• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesinden tiksinmiş durumdayım..

canım insanlara iyilik yaramıyor sen hiç üzme kendini.

eşinin babasının hatırına arada gidip görün derim ben. adamcağızada yazık,torununu görmek ister oğlunu görmek ister. tabi senin bileceğin iş. çünkü haklısın görmek istememekte.

ya kusura bakmayında neden dışarıdaki insanları bu kadar takıyorsunuzki??boşverin gitsin .. :21:siz kapınızı kapatıp evinizde huzurluysanız dışarıyı duymayın bile.. hayat yeterince zor zaten ..bakın çalışıyorsunuz çocuk ev zaten yeterince sorumluluk bide milleti takmayın .. merhaba merhaba .. ararlarsa arayın gelirseler hoş geldin deyin yeter fazlasını haketmiyor bu insancıklar demekki

Canım, aslında üvey k.valide yüzümüzü bile görmek istemiyor. Ama gördüğünde de "hiç gelmiyorsunuz" diye laf sokuyor, açıklama bekliyor..
Sağda solda da konuşuyor.. Gelmiyorlar, ilgilenmiyor gibi..
Yani çenesi dursa, aslında hiç sorun olmayacak.
Eşim babasını pek sevmiyor, annesini bıraktığı için. Kendisine maddi-manevi emek vermediği için. Şu anda sürmekte olduğu çirkin yaşam tarzı için..
Ama arada sırada vicdan yapıyor dediğin gibi, benim hayır dememle de susuyor.
Yarın öbür gün kaşlkıp bana "ben kaç defa gitmek istedim, sen olamz dedin" derse diye de korkuyorum. Erkektir belli olmaz, pek becerirler suç atmayı..

Evet etrafta laf etmesi sinir bişey hakikaten. Gerçi dinime küfreden müslüman olsa misali kayınvalidenin dedikodu yaptığı insanlar önce kayınvalidenin hayat tarzına bi baksalar sana hak verirler ama kayınpederinin yaptıklarından haberdar olduklarını sanmıyorum.
Sen de bence hem etraftaki lafları hem de eşim acaba böyle böyle der mi diye kuruntuları bırak bence. Öyle bir durum yaşarsan (ki ummmmarımm olmaz) o zaman bakarsın başının çaresine. Ki ben yine öyle bişey yaşayacağına ihtimal vermiyorum pek ama dediğin de doğru erkek milleti, belli olmaz :9: Canım her ne olursa olsun kendini üzmediğin bir çözüm bulmanı dilerim. Bizimkisi sadece hariçten gazel okumak, bu durumu yaşayan sensin o yüzden en iyisini sen bilirsin. :71:

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım.
Eşimi yalnız bırakmayı ben de hiç istemiyorum, ama bana yapılan saygısızlıklara da hassasiyet göstermesini beklemek hakkım.:59:
Daha evvelden de benzer bir şey yaşamıştık. O zaman ço kalttan almıştım, anlatsam şaşırırsınız, böyle bir olayın üstüne nasıl adım attın o eve dersiniz.
Artık sürekli verici oldukça, insanların bana saygısının kalmadığını hissediyorum.

anlıyorum canım :59: bazen böyle durumlar da çıldırmak işten bile değil :37:
sonra ki yorumlarını okuduğum da senin asıl düşündüğünün eşinin ileride ''SENİN YÜZÜNDEN''deme ihtimali olduğunu kanısına vardım.Eşini sen bizlerden daha iyi tanırsın elbet ama bu kadar meseleden sonra eğer akıl sağlığına birşey olmassa (allah sakınsın)senin için böyle düşüneceğini sanmıyorum.
varsayımlarla kendini yorma üzme bunların hepsi birer olasılık be canım.unut at kafandan vicdan yapma,o kendi gitmek isterse gitsin madem çok kıymetli sayın hayatı zindana çeviricilere :37:

Evet etrafta laf etmesi sinir bişey hakikaten. Gerçi dinime küfreden müslüman olsa misali kayınvalidenin dedikodu yaptığı insanlar önce kayınvalidenin hayat tarzına bi baksalar sana hak verirler ama kayınpederinin yaptıklarından haberdar olduklarını sanmıyorum.
Sen de bence hem etraftaki lafları hem de eşim acaba böyle böyle der mi diye kuruntuları bırak bence. Öyle bir durum yaşarsan (ki ummmmarımm olmaz) o zaman bakarsın başının çaresine. Ki ben yine öyle bişey yaşayacağına ihtimal vermiyorum pek ama dediğin de doğru erkek milleti, belli olmaz :9: Canım her ne olursa olsun kendini üzmediğin bir çözüm bulmanı dilerim. Bizimkisi sadece hariçten gazel okumak, bu durumu yaşayan sensin o yüzden en iyisini sen bilirsin. :71:

