yorumun icin cok tsk ederim cnm. benim kredi kartim yok dolayisiyla vermedim ama onun var. hata tabiki esimde...bana o laflari etmemesi gerekirdi...senin ailesiyle ne gibi sorunun var esinin?
ben yazdım buraya dün eğer " içimde ne varsa anlatmalıyım yoksa çatlamak üzereyim" yazısını okursan ki sabredip okuyana helal olsunanlarsın şimdi buraya yazsam 3 saat uğraşmam lazım bak yorumunu bekliyorum
hangi baslik altinda cnm?
kizlarrrr önce sizinle bir sevincimi paylasmak istiyorum. ben calistigim is yerinde stajyer olarak calisiyordum ama egitim sürem bitti ve artik ben bir isciyim...
inatla senin emeğinin üstüne yatmaya çalışıyor. takdir ediyorum seni, sakın taviz verme. böyle devam:)
kizlar dün yine kiyamet koptu...isten ciktim ve yine tartisma basladi...bankaya gidelim hem yeni kart siparis edelim hemde bana yetki ver dedi...ben kabul etmedim tabi...sen dedim her kafana estiginde banka sifreni degistir ama ben sana yetki verim öyle mi dedim....bagirdi cagirdi cekti gitti...sonra eltimler beni carsidan aldi ve onlara gittik ama ben arabaya bindikten sonra esimin onlara gittigini ögrendim. eve girdim benim geldigimi gören kocam ne dese begenirsiniz "niye geldin" demesinmi bana...Allahim nelere kaldim ben yaaaa
sakın sakın sakın yetki filan verme eşine hatta eşin değil babana bile verme kaldı ki eşincanım hayret ediyorum yaaa ben eşimi çalışmaya zar zor ikna ederken sen eşinin paranı bana ver şiddetlerine maruz kalıyorsun. erkekliğinden de mi utanmıyo anlamadım nasıl erkeksin sen yaa kadınının parasına gözünü dikiyosun utanmadan canım kusura bakma eşin ama bana geldiler soldan soldan
bu senin imtihanın kızım sen dirayetli olacaksın.bir kere ipleri verdin mi bitti.ondan sonra bu benden ayrılamaz deyip elinden geleni ardına koymaz. .hala ısrarla ve inatla ailene anlatmıyorsun olanları ileride bir gün başını taşa vurmak için mi?yani ailece senin sülük gibi kanını emip atarlarsa bir kenara ne olacak.bak maaşın artınca gözlerindeki değerinde arttı.şu bir derdim var köşesinde ne sıkıntılar var aklını başına topla.nasıl bir adam bu ya karısının canına okumak derdinde?hala buna inanıp güveniyor musun?üstüne üstlük birde seviyorsun.sakın o borcun altına girme enayiliğini etme.kimseye danışmadan kendi başına karar verme.kendi maaşını nereye saklıyor?ya adam edeceksin kızım ya da yol vereceksin.başka birşey yok. canı sıkıldıkça boşanmayla tehdit ediyor.senden sonra dişlinin birine gelir görür dünya kaç bucak.uaydın ın başlığını okudun mu hiç?kız ne kadar seviyordu,adam habire maddi, manevi sömürmüş kızı meğer adam yollunun birine takılmış kızın gözü tesadüfen açıldı şimdi hiç tavizsiz ne veriyorsa geri alacak.hadi bir güçlü kadın hikayesi de senden görelim.
bunalma hemen, kendi parası borca gidiyor diyorsun ama bence emin ol. kesin olarak evin alacak verecek hesabını bil. seni yıldırmaya çalışıyor, sakın pes etme. her verdiğin kuruşun hesabını sorman lazım. seneler sonra hem yılların hem emeklerin gidip de üzülmekten iyidir. şimdi işi sıkı tut. üzülüp düşünüp durma, taviz de verme. bırak o huzursuz olsun.
arkadaslar iyice sikildim artik ben ya bu konudan. bakiyorum da konuyu 19 mayista acmisim ki bu problem daha önce baslamisti...bir ay olmus yani...bu ne zamana kadar böyle devam edecek? bana bi yol gösterin ltf...
gelecek ve gideceklere artik beni karistirmiyorki parami ayiriyorum diye. bankanin sifresini degistirmis sirf o pis inadina yenildigi icin...valla diretiyorum ama cok fazla gücüm kalmadi bir aydir hic huzurumuz yok...ne yazikki o bu zaman a kadar huzurumuzu parayla deger bicmis...
bu söylediğin aslında sadece huzur değil sevgi ilede alakalı. sen çalışmayan bir bayan olsaydın peki ne olacaktı. evlenmeyecekmiydi seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?