Eşimin ailesine maddi yardımları,evliliğimizi kötü etkiliyor.Bu sebeple tartıştık..

hayretler i,çinde okudumm

ve çok kızdım eşine nasıl olurda sana gecicisin der ??? canım lütfen iyi düşün böyle düşünen biri ile ne kadar dewam edebilirsin ?????

hayretler i,çinde okudumm

ve çok kızdım eşine nasıl olurda sana gecicisin der ??? canım lütfen iyi düşün böyle düşünen biri ile ne kadar dewam edebilirsin ?????

sinirle demis olsa bile bu benim icin bir özür degil ama benim esim sinirlendiginde herseyi söyleyen biri malesef...

arkadaşım merhaba,
eşin bana kalırsa dürüst biri aslında ne olduğunu rengini baştan belli etmiş.yani açık açık paran yoksa sende yoksun benim için diyor hemde dolaylı değil alenen.nasıl bir evlilik yaşıyorsun sen?keşke yolacak daha zengin bir kaz ay pardon kız bulaymış..nasıl bir aileye düştün anlayamadım gitti.ne utanmaz insanlar ya gencecik kızı sülük gibi emiyorlar hakları varmış gibi.sen onları doyurmak zorundamısın?biz sana ne desek boş,iş senin dirayetine kalmış.bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirirsen ilk vazgeçeceği sen oluyorsun.tıpkı annemle babam gibi.annem senelerce maaşını eline saydı yerlere süpürge etti kendini,babama aşkından yerlerde sürünüyordu ama asla ne halamlardan nede babaannemlerden saygı falan görmedi.bu zamanda ağızlarına ettikçe insanların kıymete biniyorsun.babam anneme gerekirse taş taşırım seni aç koymam derdi,oh sen şimdi evdesin ya boğazımdan sıcak yemekler geçecek derdi.ama seneler sonra ne oldu?bir kavga sırasında ben seni çalışıyorsun diye aldım,derdim ev kızı olsaydı senden daha güzelini alırdım dedi.ne kadar acı görüyorsun değil mi?yani kızım erkek kısmına güvenilmez.bunu teyit edende başka bir erkek arkadaşım.zaman kötü kendini garantiye al maddi olarak.annemin bu kadar acıdan sonra verdiği tek bir öğüt var'aşktan geberiyor olsanız bile karşı tarafa belli etmeyin'.sen hala bu durumu ailene anlatmadı mı?niye çekmiyorsun resti kocana .parama geçer sözüm de.sıkıysa boşasın seni hadi.

Tatlım hala bi lafını bekliyorum diyosun yok yinr böyle yaptı yine para almış etmiş eee beklemek ne yani daha neyi bekliyeceksin sen alıcan eşini karşına bak ben para vermiyorum bundan sonra sen böyle bir durumda ne yapacaksın yani sorunumuz para bi söyle açık açık bakalım ne diyo tamam illaki bağırıp çağıracak ama sonucunda ne yapacak böyle susarak hallormuyor güzelim ya allah kimsenin başına vermesin bu yiyicileri kan emici sülükleri allah yardımcın olsun

canim inan bana annenin adina da üzüldüm. düsünüyorumda neler var su hayatta...aileme derdimi anlatmadim cünkü birde onlarin üzülmelerini istemiyorum ama yanlis yaptigimi da biliyorum....

canım evin ihtiyacı faturası bilmemnesi için ortaya para koyarsında senin paranın tümüne niye ısrar ve inatla el koyuyor?ailesindeki bütün kadınlar böylemi yapıyor?afedersin ama sülalenin tek enayisi sen olma.tatlı dille ihtiyaçlar için varım gerisini ben çalıştım benim birikimim benim harçlığım de.ne yapıyorsun sen benden aldığın parayı diye sorsana bi.kendine birikim falan yapmasın sakın Allah korursunn açıkta kalırsın bak.nasıl adamlık bu?senin maaşınla sülalesini geçindirecek hemde evinii döndürecek.maaşın kadar değerlisin.böyle sevecekse sevmesin seni bence.