Sağolasın canım..
K.validemin etrafta ileri geri konuşma sebebi, insanalrın eleştirilerini kendi üzeirndne benim üzerime yönlendirmek. Bizi hiç arayıp sormadıkları ve evlat ayrımı yaptıkları için etraftan eleştiri alıyorlar. Aldıkları zaman da bu tür şeyler uyduruyorlar.
Mesela bir örnek. Ameliyat olduğum gün çok rica etmeme rağmen "ben sabırsız kadınım" diyerek çocuğuma yarım gün bakmadı bu kadın. Hastaneye geçmiş olsuna da gelmedi. Ki 4 gün yattım hastanede. Herkes eleştirince de "onlar bizi istemiyor ki, İpek'in ailesi yetiyor onlara" dediler.
Böyle işte.

ya kusura bakmayında neden dışarıdaki insanları bu kadar takıyorsunuzki??boşverin gitsin .. :21:siz kapınızı kapatıp evinizde huzurluysanız dışarıyı duymayın bile.. hayat yeterince zor zaten ..bakın çalışıyorsunuz çocuk ev zaten yeterince sorumluluk bide milleti takmayın .. merhaba merhaba .. ararlarsa arayın gelirseler hoş geldin deyin yeter fazlasını haketmiyor bu insancıklar demekki

Tatlım onları hiç takmıyorum, tiksindim onlardan zaten.
Kendi abisinin ameliyatına, 12 saat sonra elini kolunu salllayarak gelen ve 10 dk oturup kalkan bir kardeş müsveddesi..
Karısını aldatan, sorumsuz, tembel, hastalık hastası bir baba..
En zor günümüzde çocuğumuza yarım gün bakmayı reddeden, beni hamileleiğimde 6 aydır 1 kez bile aramayan iğrenç bir üvey anne..
Eşimin ailesi bu 3 kiiden ibaret ve takılacak bir durumları yok dediğin gibi.
Ama gel gör ki eşim ara ara "hadi bizimkilere gidelim" diyor.. Her defasında hayır demek zorunda kalıyorum. "Eğer istiyorsan sen git" diyorum, yalnız gitmiyor.
İşte sıkıntı burada başlıyor, konu sürekli önüme geliyor.
Ve ileride ciddi ciddi ihalenin bende kalmasından korkuyorum, "ben kaç defa gitmek istedim ama sen reddettin" gibi. Eşimin de gitmek istemediğini, ama bu soruyu arada bir bana yönelterek vicdani yükünü azalttığını düşünüyorum.
Dün akşam bu konuyu ciddi ciddi konuştuk eşimle.
Lütfen bana doğuma kadar ASLA "bizimkilere gidelim" gibi bir sözle gelme, formaliteden bile olsa bu soruyu duymak istemiyorum. Bebeğimi de kendimi de strese sokmak istemiyorum bu gereksiz insanlar yüzünden" dedim.
Hızımı da alamadım..
"Sen sabahın 8'inde ameliyata giriyorsun, sevgili kardeşin akşam 22.00'de seni ziyarete geliyor, bir yabancı gibi. Bir ihtiyacımız var mı diye bile sormuyor, sonra ben seni hastaneden çıakrıyorum, bir omzumda sen, kucağımda kızım. Yanımda senin ailenden tek insan yok. Sonrada küsüyorlar bebekleri oldu, evlerine gitmedik, hediye götürmedik diye ve mevlide çağırmıyorlar. Gene alttan alıyorum, bebek görmeye gidiyorum dünyanın hediyesiyle. Ben hamile kalıyorum, bir hayırlı olsun demiyorlar. Yeter artık senin ailen bitmiştir benim için. Bu konuyu hiçbir zaman benim önüme getirme ve ileride bana "senin yüzünden ailemle aram açıldı" tarzı bir lafla gelirsen senin benim hayatımdaki yerini de tekrar sorgularım" dedim.
Biraz ağır oldu.. Ama hak etti.. Çünkü bana son döneme kadar sürekli "büyüklük bizde kalmalı, sen büyüklüğünü göster" tarzı şeyler söyleyordu. Hamileliğimde hiç aramamaları sanırım onu da yorumsuz bıraktı artık.
Söylediklerimi kabul etti, hepsine hak verdi. "Ne olduklarını biliyorum onların, ama senden ricam doğumundan sonra bir daha değerlendirelim bu konuyu" dedi.
Ben de "biliyorsun bu benim ilk doğumum olmayacak, ilk doğumumda ne hastaneye geldiler, ne torunlarına/yeğenlerine bir bez parçası alıp hediye ettiler. Dolayısıyla 2.de de farklı bir ilgi beklemiyorum. Konuyu kapatalım, eğer ben gitmek istersem sana haber veririm" dedim. Tamam dedi, konu kapandı.
Şimdilik..:59:

