eşimin ailesine karşı nasıl davranmalıyım

sorumlu

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2019
52
26
8
35
arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza. ben 1 yıllık evliyim. evlilik öncesi ve sonrası eşimin ailesinden maddi menevi hiç bir yardım görmedim sadece bana bilezik taktılar düğünde gelen takılardan 15 çeyrek verdiler.eşim ve ben memuruz diye her şeyi kendimiz yapmak zorunda kaldık. kayınvalidem büyük geliniyle 10 yıla yakındır beraber yaşıyorlar 2 de torun var evde.ona zamanında her şeyi yapmış ve hala yapmaya devam ediyor. bizim düğün zamanı ona 30 bin lira para verdi evi için ev aldılar. abim parasını kayınbabama vermiyor, ev için para biriktiriyor çünkü. ödedi bitti de 3-4 ay önce borcu, bu seferde eşya alacağı için kazancını yine vermiyor. bana gelince her şeyime para yok denildi ama kayınbabam da 4 bin e yakın alıyor 2 ayda birde ikramiye alır ne alırsa kazancını ortak yerler. kayınvalidem ama duyuruyor, sanki kazancını biz yiyoruzda, bizim yüzümüzden geçinemiyorlarmış gibi yetmediği yerde yardım edeceksiniz mecbur el kapısına mı düşelim diye bana hiç bir şeyi kısmet olmadı. biz farklı şehirlerdeyiz özel bi sebepten dolayı kayınvalidemlerin bulunduğu şehire tayin istemek zorunda kaldık sonucunu bekliyoruz. kayınvalidemin sürekli büyük oğluna ve gelinine yaptığı ayrım yüzünden benim eşimle aramda sorun çıkıyor bana yapmadığına göre benden beklmese sorunyok ama hep bi beklenti içinde ama yapmasam eşimle tartışıyoruz bu seferde. eşimde ailesine 1 çöpü olsa benden de yüz bulsa vermek isteyen biri rıza göstermeyincede benden kötüsü olmuyor kızlar yardımedin şimdi yanlarına aynı şehire gidince onlara nasıl davranmalıyım. eşime ne gibi şartlar sunmalıyım ki onlar yizinden benim yuvamın huzuru kaçmasınn

mesafe şart benim ömrümü yedi bu tarz sorunlar

Hayatını yaşa. Onlarla değil eşinle yaşa. Planlar yapın eşinizle yatırım hakkında konuşun kendi çabanız olsun ozaman başkasınada verecek para kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…