slm sana benimde sorunlarım var demiştim ya evet sorunlarım var hemde yazacağım dumanı üstünde denen tarzda bi kaç saatlik konu.
malesefki eşimle işyerlerimiz ve kaynanamın evi ve ve uyuz teyze gurubu hep yakın işyerime yani kaynanam sürekli uğrar aynı sokakta olduğumuz halde oğluna değil de bana uğrar geldimide en az 1 saat takılır ben
im işyeri rahat olduğundan patronda bişey demiyor takılıyolar.neyse eşimin suratsız teyzesi geldi kaynanamda yanımdaydı saatlerdir zaten sabah sabah kadının işi gücü yok hani çocuk deyip durur yine aynı yapmak istedi ama neye uğradığını şaşırdı bu kez bunların çocuk yapası yok dedi gene manyakça bende yapmicam dedim yaşlanınca yapıcam gezip tozucam dedim kaynanamda gülünce onada dönüp çok istiyorsan kendin yap dedim küt diye kaldı ikiside sonra gülüştüler falan ama belli oturdu içlerine gitti bunlar aradan yarım saat geçmedi kaynatam geldi yanıma niye annene öyle dedin diye bak evde rahatsızlandı yine dedi onada açtım ağzımı ama yeter dedim ya bu iki etti kaynanam sinir hastasıda sıkıştığı zaman yada istediği yapılmadığı zaman bayılır biraz. bende insanım ya dedim bi değil iki değil bende istiyorum ama olmuyor ha oldu oda kısmet değilmiş düştü kısmet artık dedim onada oda ben senin yanındayım kızım işte üzme kendini bende onlara kızıyorum deyip durdu aklınca ortamı yumuşatacak.eşimide aradım onada olanları anlattım benden duysun sülalesiyle nasıl uğraştığımı onlar nasıl anlatır belli olmaz .Öyle işte arkadaşım bende bunlarla uğraşıyorum sence ne yapmalıyım bana yardımcı olurmusun :)
kizlarrr nerdesiniz
ben burdayım şubedeyim daha çıkmadım
hayrola bi şey mi kaçırdım yoksa
yok ya amann birsey kacirmadin cnm sadece icim sikiliyor....
sıkılma canım, şimdi uzun vadeli çözümlere gücün yoksa şu an için kendini rahatlat,
sigara içiyosan, çık açık havaya yak bi sigaraya, yanına seni mutlu edecek bi içecek, kahve ya da güzel bir çay, hadi o da yoksa su..temiz havayı ve sigarayı içine çek,
ne güzel rahatlatıyor ben denedim
slm sana benimde sorunlarım var demiştim ya evet sorunlarım var hemde yazacağım dumanı üstünde denen tarzda bi kaç saatlik konu.
malesefki eşimle işyerlerimiz ve kaynanamın evi ve ve uyuz teyze gurubu hep yakın işyerime yani kaynanam sürekli uğrar aynı sokakta olduğumuz halde oğluna değil de bana uğrar geldimide en az 1 saat takılır ben
im işyeri rahat olduğundan patronda bişey demiyor takılıyolar.neyse eşimin suratsız teyzesi geldi kaynanamda yanımdaydı saatlerdir zaten sabah sabah kadının işi gücü yok hani çocuk deyip durur yine aynı yapmak istedi ama neye uğradığını şaşırdı bu kez bunların çocuk yapası yok dedi gene manyakça bende yapmicam dedim yaşlanınca yapıcam gezip tozucam dedim kaynanamda gülünce onada dönüp çok istiyorsan kendin yap dedim küt diye kaldı ikiside sonra gülüştüler falan ama belli oturdu içlerine gitti bunlar aradan yarım saat geçmedi kaynatam geldi yanıma niye annene öyle dedin diye bak evde rahatsızlandı yine dedi onada açtım ağzımı ama yeter dedim ya bu iki etti kaynanam sinir hastasıda sıkıştığı zaman yada istediği yapılmadığı zaman bayılır biraz. bende insanım ya dedim bi değil iki değil bende istiyorum ama olmuyor ha oldu oda kısmet değilmiş düştü kısmet artık dedim onada oda ben senin yanındayım kızım işte üzme kendini bende onlara kızıyorum deyip durdu aklınca ortamı yumuşatacak.eşimide aradım onada olanları anlattım benden duysun sülalesiyle nasıl uğraştığımı onlar nasıl anlatır belli olmaz .Öyle işte arkadaşım bende bunlarla uğraşıyorum sence ne yapmalıyım bana yardımcı olurmusun :)
Lal nasılsın canım umarım epey bir şeyler düzelmiştir eşinde. seni merak etmiştim. Müsait bir zamanda geçmişi okurum artık.