anlıyorum canım :59: bazen böyle durumlar da çıldırmak işten bile değil :37:
sonra ki yorumlarını okuduğum da senin asıl düşündüğünün eşinin ileride ''SENİN YÜZÜNDEN''deme ihtimali olduğunu kanısına vardım.Eşini sen bizlerden daha iyi tanırsın elbet ama bu kadar meseleden sonra eğer akıl sağlığına birşey olmassa (allah sakınsın)senin için böyle düşüneceğini sanmıyorum.
varsayımlarla kendini yorma üzme bunların hepsi birer olasılık be canım.unut at kafandan vicdan yapma,o kendi gitmek isterse gitsin madem çok kıymetli sayın hayatı zindana çeviricilere :37:

Canım, eşimin "senin yüzünden" deme ihtimalini niçin düşünüyorum biliyor musun..
Biz yeni evliydik, eşimin dedesi ve büyükannesini ziyarete onların memleketine gittik.
Benim için zor bir ziyaretti, hiç gelişmemiş bir köy düşün, evin içinde kertenkeleler falan..
Ben büyükşehirden başka yerleşim birimi görmemişim ömrümde, bana çok zor oldu, ama katlandım eşim için, gıkım çıkmadı.
Sonra kahvaltı masasında eşimin b.annesi bana "benim oğlum elimi sallasa ellisiydi" dedi.. :59:
Başımdan aşağı kaynar sular döküldü, önce biraz bekledim. Baktım ne eşim, ne dedesi tek kelime karşılık vermediler kadına, kadın zaten hanımağa gibi, tüm sülaleyi o yönetmiş çok yaşlanana kadar. Ama şimdi sözü geçmiyor kimseye.
Bunun üzerine sofradan kalktım, giyindim, eşyalarımı aldım, kapıdan çıktım.
Bu esnada eşim sürekli yalvarıyor tabi.
Kasabaya giden minibüsü beklediğim durakta zar zor ikna oldum eşimin yalvarmalarına ve geri döndüm. Anlayabileceğiniz gibi, benim derdim 70 yaşındaki kadının cahilliği, patavatsızlığı değil. O masada eşimin o söze cevap vermemesiydi.
O akşam da çıktık eve döndük, aslında birkaç gün daha kalmayı planlamıştık.
Bir daha da gitmedim o köye zaten. Birgün eşimin akrabalarından birileri eşime "gitsenize b.anneyi ziyarete, hiç gitmiyorsunuz" dedi. 20 saatlik yoldan bahsediyorlar bu arada. İnsanların kendi hayatında ne fiyaskolar var, ama gene de milleti eleştirme, akıl verme hakları görüyorlar kendilerinde.
Eşim de vicdani baskıya hiç gelemez, hemen savunmaya geçer. Savunması şöyle oldu "gitmek istiyorum, ama İpek hanım kabul etmiyor."..
Ya ölür müsün öldürür müsün..
İşte bu yüzden aynı lafı 2. kez eşimden işitmekten korkuyorum..:59:

Son düzenleme:
Canım, bir de çok şanslıyım ki sizin gibi arkadaşlarım var burada..
İyi ki bu konuyu açmışım, ne zaman bu konudan dolayı canım sımkılsa ve kararsızlığa düşsem açıp okuyacağım bu yorumlarınızı.
Evet bu beyinsiz insanlar akılalrınca abuk yorumlar yapacak, dediğin gibi.
Hatta "benim çocuğuma bakmadı, eltiminkine baktı" diye kıskanıp küsmüş olacağım onalrın gözünde. Belki bu kadar basit düşünecekler. Ama olsun, varsın öyle düşünsünler. Sanırım en doğrusu gerçekten uzak kalmak bu lanet insanlardan.

Bem hep karşımızdaki insanların düşünceleri ve davranış tarzlarından ilerledim.

