimizi bir cok konuda ezdiriyoruz...ama bunu cok gec anliyoruz...umarim bundan sonra ayni seyler yasanmaz...dualarinizi bekliyorum....Allah kimseye aile ici huzursuzluk vermesin....

arkadaslar dün bi yakin aile dostumuzun türkiyede babasi vefat etti...

hemen gittik tabi acil ucak bileti felan ayarladilar esimle...neyse...kadinin kocasi bana zamaninda cok yardim etti...babamla tartistigim zamanlar gecenin bi yarisi beni gelip aldi götürdü...kapisini acti, evinin anahtarini bile teslim etti bizim evlenebilmemiz icin cok dil döktü...anlayacaginiz manevi anlamda minnet borcum var ve cok severim kendisini...esimle bilet ayarlamaya calisirken para konusu acilmis...esimde gerekirse verebilecegini söylemis (adam baya bi zor durumda is bulamiyor ve ztn kisa bir süre önce türkiyeye hasta babasinin yanina gittiler)....bende tabiki verelim dedim...sonra bana kartimi verip vermeyecegimi sordu parasi yoktu...bende cikarip verdim...bi yandan da denemek istedim aslinda ne yapacagini nasil davranacagini merak ettim...ve karti bana geri ver sonra felan da demedim...

gece yarisi saat 3 de gelmis havalanindan...neyse sabah kalktim...o benden önce ise gitti sabah....birde ne göreyim sevgili esim 100 euro para cekmis...lazim olur diye sadece 5 eurosunu harcamis kartla birlikte geri kalan parayi masaya birakmis (adama vermeye gerek kalmamis adam damadindan para almis)...bu beni o kadar cok mutlu ettiki...insallah yüce Allahimdan tek dilegim bundan sonra böyle gitmesi hatasini gercekten anlamis olmasi...

sizce bu davranisi neyi gösteriyor?

maşallah maşallah
nazar değmesin akıllanıyor kız bu adam

Maşallah maşallah.

İlerleme gösteriyor demek ki.

öylemi dersiniz?

Tabi ki öyle.

Şöyle düşün; adamlar zor durumda, lal kendi isteğiyle verdi bana kartı ve yardım etmemi istedi. Kart bi süre bende kalsın, lal i de alıştırmış olurum. Diye de düşünebilirdi?

Tabi ki öyle.

Şöyle düşün; adamlar zor durumda, lal kendi isteğiyle verdi bana kartı ve yardım etmemi istedi. Kart bi süre bende kalsın, lal i de alıştırmış olurum. Diye de düşünebilirdi?

öyle haklisin tabi...bu davranisi bende biraz güven sagladi...ah hep böyle davransa onun sonuna kadar arkasinda olurum....

ama yinede hemen taviz vermicem...parayla karti aldim sabah cantama koydum...

biraz önce esim aradi...parayi aldigima alinganlik yapacakmi merak ettim ama yapmadi....konuyu bile acmadi...gerci icinde gercekten bi seylik olsaydi koymazdi parayi vermezdi sanirim...

Allahima sükür....Allahim nazardan saklasin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…