- 24 Mart 2018
- 633
- 488
- 33
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de eşimin ailesiyle görüşmüyorum. Evliliğimizin üzerinde hep karabulut oldular . Yapmadıkları kalmadı, bende en son tüm ilişkimi kestim. Ama eşim ısrar ediyor bayramda gidelim barışın diye. Huzurum kaçmasın diye gitmeyi düşünüyorum. En azından ben bir adım attım ama ailen haketmedi diyebilirim diye düşünüyorum. Bence siz de bir adım atın, onlar size nasıl davranıyorsa siz de bundan sonra ona göre davranırsınız.
Bu ne demek açıklar mısınız çok sevdim cümleyi :)Ünlü filozof annemin bi lafı var "GADAMI ASSINLAR"
Bendeki bütün belayı, kötülükleri, günahlarımı kendi üzerilerine alsınlar gibi kullanılır. Kayseri nin meşhuuur söz öbeğidirBu ne demek açıklar mısınız çok sevdim cümleyi :)
Ah öyle biri olsa cok severdim babamın boslugunu doldurmaya calisirdim en azındansınır falan değil bu arsız ar damarı çatlamış.ne olursa olsun bır bayansın kızısın.kp dediğin ağır başlı sözü bir olmalı..
Ne yani gadasını aldığım lafı da üzerindeki bütün kötülükleri günahları aldığım anlamına mı geliyor. Hiç böyle yorumlamamıştımBendeki bütün belayı, kötülükleri, günahlarımı kendi üzerilerine alsınlar gibi kullanılır. Kayseri nin meşhuuur söz öbeğidir
Aynen tam da öyle demektir yerine göre iyi yerine göre kötü anlamda kullanılırNe yani gadasını aldığım lafı da üzerindeki bütün kötülükleri günahları aldığım anlamına mı geliyor. Hiç böyle yorumlamamıştım