Ama sizin üveykayınvalidenize karşı sorumluluğunuz yok.Hiç gitmeseniz görmeseniz yeridir. Eşiniz tekte gidebilir ama siz büyüklüğünüzü göstermişsiniz.Gene aynı yere gelicem ama sizin yaptıklarınız kerşınızdakinin anladığı kadardır.

Diğer yazdıklarınızı da okudum. Çok fzla şeye maruz kalmışsınız. Hepe alttan alan olmuşsunuz. Bence eşinize de ttavrınızı belli etmişsniz. Siz artık çabalamayın. Gitmeyin hedeiye almayın.Boşverin ama ayda yılda bir babama gidelim derse gidin. En azından size "senin yüzünden" deme ihtimali kalmayacaktır. Ama dediğim gibi üvey anneye karşı sizin hiçbir sorumluluğunuz yok. O taraftan hiçkimseye

canım benim senin eşininde baba tarafı çok fenaymış yahu o ne büyükanneymiş sinir kadın :47::47: ama kendinde söylüyosun senin yüzünden demiş bi kere bi daha deme olasılığı yüksek, o yüzden mesela ayda 1 (doğumundan sonra ama ) hadi babana gidelim de ki sana söyleyecek lafı olmasın ayrıca hem o söylemeden söylemiş olursun :74::74:

Kim beni görmek isterse bana gelir, kim beni severse beni sever, ben kimi görmek istersem giderim, kimi seversemde icimden severim.
Ama hic bir zaman ben dogurdum o gelmedi, bu gelmedi, ben söyle hastaydim bu bana gelmedi. Su bana hediye getirmedi.
Su bana bunu yapmadi demek aklimin ucundan gecmez.
Hamilesin, ilk önce kendini ve karnindaki bebegini düsün, sonra 5 yasinda bir yavrun, dünyanin en kiymetli seyi bunlari düsün sev, esin var sana deger veren onunla otur enine boyuna herseyi konusun arkasindan ortak bir karar verin ve uygulayin.
Ben anne olmus ama akli sirf baska insanlarda olanlari cok kiniyorum, onlardan daha kiymetli cocuklariniz var onlarla o kadar ilgilenseniz, hem siz hemde cocuklar mutlu olacaklar.
Senin yerinde olsam, yani 5 yasinda cocugum olsa ve hamile olsam birak milleti kendimden ve cocugumdan baska kimseyi düsünecek durumda olmazdim, halim olmazdi. Vallahi büyük enerjin var, bunlari güzel seyler icin kullansan...(?):34:

Kim beni görmek isterse bana gelir, kim beni severse beni sever, ben kimi görmek istersem giderim, kimi seversemde icimden severim.
Ama hic bir zaman ben dogurdum o gelmedi, bu gelmedi, ben söyle hastaydim bu bana gelmedi. Su bana hediye getirmedi.
Su bana bunu yapmadi demek aklimin ucundan gecmez.
Hamilesin, ilk önce kendini ve karnindaki bebegini düsün, sonra 5 yasinda bir yavrun, dünyanin en kiymetli seyi bunlari düsün sev, esin var sana deger veren onunla otur enine boyuna herseyi konusun arkasindan ortak bir karar verin ve uygulayin.
Ben anne olmus ama akli sirf baska insanlarda olanlari cok kiniyorum, onlardan daha kiymetli cocuklariniz var onlarla o kadar ilgilenseniz, hem siz hemde cocuklar mutlu olacaklar.
Senin yerinde olsam, yani 5 yasinda cocugum olsa ve hamile olsam birak milleti kendimden ve cocugumdan baska kimseyi düsünecek durumda olmazdim, halim olmazdi. Vallahi büyük enerjin var, bunlari güzel seyler icin kullansan...(?):34:

Kendini güzel bir pazar kahvaltısında düşün. Eşin ve kızın yanında.
Kahvaltıdan kalkmak üzeresiniz, plan yapmaya başlamışsınız. Ne yapalım bugün diye..
Sonra eşin pat diye atılıyor "hadi bizimkilere gidelim"..
Ama benim anlattığım çerçevede düşün, benim eşimin ailesini baz al yani.
Ve sen her pazar eşine "gitmek istemiyorum" diyorsun. Her seferinde izahat vermek zorunda kalıyorsun. Yeniden ve yeniden büyüklük yapman bekleniyor.
Her pazar, ama her pazar aynı şeyi yaşıyorsun..
Seni bilmem, ama benim asabım bozuluyor, nefret ediyorum..