merhaba aynen bu konu nedeniyle Ggeçen gün bende tartıştım eşimle ve 7 aylık evliyiz henüz... çok bozuldum ona hemde çookkk . çok karamsarlaştım.. o düşüncesiz ailesine bi laf ettirmiyor harcama konusunda beyefendi .. bende tabi bende onlar gibi olup sana canım cicim ama borçlarını takmasaydım benide el üstünde tutardın dedim... hiç bir ihtiyacı o karşılasın istemiyorum.. ama neyazıkki evlenmeden önce sırf beyefendi istedi diye iştende ayrıldım... bu mevzu sürekli aklımda canım çok sıkılıyor ..:113::113::113::113:
merhaba cnm üzüldüm senin adina...esin hangi durumda ailesine nasil bir yardimda bulunuyor?nerede yasiyorsun?
merhaba canım konunu baştan sona okuyordum o nedenle yeni gördüm msjnı.. hala düzelmemiş aranız ve rahatsızlanmışsın çok geçmiş olsun canm.. valla canım ilk acaba ben çok mu kötym diyordum bu konuda ama konunu okuyunca bu dert yakınan ve aileleri sorumsuz olan okadar çok insan varki tam kanaat getrdim artık haklı olduğuma bu konuya... canım biz 7 ay önce evlendik ve tüm düğün masraflarını eşim karşıladı ailesi bir toplu iğne bile yardım etmedi onu bırak onlarda ona yük oldu.düğün elbiseleri ev eşyaları düğün arefesinde hepsi bizim safın cebinden çıkmış.. saf diyorum ama saf değil valla sadece ailesine öyle ..
seninde söledğin gibi zor durumda olsalar harcama yapsa asla gözüme gelmez ama vermiş ellerine bi kredi kartını öyle bir harcıyorlarki limiti zorluyorlarki her ay limit büyüyor... ve evde babasıda var ayda en az 1milyar alıyor) kadrolu çalışan bir kardeşide var oda yanlış değilsem 1900dan fazla alıyor.. bekar .. konu benm tvde bi prgoram izlememle açıldı.. kadınların çalşıp çalşmamasıyla ilgili .bana sordu pişmanmısın diye öyle bir dolmuşum ki hemde çoooooooooooook dedim...nedenki dedi ya dedim en basiti ufak bişey bile alsam sana sölemem senden almam lazım gerekiyor...falan surat astı bu .. sonra akşama doğru hala ses çıkmıyor zoruna gitmiş..beyefendinin..dedim söle ne karın ağrın var senin nie surat asıyorsun yanlış bişeymi söledim diyorum..dedim 5tllik bişey aldğmda bile bin türlğ soru soruyorsun ne alcan ne etcen ama sonra alırız gibisinden... şunuda belirtym eşim hiç cimri biri değildir..bi alışverişe çıktığmzda istediğimi alırdm taki bi kaç aydır habire borç var kendimizden kısalım diyip ailesine yedirdiğinden beri...artık biyere kadar.. açtım ağzımı yumdum gözümü ..ki bunları konuşmamın sebebi de ondan önceki hafta kayınvalidemlere gitmeden önce annelere alışverişe gittik gün için.. bende dedim bu ay biliyoruz sıkışığız bi 100tllik ucuza bi bol kot bi yazlık tunik birde ufak bişey alayım dedim ooohhh dedi ohaa gibi yani çok geldii.. neyse sustum uzatmadım çok gelmiştir para yoktur dedim... ve o ay anasının elindeki kart 700 800 geldi onu ödedi. ve kardeşinede eşimin sölediğine göre ona borcu vardı çok az miktarı kaldı neyse onun azını gönderdi.. onlara bi gittik o ay kardeşi 600 lük bişey almış gereksiz bişey gerekmiyor yani elinde 2 tane daha var tlefn almış.anası yine öyle 200 lük bişey almış hemde öle gereksiz bişeyki ...eşime baktım ve sustum.anladı beni...onları anlattım böle böleler senin 40 50 milyara yakın borcun hiçbirini düşünmüyorlar dedim.. ne yapayım onlara bakmayayaımmı saçma sapan şeyler uff sinirlerim bozuldu gene..
