• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin ailesine bayramda gitmeli miyim

Valla bana kalsa gitme derim ama eşinle aran bozulacak bence git ama çok yüz verme kimseye yemeklerini falan fazla yeme sessizce dur gel

Ben de eşimin ailesiyle görüşmüyorum. Evliliğimizin üzerinde hep karabulut oldular . Yapmadıkları kalmadı, bende en son tüm ilişkimi kestim. Ama eşim ısrar ediyor bayramda gidelim barışın diye. Huzurum kaçmasın diye gitmeyi düşünüyorum. En azından ben bir adım attım ama ailen haketmedi diyebilirim diye düşünüyorum. Bence siz de bir adım atın, onlar size nasıl davranıyorsa siz de bundan sonra ona göre davranırsınız.

O iş öyle olmuyor. sonra yine aynı şeyleri yapıyorlar, eş kişileri yine gidelim barışın diyor..

bsn olsam dugun gunu yaptiklarindan sonra bi daha ne giderdi ne arar konusurdum.siz balayindan sonra niye gittiniz ki

o kim oluyo da düğün günü üstüme yürüyo bırak evine bayramda gitmeyi cenazesine dahi gitmem

Ay ne biçim adammış ya
Balayında sürekli aramak ne bide

Gitmeyin bana göre ağzı durmayan bir ise tahrik edip sizi suçlu çıkarmaya çalışabilir :kahve:

Bendeki bütün belayı, kötülükleri, günahlarımı kendi üzerilerine alsınlar gibi kullanılır. Kayseri nin meşhuuur söz öbeğidir 😊
Ne yani gadasını aldığım lafı da üzerindeki bütün kötülükleri günahları aldığım anlamına mı geliyor. Hiç böyle yorumlamamıştım

Gitmem eşimede yorum hakkı vermem.Düğün günü bunca şeyi gözü önünde yaşayıp yaşatılıp aileme gideceksin diyen eşi de tanımam.İnsan olup hak etseylermiş bazı şeyleri yüzyüze bakılacak kapı bıraksaymışlar.

Back