Benim daha güzel bir fikrim var, seninle ve kizimizla mesela deniz kenarina gitmek istiyorum. kizim evin icinde cok boguldu, hadi beraber bir aile olarak birseyler yasayalim desen esine.
Neden alternatifleri esine birakiyorsun, sende plan yap, sende yönlendir .
Sen bir annesin, birde ikincisi yolda, sormluluk göster

Kendini güzel bir pazar kahvaltısında düşün. Eşin ve kızın yanında.
Kahvaltıdan kalkmak üzeresiniz, plan yapmaya başlamışsınız. Ne yapalım bugün diye..
Sonra eşin pat diye atılıyor "hadi bizimkilere gidelim"..
Ama benim anlattığım çerçevede düşün, benim eşimin ailesini baz al yani.
Ve sen her pazar eşine "gitmek istemiyorum" diyorsun. Her seferinde izahat vermek zorunda kalıyorsun. Yeniden ve yeniden büyüklük yapman bekleniyor.
Her pazar, ama her pazar aynı şeyi yaşıyorsun..
Seni bilmem, ama benim asabım bozuluyor, nefret ediyorum..

of gerçekten çok sinir bozucu canım. eşin neden o insanlarla birlikte vakit geçirmek istiyor ki? zaten sorunlu bir ortam, sevgilisi olan bir baba, garip bi üvey anne. adamın aklından zoru mu var acaba? seninle ve kızınızla mutlu mesut geçirsin işte tatil gününü. huzurunuzu ne diye kaçırırlar anlamam. bir da hamilesin çektiğin strese değer mi. ailem dediği insanlar iki laf söyleyip onun canını sıktı diye sizi oraya sürüklemeye de hakkı yok ayrıca. sen de duymamazlıktan gel canım. eşinle aranız bozulmasın da o insanlar ne yaparsa yapsın

bencede plan yapmayı eşine bırakma ve sen yap haftasonu planlarını... eşin söylemeden sen haftabaşında haftasonu için yaptığın planlardan bahset ve kilitle onu :):)

Benim daha güzel bir fikrim var, seninle ve kizimizla mesela deniz kenarina gitmek istiyorum. kizim evin icinde cok boguldu, hadi beraber bir aile olarak birseyler yasayalim desen esine.
Neden alternatifleri esine birakiyorsun, sende plan yap, sende yönlendir .
Sen bir annesin, birde ikincisi yolda, sormluluk göster

Eşimin "bizimkilere uğrayalım" derken kastettiği yarım saat sadece. Yani bir planımız olsa bile araya sıkıştırılabilecek bir zaman dilimini kastediyor. Ama ben prensip olarak gitmek istemiyorum oraya.

Her hafta sonu bir planımız oluyor zaten, en basitinden kızımın binicilik dersi var pazar günü ve cumartesi balesi var. Ayrıca muhakkak bir başka aktivite planlamış oluyorum, tiyatro, sinema vs.
H.sonları hiç evde durmuyoruz, kızımın yatma saatine doğru evde oluyoruz ancak. Ne yapalım, ne edelim diye konuşmamız, yapılacakları bir sıraya koymak için gerçekleşen bir konuşma.

of gerçekten çok sinir bozucu canım. eşin neden o insanlarla birlikte vakit geçirmek istiyor ki? zaten sorunlu bir ortam, sevgilisi olan bir baba, garip bi üvey anne. adamın aklından zoru mu var acaba? seninle ve kızınızla mutlu mesut geçirsin işte tatil gününü. huzurunuzu ne diye kaçırırlar anlamam. bir da hamilesin çektiğin strese değer mi. ailem dediği insanlar iki laf söyleyip onun canını sıktı diye sizi oraya sürüklemeye de hakkı yok ayrıca. sen de duymamazlıktan gel canım. eşinle aranız bozulmasın da o insanlar ne yaparsa yapsın

Canım, dün nihai olarak konuştuk bu konuyu. Söz verdi doğuma kadar sormayacak bu soruyu bana. Doğumda aielsinin göstereceği ilgi alakayı gözlemleyecek, ona göre sonrasına karar verecek. Karar vereceği şey de kendisinin gidip gitmeyeceği, ben her halukarda gitmem sanıyorum.

