Eşimin ailesine maddi yardımları,evliliğimizi kötü etkiliyor.Bu sebeple tartıştık..

biliyorum vazgecmeyecek...yine ayni kafa yapisiyla karsima gelecek...

Sende iyi sabir varmış canım, benin senin yerinde olsam çantamı alır annemlere giderdim.
Bu ne ya böyle ? Resmen piskolojik savaş.
Nereye kadar sürecek. Eğer hala inat ediyorsa seni tersliyorsa.
Artık bana fenalık geldi, nedir bunların inadı ve derdi ya?

canim suan ortalik sakin yani birsey demiyor ama bekliyorum alistim artik. ben geri adim atmadigim sürece ici icini yiyecek...

günaydin kizlar...tahminimde yine yanilmadim. dün yine konuyu acti ve yine taristik...yine ayni konu ama bu sefer ben onun hakli cikmasina firsat vermemeye calistim sinirlerime hakim oldum bagirmadim. ama yine anlamadi. sonra karti verdim. ama senin yaptiginin aynisini bende yapicam konusmayacam dedim...sonra karti geri verdi...iyice cocuk oyuncagina cevirdi...

Herkes kendi kartına sahip çıksa kimse kimseye vermese, çünkü acil birşey olur para lazım olur birbirinizden harçlık mı alacaksınız.
Ben bir defasında eşime şunu teklif ettim, evin kirasını giderlerini ikiye bölelim yarısını sen yarsını ben ödeyeyim dedim, ev arkadaşı mıyız dedi.
Ben de ev arkadaşı olsak daha iyi masrafların sadece yarısını öderdim, herkes kendi çamaşırını, ütüsünü yapardı, yemeği, bulaşığı sırayla yapardık, şimdi hepsi benim üstümde dedim.

bana ben seni cok baska hayal ettim dedi. cok yardimsever olacagini düsündüm dedi. bende tmm ben varim gel bir FAKIRE yardim edelim aylik belli bi miktar baglayalim dedim....sustu sustu sustu...

sizin eşiniz olayı iyice abartmış eşinin ailesi tamam gerçekten zor durumda olur insan yardım eder ama bu tam sömürmek sakın ezilme kendi paranı kendin biriktir. geri çekil sakın pes etme karşısında kararlı ve dimdik ol

cok haklisin cnm esime baktigimda cok geri kafali bir insan görüyorum. ailesi zor durumda olsa bende yardim ederim ama babasi tarlaya ev diksin diye degil 30 yasindaki kardesi yan gelip yatsin diye degil. istese is mi bulamayacak. icinde calismak olan bir insani kimse tutamaz. hani karti verdim dedim ya gelip bana sarilmalar neler neler...

bu ne ya nasıl bişey bu? kartı verdim mi iyi vermedin mi kötü sende o zaman kendi ailemede para veririm de ne o hep onlara

onu da dedim ben veremezmiydim diye...onu haksiz cikaracak seyler söyledigimde laf karistiriyor anca....ben neden ailemle seni ayri dallarda tutuyorum diorum ama cvp alamiyorum...

Kusura bakmayın eşiniz çok benci bi insan. Allah yardımcın olsan ne diyim ki ben ama ne yap ne et sakın kartını verme karşısında kendini haklı çıkar güçlü ol söyleyecek laf bulamasın

Kusura bakmayın eşiniz çok benci bi insan. Allah yardımcın olsan ne diyim ki ben ama ne yap ne et sakın kartını verme karşısında kendini haklı çıkar güçlü ol söyleyecek laf bulamasın

güclü olmaya calisiyorum ama o direncimi kiriyor...

peki sizce eltime kizmakta haklimiyim biz hergün konusurduk dün ne o aradi ne ben....

Kesinlikle haklısınız çünkü 1 kereye mahsus bişey değil ki bu hep hep aynı şeyler. Kendi ailenizden fikir alsanız annen biliyor mu durumu?

Kesinlikle haklısınız çünkü 1 kereye mahsus bişey değil ki bu hep hep aynı şeyler. Kendi ailenizden fikir alsanız annen biliyor mu durumu?

annem kartimi aldigimi biliyor ama onun bu sebepten bu kadar sorun yarattigini bilmiyor...

bana ben seni cok baska hayal ettim dedi. cok yardimsever olacagini düsündüm dedi. bende tmm ben varim gel bir FAKIRE yardim edelim aylik belli bi miktar baglayalim dedim....sustu sustu sustu...

Yardımseverlik enayilik değil ki, sen çalışıp kartını eşine vericen o da bütün parasını ailesine. Eminim ihtiyaçları olsa ilk sen koşarsın yardıma ama sizin iş biraz abartı olmuş kimse kolay kolay kabul etmez bunu. Aklı olan da etmesin zaten.

ya oturup düsününce en son parayi göndereli cok oluyor yani 1 seneye yakin ama elinde olmadigi icin ah elinde olsa savura savura gönderir. sizce beni mi abartiyorum? ama benim böyle düsünmeme sebeb her tel konusmasinda kardesine parasinin olup olmadigini sormasi babasina sormasi. gönderemiyor cünkü ay sonunu zor getiriyor...bi akil verin ltf...

Aynısını ben de aileme yaparım o zaman deyip çıkardım. Parayı da kendi adıma bi bankada biriktirirdim. Ama kartı vermişsin arkadaşım. ya kartı vermeyecektin, ya da şimdi düşünmemeye çalış

Aynısını ben de aileme yaparım o zaman deyip çıkardım. Parayı da kendi adıma bi bankada biriktirirdim. Ama kartı vermişsin arkadaşım. ya kartı vermeyecektin, ya da şimdi düşünmemeye çalış

karti verdim ve konusmadim öyle yapincada almadi masanin üstündeydi bende sabah geri aldim

Konu sahibi arkadaş size bu kadar insan kartını verme maaşına sahip çık önüne bak geleceğini garanti altına al vs.vs. gibi sözlerle yorumda ve tavsiyede bulunuyor ama siz gidip yine kartınızı veriyorsunuz.

Allahaşkına siz acizmisiniz bu kadar o kocanız olacak bencil adam müsvettesi karşısında derdiniz ne sizin.

Sizi çok başka hayal etmiş öylemi neymiş efendim yardımsever olmak gibi hay yavrum hay dünya nelere kimlere kalmış, bu da erkeğim diye gezinir işte daha kendi evinin geçiminden haberi yok karısının maaşıyla ailesine yalakalık yapacak bunun adı da yardımseverlik olacak öylemi, ya bi yürüyün gidin ya.

Arkadaşım eşinizin ailesine maddi yardımları evliliğinizi kötü etkiliyorsa eğer ya kartınızı verecek ve eşinizin ailesine sürekli para göndermesine ses çıkarmayacaksınız ya da kartınızı alıp maaşınıza sahip çıkacaksınız varmı bunun ötesi arkadaşım iki kere ik dört eder bunun ortası yok işte.

Neyin tavsiyesini istiyorsunuz ki sanki dinliyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…