Eşimin ailesine düşkünlüğü

kartalkiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2011
1.050
4
Iyi günler ablalarim / arkadaslarim,
ben 22 yasinda üniversite mimarlik bölümü ögrencisiyim. 1 senelik evliyim ve su an cok kötü bir durumdayim. Esimi 4 senedir taniyorum. Zor sartlarda evlendik, ailem kesinlikle istemedi, 1 sene bekletti en sonunda kabul ettiler (istemeyerek de olsa). O zamana kadar hersey güzeldi. Evlendikten sonra esim ailesine iyice düskün oldu. Dügün sabahi apar topar annesine gittik. Her hafta sonu annesinde kaliyorduk vs vs. 2 ay önce esim ögretmen oldugu icin tayini cikti baska bir sehire, annesine 90km uzaklikta (benim okulum da orda, hergün gidip geliyorum). annesi bunu duyunca ogluna hep alttan alttan göndermeler yapti. Onu demoralize etti. Orda yapamazsin edemezsin diye. En sonunda da esimle ufak bir tartisma yüzünden beni babamlara birakti, kendi de annesine tasindi. 1.5 ay oldu ne ses var ne seda. Ne bosanicam diyor nede barisicam.
Cok kötü durumdayim, hayattan zevk alamiyorum cünki onu seviyorum. Sizden tavsiyeler bekliyorum ablalarim.

Son düzenleme:
canim seni cok iyi anliyorum. bende benzer sorunlar yasiyorum ama biz henüz evleri ayirmadik Allahtan. Allah sabir versin. eger seni aramiyorsa pes dogrusu. peki ailen bu duruma ne diyor?

aradim ama cikmyior telefona, maillerime de cevap yok, isyerine gittim, yüzüme bile bakmadi. Konusmadi cekti gitti.
Annesini aradim, bana demedigini birakmadi.

Daha okul bitmeden, kendi ayakları üstünde duramadan bir insan 20 yaşında ne diye evlenir yaa...
Hiç anlamıyorum sizin gibileri hiç. :KK19::KK19:

canim seni cok iyi anliyorum. bende benzer sorunlar yasiyorum ama biz henüz evleri ayirmadik Allahtan. Allah sabir versin. eger seni aramiyorsa pes dogrusu. peki ailen bu duruma ne diyor?

valla abla ailem de üzgün, yani en azindan bisey dese karsi taraf ama o da yok. Babam da diyor ben insan degil miyim. Hakli olarak.

ara konuş telefona çıkmazsa da karşısına çık amacı ne ne yapmak istiyormuş öğren belirsizlik adamı yer bitirir

Daha okul bitmeden, kendi ayakları üstünde duramadan bir insan 20 yaşında ne diye evlenir yaa...
Hiç anlamıyorum sizin gibileri hiç. :KK19::KK19:

ben zaten mimarlik bürosunda calisiyorum, evlenmeden önce kendi evim vardi zaten. Yani hicbir sekilde maddi bagim yok esime.

aradim ama cikmyior telefona, maillerime de cevap yok, isyerine gittim, yüzüme bile bakmadi. Konusmadi cekti gitti.
Annesini aradim, bana demedigini birakmadi.

eeee tamam adam demkki kafasına koymuş ayrılmayı 1.5 ay oldu diyorsunuz...
bence sizde üzerine düşmeyin bırakın sarhoşu yıkıldığı yere kadar..

Son düzenleme:
Canım bence annesi böyle yüzgöz oluyosa sen hiç karışma, ailen eşinle görüşsün ya da eşinin ailesiyle.

Cevaba göre de yolunuza bakın, ama seni 1,5 aydır aramayan bi adamla ilgili biraz daha objektif bakabilmeni öneriyorum

ya benim anlamadigim, insan böyle ufak bir tartismadan bosanmak ister mi?
babam kendisiyle konusmus 1 ay önce, babam demis acalim davayi vs. ben daha düsünmek istiyorum demis esim.

Arkadasim kücük bir tartismada seni babanin evine götüren ve hic arayip sormayan bir adamdan ne hayir bekliyorsun.
Hadi araniz simdi düzeldi diyelim ama sunu unutma adamlarin karakterleri degismez.
Seni istemeyeni sende isteme derim.

Ortada yaptığın affeedilmez bir hata ve yüz kızartıcı durum yokken mi???
Bırak gitsin arkana bile bakma OKU OKU OKU!! İŞ SAHİBİ OL DAHA GENÇSİN YOKSA BU TÜR ADAMLARLA BIRAK BİR YILI BİR GÜN GEÇİREMEZSİN.
Anne lafına bakan yani bu şekilde yuvayı hiç bir şey yokken yıkan adamdan ne hayır gelir. Senin aileninde gururu yok mu, bir tek onun mu ailesi değerli???

Canım bence annesi böyle yüzgöz oluyosa sen hiç karışma, ailen eşinle görüşsün ya da eşinin ailesiyle.

Cevaba göre de yolunuza bakın, ama seni 1,5 aydır aramayan bi adamla ilgili biraz daha objektif bakabilmeni öneriyorum

abla annesi ogluna hasta bir kadin, oglu yaninda olsun diye hastaliklar uyduruyor kendi kendine. Doktorlara götürüyorum, yazilan ilaclari kullanmiyor.

valla saskinlikla okuyorum yazdiklarini. tmm herkes tartisiyor ama 1,5 ay aramamak ne demek. bence aileni araya koy. bir büyük olarak onlar isi eline alsin...

ya benim anlamadigim, insan böyle ufak bir tartismadan bosanmak ister mi?
babam kendisiyle konusmus 1 ay önce, babam demis acalim davayi vs. ben daha düsünmek istiyorum demis esim.

neyini düşünecekmiş acaba bu kadar kolaymı bu işler çocuk oyuncağımı..
anasını lafına bakıp evliliğini bitiren adamları anlamıyorum madalyamı takıyolar acaba..
yoksa annesi aferin oğlum deyince aferin delisimi oluyorlar..
böyle adamlara acıyorum hala kendi kişiliğini oturtamamış çocuktan farkları yok...
sende düşme üzerine ...

Son düzenleme:
valla saskinlikla okuyorum yazdiklarini. tmm herkes tartisiyor ama 1,5 ay aramamak ne demek. bence aileni araya koy. bir büyük olarak onlar isi eline alsin...

tartisma konumuz: ben gecen sene tam o zamanda düsürdügüm bebegime üzgündüm. O bunu duymak istemiyormus.
Olay bundan ibaret.

Ortaya soktugum büyükleri bi sekilde susturuyor, artik ne diyorsa. Bazilarinin da telefonlarina cikmyor. Herkesden kaciyor.

X