Eşin olan bitenin farkında değil mi?
Bu insanların zaten sizi görmek gibi bir dertleri yok,
sizi görmek daha dert oluyordur heralde onlar için.
O yüzden eşinize haksızlık ettiğinizi düşünmüyorum ben.
Ama eşin niye rutin bir şekilde her hafta istenmediği bir yere defalarca gidelim diye soruyor ki.
Gerçi bu erkekler için birşey farketmiyor pek, onlar bu tarz şeylere takılmıyor ve düşünmüyorlar.
Böyle davranan insanlara gönül rahatlığıyla gitmeyebilirsin bence.
Eşinle aranı açacak seviyeye gelmediği sürece sıkıntı yapma pek.
Her hafta bu insanlara gidelim mi diye mevzusunun yapılması bile canını sıkar insanın tabi.

Cok sevindim buna. Cocuguna deger vermen onun, özel ilgi alanindaki seyleri tesvik etmen süper.
Baksin esin bakalim, hersey gönlünce olsun, hayirli ve kolay dogumlar diliyorum bu arada.

Eşin olan bitenin farkında değil mi?
Bu insanların zaten sizi görmek gibi bir dertleri yok,
sizi görmek daha dert oluyordur heralde onlar için.
O yüzden eşinize haksızlık ettiğinizi düşünmüyorum ben.
Ama eşin niye rutin bir şekilde her hafta istenmediği bir yere defalarca gidelim diye soruyor ki.
Gerçi bu erkekler için birşey farketmiyor pek, onlar bu tarz şeylere takılmıyor ve düşünmüyorlar.
Böyle davranan insanlara gönül rahatlığıyla gitmeyebilirsin bence.
Eşinle aranı açacak seviyeye gelmediği sürece sıkıntı yapma pek.
Her hafta bu insanlara gidelim mi diye mevzusunun yapılması bile canını sıkar insanın tabi.

Evet, aslında yüzümüzü bile görmek istemiyorlar. Bunu eşim de biliyor, zaten birçok örneğini yaşadı. Anlamaması için kör olması, aptal olması gerek.
Ama sağda solda çok konuşuyorlar arkamızdan, kulağımıza gelince rahatsız oluyorum.
Kendi yaptıkları ve yapması gerekip yapmadıkalrını gözleri görmüyor. Ama "şu kadar zamandır gelmediler, aramadılar, sormadılar, torunuma hasretim" vs edebiyat yapıyorlar..
Bir baba olarak üzerine düşeni yapmaktan daha kolay tabi karşı tarafı suçlu ilan etmek.
En azından bu insanlar için durum bu..
Bu dedikoduları da inan takmıyorum aslında. Ama eşim kendini savunmayınca kızıyorum. En son 3 ay kadar önce evlerine gittiğimizde, sevgili babası "torunumu özledim, tam telefon açıp fırçalıycaktım sizi" dedi. Eşim de kem küm yapıyor, tek laf etmiyor.

Bu defa dışarı çıkınca ben patlıyorum. Desene "siz hamile karımı bir kez aramıyorsunuz, madem torununu özlüyorsun kalkıp neden gelmiyorsun, torununu telefonla neden aramıyorsun, sen tekke misin sürekli ben seni gelip ziyaret edeyim".. :47:

O zaman sadece "tamam haklısın" diyor.. Ama gene de ailesine karşı tek laf etmiyor, polemikten, münakaşadan kaçıyor sanırım. Çünkü aielsi gerçekten çok kavgacı. Zaten bana "sana kalsa benim bu insanlarla kavga etmem gerek" diyerek de sanki ben onu aielsine akrşı dolduruyormuşum gibi davranıyor.
Ya belki de hakikaten anlayışsız benim kocam.. Bilemedim şimdi..:26:

üveyde olsa adamın annesi gitmek istemesi en doğal hakkı ve en önemlisi benım nazarımda kadına degıl felçli babasını merak ettıgınden gıtmek ıstıyor eşin bence sende böyle düşünmelisin evınızemı gelmıyor hazırla bır aksam yemegı gönder kocanı bır saat önceden haber wer ama ogun evde oldugundan emın olarak yap bunu bıde hasta olmadıgından emın ol kı mazereti olamasın kocan gıtmek ıstedıgındede mutlaka eşlik etki sana karşı doldurmasın canım ayrıca çocuğuna bır altın takmış yeter onu yapmayanlarda vardır mutlaka öz oğluna senınkınden ıyı davranmasıda bana göre yadırganıcak bır sey degıl cocuklarınıda ister baksın ıster bakmasın doğurmayı bılıyosun da bakmayımı beceremıyceksın boswer minnet etme asla hem baksa daha mı iyi kendı gıbı buyutcekse hıc buyutmseın benım cocugumu hıh çokta tın daha buyuk dert vermesın Allah boşver ortada öyle buyutulcek bır sey yok bence :19:

Back