slm sana benimde sorunlarım var demiştim ya evet sorunlarım var hemde yazacağım dumanı üstünde denen tarzda bi kaç saatlik konu.
malesefki eşimle işyerlerimiz ve kaynanamın evi ve ve uyuz teyze gurubu hep yakın işyerime yani kaynanam sürekli uğrar aynı sokakta olduğumuz halde oğluna değil de bana uğrar geldimide en az 1 saat takılır ben
im işyeri rahat olduğundan patronda bişey demiyor takılıyolar.neyse eşimin suratsız teyzesi geldi kaynanamda yanımdaydı saatlerdir zaten sabah sabah kadının işi gücü yok hani çocuk deyip durur yine aynı yapmak istedi ama neye uğradığını şaşırdı bu kez bunların çocuk yapası yok dedi gene manyakça bende yapmicam dedim yaşlanınca yapıcam gezip tozucam dedim kaynanamda gülünce onada dönüp çok istiyorsan kendin yap dedim küt diye kaldı ikiside sonra gülüştüler falan ama belli oturdu içlerine gitti bunlar aradan yarım saat geçmedi kaynatam geldi yanıma niye annene öyle dedin diye bak evde rahatsızlandı yine dedi onada açtım ağzımı ama yeter dedim ya bu iki etti kaynanam sinir hastasıda sıkıştığı zaman yada istediği yapılmadığı zaman bayılır biraz. bende insanım ya dedim bi değil iki değil bende istiyorum ama olmuyor ha oldu oda kısmet değilmiş düştü kısmet artık dedim onada oda ben senin yanındayım kızım işte üzme kendini bende onlara kızıyorum deyip durdu aklınca ortamı yumuşatacak.eşimide aradım onada olanları anlattım benden duysun sülalesiyle nasıl uğraştığımı onlar nasıl anlatır belli olmaz .Öyle işte arkadaşım bende bunlarla uğraşıyorum sence ne yapmalıyım bana yardımcı olurmusun :)
valla cnm isin zor ama susmanin iyi olmadigini ben gördüm söyle gitsin aklindakileri bosver...