Sende iyi sabir varmış canım, benin senin yerinde olsam çantamı alır annemlere giderdim.
Bu ne ya böyle ? Resmen piskolojik savaş.
Nereye kadar sürecek. Eğer hala inat ediyorsa seni tersliyorsa.
Artık bana fenalık geldi, nedir bunların inadı ve derdi ya?
sizin eşiniz olayı iyice abartmış eşinin ailesi tamam gerçekten zor durumda olur insan yardım eder ama bu tam sömürmek sakın ezilme kendi paranı kendin biriktir. geri çekil sakın pes etme karşısında kararlı ve dimdik ol
bu ne ya nasıl bişey bu? kartı verdim mi iyi vermedin mi kötü sende o zaman kendi ailemede para veririm de ne o hep onlara
Kusura bakmayın eşiniz çok benci bi insan. Allah yardımcın olsan ne diyim ki ben ama ne yap ne et sakın kartını verme karşısında kendini haklı çıkar güçlü ol söyleyecek laf bulamasın
Kesinlikle haklısınız çünkü 1 kereye mahsus bişey değil ki bu hep hep aynı şeyler. Kendi ailenizden fikir alsanız annen biliyor mu durumu?
bana ben seni cok baska hayal ettim dedi. cok yardimsever olacagini düsündüm dedi. bende tmm ben varim gel bir FAKIRE yardim edelim aylik belli bi miktar baglayalim dedim....sustu sustu sustu...
Yardımseverlik enayilik değil ki, sen çalışıp kartını eşine vericen o da bütün parasını ailesine. Eminim ihtiyaçları olsa ilk sen koşarsın yardıma ama sizin iş biraz abartı olmuş kimse kolay kolay kabul etmez bunu. Aklı olan da etmesin zaten.
Aynısını ben de aileme yaparım o zaman deyip çıkardım. Parayı da kendi adıma bi bankada biriktirirdim. Ama kartı vermişsin arkadaşım. ya kartı vermeyecektin, ya da şimdi düşünmemeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?