ya bende onu düsünüyorum ona böyle bir öneri de bulunmam gerekirmi yani evde ki bazi masraflari karsilamam gerekirmi? yoksa tamamen kenara mi cekilmem gerekir? ailedeki diger eltim calismiyor ve karismiyor yani daha dogurusu birsey degistiremiyor digeri de zamaninda cok demis gönderme diye ama birsey degismemis(ama ayni zaman da akrabalar yani)

canım tabiki ortak hayat gereği sadece ihtiyaçlar için ona yüklenmezsin.olması gereken bana göre bu.sıkıntı bölüşülür.açıkçası erkeğin görevi detip sadece yükü karşı tarafa yükleyen kadınlara kızıyorum.ama ben ilk defa maaşın tamamı için direten adamı sende görüyorum.aç gözlülük resmen ve şüphe uyandırıyor.daha böyle diretirse bana göre ailene anlat sen bir bir yaptıklarını.yarın öbürgün gözün geç açılırsa annem gibi en ağır anti depresanları yutmak sana düşer.karşı tarafın umruolmazsın.(hoş daha şimdiden değilsin.)

ya canim,

görüyorum ki halen bisey degismemis. Sen bundan sonrasi icin ne yapmayi düsünüyorsun, yani bu adamla daha ne kadar idare etmeyi planliyorsun? Nasil olsa ne sen onu, nede o seni TR´den getirmemis. Ikinizde ayaklarinizin üzerinde durabiliyorsunuz.

Evlilik dedigin 2 kisiliktir, hayati paylasmak demektir. Kadinin evini, yuvasini düsündügünden daha fazla erkegin düsünmesi gerekir. Ama esinde sanirim bu yönde olumlu bir davranis yok, ona istersen bu sekilde ne kadar devam etmek istedigini sor.

Onun verecegi cevaba göre, git ailenle durumu acik acik paylas ve eger bosanma karari alirsam lütfen bana bu konuda suc bulmayin, ben elimden geldigi kadar denedim diye söyle. Daha da isterseniz baska aile büyüklerinden bu konuda size yardimci olmalarini iste, yani seninle ve esinle oturup tarafsizca bu konuyu konusacak birini bul.

Bu sekilde ne sen kendini ne de o kendini yipratsin. Yol yakinken, daha cocugunuz yokken, yollarinizi ayirin, herkes kendi düzenini yeniden kursun. Allah yar ve yardimcin olsun... insallah güzel haberler verirsin bizlere.

sevgiler

canim güzel yorumun icin cok tsk ederim...bu konuda diretmese bi problem yok ama ne zaman ki seytan aklina giriyor tekrar konuyu aciyor...valla söyleyecek pek birseyim yok malesef...

kizlarrrr önce sizinle bir sevincimi paylasmak istiyorum. ben calistigim is yerinde stajyer olarak calisiyordum ama egitim sürem bitti ve artik ben bir isciyim...

Akıllı ve mantıklı bir kıza benziyorsun iyi yapmışsın paranı vermemekle inşallah kredi kartını vermemişsindir eşine dizine niye vuruyo dikkat et şiddet eğilimi olabilir vallahi ne demek yatakları ayırmak ailesi için hem de sen haklıyken kusura bakma ama en çok hata eşinde ne diye soruyo ki paranız var mı diye daha babası duruyoken ona mı düşmüş kardeşinin ihtiyacı ne diyim burdan yorum yazması kolay allah sana sabır versin benimde eşimin ailesiyle sorunlarım var ama benim eşimle bir problemim yok şükür o daha zor bir durum

yorumun icin cok tsk ederim cnm. benim kredi kartim yok dolayisiyla vermedim ama onun var. hata tabiki esimde...bana o laflari etmemesi gerekirdi...senin ailesiyle ne gibi sorunun var esinin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…