cnm konumu okumussun ayni durum bende de oldu...insanlar nasil yakistiriyor kendine anlamiyorum....
Offf ya ne bu, herkeste aynı problem onlar geçinemiyor mu ne diye eşiniz onların yükünü çekiyor ki, geçinemiyorlarsa gereksiz şeyler almasınlar.seninde söledğin gibi zor durumda olsalar harcama yapsa asla gözüme gelmez ama vermiş ellerine bi kredi kartını öyle bir harcıyorlarki limiti zorluyorlarki her ay limit büyüyor... ve evde babasıda var ayda en az 1milyar alıyor) kadrolu çalışan bir kardeşide var oda yanlış değilsem 1900dan fazla alıyor.. bekar .. konu benm tvde bi prgoram izlememle açıldı.. kadınların çalşıp çalşmamasıyla ilgili .bana sordu pişmanmısın diye öyle bir dolmuşum ki hemde çoooooooooooook dedim...nedenki dedi ya dedim en basiti ufak bişey bile alsam sana sölemem senden almam lazım gerekiyor...falan surat astı bu .. sonra akşama doğru hala ses çıkmıyor zoruna gitmiş..beyefendinin..dedim söle ne karın ağrın var senin nie surat asıyorsun yanlış bişeymi söledim diyorum..dedim 5tllik bişey aldğmda bile bin türlğ soru soruyorsun ne alcan ne etcen ama sonra alırız gibisinden... şunuda belirtym eşim hiç cimri biri değildir..bi alışverişe çıktığmzda istediğimi alırdm taki bi kaç aydır habire borç var kendimizden kısalım diyip ailesine yedirdiğinden beri...artık biyere kadar.. açtım ağzımı yumdum gözümü ..ki bunları konuşmamın sebebi de ondan önceki hafta kayınvalidemlere gitmeden önce annelere alışverişe gittik gün için.. bende dedim bu ay biliyoruz sıkışığız bi 100tllik ucuza bi bol kot bi yazlık tunik birde ufak bişey alayım dedim ooohhh dedi ohaa gibi yani çok geldii.. neyse sustum uzatmadım çok gelmiştir para yoktur dedim... ve o ay anasının elindeki kart 700 800 geldi onu ödedi. ve kardeşinede eşimin sölediğine göre ona borcu vardı çok az miktarı kaldı neyse onun azını gönderdi.. onlara bi gittik o ay kardeşi 600 lük bişey almış gereksiz bişey gerekmiyor yani elinde 2 tane daha var tlefn almış.anası yine öyle 200 lük bişey almış hemde öle gereksiz bişeyki ...eşime baktım ve sustum.anladı beni...onları anlattım böle böleler senin 40 50 milyara yakın borcun hiçbirini düşünmüyorlar dedim.. ne yapayım onlara bakmayayaımmı saçma sapan şeyler uff sinirlerim bozuldu gene..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?